OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

Re: OFF

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2021. március 23., kedd 12:31

nmate írta:
realistahuni írta: Bocsi, hogy visszahozom a bringa témát, szeretnék belépni a cross kategóriába, eddig csak filléres igénytelen montikat használtam.

Két modell között vacilálok:

Kellys Cliff 90
Scott Sub Cross 50

Nagyjából azonos áron tudnám megvenni, a Scott 20 euróval olcsóbb, melyiket érdemes szerintetek? :D

70 százalékban kb aszfalton túrázgatnék maximum 1-2 napot vele, de lenne azért némi könnyűterepezés is.
Scott, ha jól látom merev az első villa. Kellysen a teló csak nyűg.

Szerk: Mondjuk a váltó meg jobb a Kellysen. Ha nagyon sokat váltogatsz, hegynek mész sokat stb, akkor lehet a Kellys jobb beruházás.
Köszi! :agree:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2021. március 23., kedd 11:48

realistahuni írta: Bocsi, hogy visszahozom a bringa témát, szeretnék belépni a cross kategóriába, eddig csak filléres igénytelen montikat használtam.

Kellys Cliff 90
Scott Sub Cross 50

Nagyjából azonos áron tudnám megvenni, a Scott 20 euróval olcsóbb, melyiket érdemes szerintetek? :D

70 százalékban kb aszfalton túrázgatnék maximum 1-2 napot vele, de lenne azért némi könnyűterepezés is.
Scott, ha jól látom merev az első villa. Kellysen a teló csak nyűg.

Szerk: Mondjuk a váltó meg jobb a Kellysen. Ha nagyon sokat váltogatsz, hegynek mész sokat stb, akkor lehet a Kellys jobb beruházás.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2021. március 23., kedd 11:06

Bocsi, hogy visszahozom a bringa témát, szeretnék belépni a cross kategóriába, eddig csak filléres igénytelen montikat használtam.

Kellys Cliff 90
Scott Sub Cross 50

matador
Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: matador » 2021. március 22., hétfő 13:13

Anthony írta: https://index.hu/belfold/2021/03/22/288 ... ortositas/
Az oszt igen.
Kell a sportra a pénz, mint egy falat kenyér.
Csak a cikket olvastam, a benne linkelt másik cikket nem, ez alapján írom. Szó se róla, ügyesen csavargatják az oszlopokat, de mégis mennyiben releváns összevetni a a sportra adott összes pénzt az egészségügyre átcsoportosított plusz pénzekkel?

Kevés kártékonyabb dolog van, mint az olvasók hülyének nézése és hülyítése. Bármelyik oldalon.
Sportfilozófia: Roger Federer

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. március 22., hétfő 12:52

https://index.hu/belfold/2021/03/22/288 ... ortositas/
Az oszt igen.
Kell a sportra a pénz, mint egy falat kenyér.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 21., vasárnap 19:17

kiserik írta:
Realista24 írta:

Ezzel kijossz nullára bőven nem?

Én a tetőre akarok egy kisebbet, de azt sem tudom merre induljak. Sztem 3,5-4kwt kéne rakatni max.

Jellemzoen nyári lak lesz, tavaszi őszi futessel és téli szinten tartassal.
2019-ben üzemeltük be. 2020ban 7,8 MWh-t termelt. Próbálom úgy kihozni, hogy többet használjak, mint termelek, így a tavalyi elszámoló számlán fizettem 7000 Ft-ot 1 évre. Érdemes számolgatni, hogy milyen fogyasztókat akarsz használni és kb mennyi lesz a fogyasztásod , ha még nincs rendszeres villanyszámlád. Az a legjobb, ha pályázatot tudsz rá intézni.

Az utóbbi időben boldog boldogtalan napelemet telepít, úgy hogy az első feladat keresni megbízható, jó szakembert.
Na ez a másik bajom. Már a Tesco is ezt árul kis túlzással.

