Köszi!nmate írta:Scott, ha jól látom merev az első villa. Kellysen a teló csak nyűg.realistahuni írta: Bocsi, hogy visszahozom a bringa témát, szeretnék belépni a cross kategóriába, eddig csak filléres igénytelen montikat használtam.
Két modell között vacilálok:
Kellys Cliff 90
Scott Sub Cross 50
Nagyjából azonos áron tudnám megvenni, a Scott 20 euróval olcsóbb, melyiket érdemes szerintetek?
70 százalékban kb aszfalton túrázgatnék maximum 1-2 napot vele, de lenne azért némi könnyűterepezés is.
Szerk: Mondjuk a váltó meg jobb a Kellysen. Ha nagyon sokat váltogatsz, hegynek mész sokat stb, akkor lehet a Kellys jobb beruházás.
OFF
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: OFF
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Scott, ha jól látom merev az első villa. Kellysen a teló csak nyűg.realistahuni írta: Bocsi, hogy visszahozom a bringa témát, szeretnék belépni a cross kategóriába, eddig csak filléres igénytelen montikat használtam.
Kellys Cliff 90
Scott Sub Cross 50
Nagyjából azonos áron tudnám megvenni, a Scott 20 euróval olcsóbb, melyiket érdemes szerintetek?
70 százalékban kb aszfalton túrázgatnék maximum 1-2 napot vele, de lenne azért némi könnyűterepezés is.
Szerk: Mondjuk a váltó meg jobb a Kellysen. Ha nagyon sokat váltogatsz, hegynek mész sokat stb, akkor lehet a Kellys jobb beruházás.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Bocsi, hogy visszahozom a bringa témát, szeretnék belépni a cross kategóriába, eddig csak filléres igénytelen montikat használtam.
Kellys Cliff 90
Scott Sub Cross 50
Kellys Cliff 90
Scott Sub Cross 50
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Csak a cikket olvastam, a benne linkelt másik cikket nem, ez alapján írom. Szó se róla, ügyesen csavargatják az oszlopokat, de mégis mennyiben releváns összevetni a a sportra adott összes pénzt az egészségügyre átcsoportosított plusz pénzekkel?Anthony írta: https://index.hu/belfold/2021/03/22/288 ... ortositas/
Az oszt igen.
Kell a sportra a pénz, mint egy falat kenyér.
Kevés kártékonyabb dolog van, mint az olvasók hülyének nézése és hülyítése. Bármelyik oldalon.
Sportfilozófia: Roger Federer
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
https://index.hu/belfold/2021/03/22/288 ... ortositas/
Az oszt igen.
Az oszt igen.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na ez a másik bajom. Már a Tesco is ezt árul kis túlzással.kiserik írta:2019-ben üzemeltük be. 2020ban 7,8 MWh-t termelt. Próbálom úgy kihozni, hogy többet használjak, mint termelek, így a tavalyi elszámoló számlán fizettem 7000 Ft-ot 1 évre. Érdemes számolgatni, hogy milyen fogyasztókat akarsz használni és kb mennyi lesz a fogyasztásod , ha még nincs rendszeres villanyszámlád. Az a legjobb, ha pályázatot tudsz rá intézni.Realista24 írta:
Ezzel kijossz nullára bőven nem?
Én a tetőre akarok egy kisebbet, de azt sem tudom merre induljak. Sztem 3,5-4kwt kéne rakatni max.
Jellemzoen nyári lak lesz, tavaszi őszi futessel és téli szinten tartassal.
Az utóbbi időben boldog boldogtalan napelemet telepít, úgy hogy az első feladat keresni megbízható, jó szakembert.
Pályázatról most lecsusztam asszem de lesz valami ITMnel vagy hol.
Jó lenne gazdaságosan kijonni, 1,5 körül néztem ki rendszert.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
2019-ben üzemeltük be. 2020ban 7,8 MWh-t termelt. Próbálom úgy kihozni, hogy többet használjak, mint termelek, így a tavalyi elszámoló számlán fizettem 7000 Ft-ot 1 évre. Érdemes számolgatni, hogy milyen fogyasztókat akarsz használni és kb mennyi lesz a fogyasztásod , ha még nincs rendszeres villanyszámlád. Az a legjobb, ha pályázatot tudsz rá intézni.Realista24 írta:Ezzel kijossz nullára bőven nem?kiserik írta:
Egy 6,6 kW-os (24 tábla), Fronius Symo 10-es (a bővíthetőség miatt) inverterrel.
Én a tetőre akarok egy kisebbet, de azt sem tudom merre induljak. Sztem 3,5-4kwt kéne rakatni max.
Az utóbbi időben boldog boldogtalan napelemet telepít, úgy hogy az első feladat keresni megbízható, jó szakembert.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Nem Hrutkát kell igazán sajnálni, hanem azokat akik nem értik, hogy ez a húzás miért problémás.El Sie7e írta:nem tudom sajnálni a fejős janitp.csabi1 írta: Most olvasom hogy Hrutkát kirúgták a Spilertől,mert kiállt a szivárvány családok mellett.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezzel kijossz nullára bőven nem?kiserik írta:Egy 6,6 kW-os (24 tábla), Fronius Symo 10-es (a bővíthetőség miatt) inverterrel.Realista24 írta:
Milyen rendszered van amúgy?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Remélem Gula is max kispados lesz, mert beállt a család az család támogatók közé!!!4444!!!!4El Sie7e írta:ha szerinted rendben van az amit évekkel ezelőtt tett az a te bajodBlancoMark írta: Igen, meg ha nem Janosnak hivnak, hanem Ottonak akkor jobb lett volna a nev szammisztikaja, igy viszont rossz ujhold fazisu aszcendese lett ami elonytelen egy viz havaban szuletett ikrek jegyu embernel az AsZtRoLoGiA eS a VaRaZsgOmBoM szerint.
Ma is jo ervelesek mennek itt.
ha viszont szerinted sincs, akkor nincs mit magyarázni ezen, természetesen ok-okozati összefüggés nincs a két eset között (hogy is lenne?) én csak érdekességképpen linkeltem egy cikket, hogy egy ilyen embert nem feltétlenül tudok sajnálni egyébként sem volt egy pótolhatatlan szaktekintély, még ha az lett volna, akkor megértem hogy ki kell mellette állni, de így igazából eggyel kevesebb selejt van a selejt2 csatornán és az, hogy miért rúgták ki?! mellékes, mivel egy forprofit cégről van szó, nem tartozik a nyilvánosságra
Hunyjunk szemet megint egy karaktergyilkosság felett. Eggyel több vagy kevesebb, kit zavar. Látszik a cikk megosztásából, hogy van aki felül is ül a vonatra.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Ballibsi, sorosista, brüsszeli ügynök, hazaáruló.babaking írta:
Mindenki aki nem velük van (párt, ember vagy szervezet) az már ballibsi?
Még választási lehetőséget is adnak!
Szerintem ez pozitív:)
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Jobbik mint balliberális párt azért kemény.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Nem követem a Jobbikot, de ez a mondat azért meglepett :chosenone46 írta: az egész helyzetben az a legviccesebb (?), hogy kiáll egy ügyben ami jelenleg nem elfogadott viselkedés a kormányunk számára és egyből jön a nemzeti kedvenc sportlaptól a karaktergyilkosság. nem különösebben izgat Hrutka, de a ez a rendszer ami újra előtérbe került az már elég szomorú.
Mindenki aki nem velük van (párt, ember vagy szervezet) az már ballibsi?Hrutka maga is közel állt a párthoz és Vona Gábor akkori pártelnökhöz, ám miután a Jobbik szélsőjobboldali pártból balliberálissá vált, a labdarúgónál is hasonló fordulat állt be.)
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Mindjárt megsajnálom a FraditEl Sie7e írta:nem tudom sajnálni a fejős janitp.csabi1 írta: Most olvasom hogy Hrutkát kirúgták a Spilertől,mert kiállt a szivárvány családok mellett.
Nem tudták állni egy játékos fizetését, ezért valóban a játékos a hibás, lol.
Szerencsére most már nincs ilyen gond, bármit ki tudnak fizetni, kerül egy kis segítség valahonnan...
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Szerintem is nonszensz volt ezért kivágni, egyébként pedig bőven a normális szakértők táborát erősíti. Nem egy Salec... Kíváncsi vagyok ki lesz helyette a Spíleren, mert alapvetően elég minőségi műsorokat tolnak, 100x inkább ők, mint a Digi, de ez most eléggé undorító húzás volt tőlük.
- chosenone46
az egész helyzetben az a legviccesebb (?), hogy kiáll egy ügyben ami jelenleg nem elfogadott viselkedés a kormányunk számára és egyből jön a nemzeti kedvenc sportlaptól a karaktergyilkosság. nem különösebben izgat Hrutka, de a ez a rendszer ami újra előtérbe került az már elég szomorú.
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
ha szerinted rendben van az amit évekkel ezelőtt tett az a te bajodBlancoMark írta: Igen, meg ha nem Janosnak hivnak, hanem Ottonak akkor jobb lett volna a nev szammisztikaja, igy viszont rossz ujhold fazisu aszcendese lett ami elonytelen egy viz havaban szuletett ikrek jegyu embernel az AsZtRoLoGiA eS a VaRaZsgOmBoM szerint.
ha viszont szerinted sincs, akkor nincs mit magyarázni ezen, természetesen ok-okozati összefüggés nincs a két eset között (hogy is lenne?) én csak érdekességképpen linkeltem egy cikket, hogy egy ilyen embert nem feltétlenül tudok sajnálni egyébként sem volt egy pótolhatatlan szaktekintély, még ha az lett volna, akkor megértem hogy ki kell mellette állni, de így igazából eggyel kevesebb selejt van a selejt2 csatornán és az, hogy miért rúgták ki?! mellékes, mivel egy forprofit cégről van szó, nem tartozik a nyilvánosságra
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- BlancoMark
Igen, meg ha nem Janosnak hivnak, hanem Ottonak akkor jobb lett volna a nev szammisztikaja, igy viszont rossz ujhold fazisu aszcendese lett ami elonytelen egy viz havaban szuletett ikrek jegyu embernel az AsZtRoLoGiA eS a VaRaZsgOmBoM szerint.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Egy szó, karma.BlancoMark írta: Azert remelem te is erzed hogy ez a 20 evvel ezelotti eset nem tul relevans annal a kerdesnel hogy valakit egy SPORTCSATORNAROL ideologia jellegu megfontolasbol kirugtak.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- BlancoMark
Azert remelem te is erzed hogy ez a 20 evvel ezelotti eset nem tul relevans annal a kerdesnel hogy valakit egy SPORTCSATORNAROL ideologia jellegu megfontolasbol kirugtak.