Pályázatról most lecsusztam asszem de lesz valami ITMnel vagy hol.

Jó lenne gazdaságosan kijonni, 1,5 körül néztem ki rendszert.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. március 21., vasárnap 18:08

Realista24 írta:
kiserik írta:
Egy 6,6 kW-os (24 tábla), Fronius Symo 10-es (a bővíthetőség miatt) inverterrel.

Én a tetőre akarok egy kisebbet, de azt sem tudom merre induljak. Sztem 3,5-4kwt kéne rakatni max.

2019-ben üzemeltük be. 2020ban 7,8 MWh-t termelt. Próbálom úgy kihozni, hogy többet használjak, mint termelek, így a tavalyi elszámoló számlán fizettem 7000 Ft-ot 1 évre. Érdemes számolgatni, hogy milyen fogyasztókat akarsz használni és kb mennyi lesz a fogyasztásod , ha még nincs rendszeres villanyszámlád. Az a legjobb, ha pályázatot tudsz rá intézni.

Az utóbbi időben boldog boldogtalan napelemet telepít, úgy hogy az első feladat keresni megbízható, jó szakembert.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. március 21., vasárnap 17:54

El Sie7e írta:
p.csabi1 írta: Most olvasom hogy Hrutkát kirúgták a Spilertől,mert kiállt a szivárvány családok mellett. :ozil:
nem tudom sajnálni a fejős janit
Nem Hrutkát kell igazán sajnálni, hanem azokat akik nem értik, hogy ez a húzás miért problémás. :kivagyhe:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 21., vasárnap 17:10

kiserik írta:
Realista24 írta:

Milyen rendszered van amúgy?
Egy 6,6 kW-os (24 tábla), Fronius Symo 10-es (a bővíthetőség miatt) inverterrel.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. március 21., vasárnap 16:41

El Sie7e írta:
BlancoMark írta: Igen, meg ha nem Janosnak hivnak, hanem Ottonak akkor jobb lett volna a nev szammisztikaja, igy viszont rossz ujhold fazisu aszcendese lett ami elonytelen egy viz havaban szuletett ikrek jegyu embernel az AsZtRoLoGiA eS a VaRaZsgOmBoM szerint.

Ma is jo ervelesek mennek itt. :x
ha szerinted rendben van az amit évekkel ezelőtt tett az a te bajod :)
ha viszont szerinted sincs, akkor nincs mit magyarázni ezen, természetesen ok-okozati összefüggés nincs a két eset között (hogy is lenne?) én csak érdekességképpen linkeltem egy cikket, hogy egy ilyen embert nem feltétlenül tudok sajnálni :) egyébként sem volt egy pótolhatatlan szaktekintély, még ha az lett volna, akkor megértem hogy ki kell mellette állni, de így igazából eggyel kevesebb selejt van a selejt2 csatornán :) és az, hogy miért rúgták ki?! mellékes, mivel egy forprofit cégről van szó, nem tartozik a nyilvánosságra
Remélem Gula is max kispados lesz, mert beállt a család az család támogatók közé!!!4444!!!!4

Hunyjunk szemet megint egy karaktergyilkosság felett. Eggyel több vagy kevesebb, kit zavar. Látszik a cikk megosztásából, hogy van aki felül is ül a vonatra.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. március 21., vasárnap 15:39

babaking írta:

Mindenki aki nem velük van (párt, ember vagy szervezet) az már ballibsi?
Ballibsi, sorosista, brüsszeli ügynök, hazaáruló.
Még választási lehetőséget is adnak!
Szerintem ez pozitív:)
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. március 21., vasárnap 15:08

Jobbik mint balliberális párt azért kemény.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2021. március 21., vasárnap 14:59

chosenone46 írta: az egész helyzetben az a legviccesebb (?), hogy kiáll egy ügyben ami jelenleg nem elfogadott viselkedés a kormányunk számára és egyből jön a nemzeti kedvenc sportlaptól a karaktergyilkosság. nem különösebben izgat Hrutka, de a ez a rendszer ami újra előtérbe került az már elég szomorú.
Nem követem a Jobbikot, de ez a mondat azért meglepett :
Hrutka maga is közel állt a párthoz és Vona Gábor akkori pártelnökhöz, ám miután a Jobbik szélsőjobboldali pártból balliberálissá vált, a labdarúgónál is hasonló fordulat állt be.)
Mindenki aki nem velük van (párt, ember vagy szervezet) az már ballibsi?
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. március 21., vasárnap 14:36

El Sie7e írta:
p.csabi1 írta: Most olvasom hogy Hrutkát kirúgták a Spilertől,mert kiállt a szivárvány családok mellett. :ozil:
nem tudom sajnálni a fejős janit
Mindjárt megsajnálom a Fradit :lol:
Nem tudták állni egy játékos fizetését, ezért valóban a játékos a hibás, lol.
Szerencsére most már nincs ilyen gond, bármit ki tudnak fizetni, kerül egy kis segítség valahonnan...

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. március 21., vasárnap 14:08

Szerintem is nonszensz volt ezért kivágni, egyébként pedig bőven a normális szakértők táborát erősíti. Nem egy Salec... Kíváncsi vagyok ki lesz helyette a Spíleren, mert alapvetően elég minőségi műsorokat tolnak, 100x inkább ők, mint a Digi, de ez most eléggé undorító húzás volt tőlük.

chosenone46

HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2021. március 21., vasárnap 13:51

az egész helyzetben az a legviccesebb (?), hogy kiáll egy ügyben ami jelenleg nem elfogadott viselkedés a kormányunk számára és egyből jön a nemzeti kedvenc sportlaptól a karaktergyilkosság. nem különösebben izgat Hrutka, de a ez a rendszer ami újra előtérbe került az már elég szomorú.
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. március 21., vasárnap 13:10

BlancoMark írta: Igen, meg ha nem Janosnak hivnak, hanem Ottonak akkor jobb lett volna a nev szammisztikaja, igy viszont rossz ujhold fazisu aszcendese lett ami elonytelen egy viz havaban szuletett ikrek jegyu embernel az AsZtRoLoGiA eS a VaRaZsgOmBoM szerint.

ha szerinted rendben van az amit évekkel ezelőtt tett az a te bajod :)
ha viszont szerinted sincs, akkor nincs mit magyarázni ezen, természetesen ok-okozati összefüggés nincs a két eset között (hogy is lenne?) én csak érdekességképpen linkeltem egy cikket, hogy egy ilyen embert nem feltétlenül tudok sajnálni :) egyébként sem volt egy pótolhatatlan szaktekintély, még ha az lett volna, akkor megértem hogy ki kell mellette állni, de így igazából eggyel kevesebb selejt van a selejt2 csatornán :) és az, hogy miért rúgták ki?! mellékes, mivel egy forprofit cégről van szó, nem tartozik a nyilvánosságra
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. március 21., vasárnap 13:07

Igen, meg ha nem Janosnak hivnak, hanem Ottonak akkor jobb lett volna a nev szammisztikaja, igy viszont rossz ujhold fazisu aszcendese lett ami elonytelen egy viz havaban szuletett ikrek jegyu embernel az AsZtRoLoGiA eS a VaRaZsgOmBoM szerint.

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. március 21., vasárnap 12:59

BlancoMark írta: Azert remelem te is erzed hogy ez a 20 evvel ezelotti eset nem tul relevans annal a kerdesnel hogy valakit egy SPORTCSATORNAROL ideologia jellegu megfontolasbol kirugtak.
Egy szó, karma.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. március 21., vasárnap 12:59

Azert remelem te is erzed hogy ez a 20 evvel ezelotti eset nem tul relevans annal a kerdesnel hogy valakit egy SPORTCSATORNAROL ideologia jellegu megfontolasbol kirugtak.

Vissza: