Premier League
Re: Premier League
Azért az se egyszerű, hogy a WBA 29 meccsen eddig 20 gólt szerzett, most meg egy meccsen a Chelsea ellen idegenben rögtön 5-öt.
Hát nem gondoltam volna h a piros lap így megtöri e Chelsea-t.
Eddig 14 meccsen kaptak 2(!!!) gólt, most egy meccsen 4-et, és még nincs vége a mókának.
Eddig 14 meccsen kaptak 2(!!!) gólt, most egy meccsen 4-et, és még nincs vége a mókának.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Jujj, ez nagyon rosszziro4vr írta: max mr hamBiéLer.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Willian mondjuk a Chelseaben a BL meccseken stabilan jobb volt mint Hazard, szóval az annyira nem rossz szint. Na nem mintha a belgának a mr bl lenne a beceneve, max mr hamBiéLer.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul Gonzalez, Isco, S.Ramos.
- Kedvenc csapatod: Real Madrid.
Igazából, sajnos ott sem mindig húzó ember(sok sérülés is), vannak szép megmozdulásai , cselei, amikor parádézik de egy Premier L sebességében nem tudom elképzelni Palit. (Most jelenleg erősen Willian éreznék benne )alexoxladjackoxi írta: Fekirt irkálják hozzánk. Aki többet néz La Ligát, milyen állapotban van most az ember? Anno eléggé kedveltem a játékát, de nem nagyon hallom, hogy szaggatná az istrángot a Betisben. Azt tudom, hogy elvileg a térde eléggé rottyon van, végül ezért nem került anno a Poolba.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Fekirt irkálják hozzánk. Aki többet néz La Ligát, milyen állapotban van most az ember? Anno eléggé kedveltem a játékát, de nem nagyon hallom, hogy szaggatná az istrángot a Betisben. Azt tudom, hogy elvileg a térde eléggé rottyon van, végül ezért nem került anno a Poolba.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Várható volt. A rengeteg sérülés tönkretette, nem lehet rá számítani (épp mint Hazard, csak neki sajnos nem jár le a szerződése). Gondolom megy haza vagy messi mellé a barcába.
Már csak remélni tudom, hogy Haaland nem fog ott kikötni (Mbappét kétlem).
Már csak remélni tudom, hogy Haaland nem fog ott kikötni (Mbappét kétlem).
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
OFFICIAL: Man City have announced that the club's all-time leading scorer Sergio Agüero will leave the club at the end of the season.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Lucas meg jhv nálunk. attól még mert nem ott játszik most attól még az a posztja. a 3 tüdejével passzolna a Pogba-Bruno páros mögéJim írta:Llorente nem vkp-ként tündököl, azt tudod??RaúlCF írta: egyedül megoldaná azt amit a Fred.McTominay páros csinál és mehetne előtte a Pogba-Bruno páros ami kevés alkalommal jött össze mert nincs rendes vkp.
sokszor támadód játszik Simeone rendszerében...
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Llorente nem vkp-ként tündököl, azt tudod??RaúlCF írta: egyedül megoldaná azt amit a Fred.McTominay páros csinál és mehetne előtte a Pogba-Bruno páros ami kevés alkalommal jött össze mert nincs rendes vkp.
sokszor támadód játszik Simeone rendszerében...
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
az ár az agyament. viszont nem lenne rossz oda szerintem. egyedül megoldaná azt amit a Fred.McTominay páros csinál és mehetne előtte a Pogba-Bruno páros ami kevés alkalommal jött össze mert nincs rendes vkp.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
poronty írta: Nem speciel rád értettem, hanem úgy általánosságban. Nem gondolnám, hogy sokan ültek le Werder meccset nézni az elmúlt 20 évben, ha éppen Lisztes Krisztián nem volt a pályán.
Özilt èn pl onnan szerettem meg.
Alapbol Diego miatt ültem le mondjuk. Jo kis playa volt akkoriban
Kroost èn is neztem a Leverkusenben.Ez kb egy idoben lehetett hogy porgott nalam a Bundesliga.
Elottem van a cikk amit az NSO irt hogy kölcsön adják. Fura mik maradnak meg az ember fejèben.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Manchester United have made a £68m bid for Atletico Madrid midfielder Marcos Llorente, according to AS.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Igen arra emlekszem, meg a bajnoki cimuk utan is ott voltak a top3-ban evekig, es sokszor a liga legtobb goljat szereztek. Bayernnel is voltak fasza meccseik. Sokaig szoritottam is nekik. Aztan igen, 2010-es evekben teljesen sulytalanok lettek, azota is inkabb a kieses ellen menekulnek a legtobbszor.illgner írta:A Bréma a 80-as évek derekától egészen 2010-ig kisebb-nagyobb kihagyásokkal ott volt a legjobbak között, na meg akkor még sokkal szorosabb volt az egész bajnokság, nem volt olyan dominancia, mint az elmúlt 10 évben. Nyertek KEK-et is 1992-ben. Azóta nem tudom, mi történt velük, elfogyott a pénz, vagy nem találták meg azokat a légiósokat, akik addig húzták őket, de az tény, hogy az elmúlt években csak vergődnek, tavaly majdnem kiestek. A Wolfsburgnak meg van egy nagyon stabil hátországa, de azért arra gondosan ügyelnek, hogy túl sok pénzt ne tegyenek a csapatba, mert nem prioritás, hogy minden évben a bajnoki címért menjenek.
A Bréma a 80-as évek derekától egészen 2010-ig kisebb-nagyobb kihagyásokkal ott volt a legjobbak között, na meg akkor még sokkal szorosabb volt az egész bajnokság, nem volt olyan dominancia, mint az elmúlt 10 évben. Nyertek KEK-et is 1992-ben. Azóta nem tudom, mi történt velük, elfogyott a pénz, vagy nem találták meg azokat a légiósokat, akik addig húzták őket, de az tény, hogy az elmúlt években csak vergődnek, tavaly majdnem kiestek. A Wolfsburgnak meg van egy nagyon stabil hátországa, de azért arra gondosan ügyelnek, hogy túl sok pénzt ne tegyenek a csapatba, mert nem prioritás, hogy minden évben a bajnoki címért menjenek.Sierra írta:Ailton volt ott nagykiraly, amikor bajnoki cimet is nyertek, elhozta a golkiralyi cimet is. Annyira durva, hogy regen ilyen Werder Bremenek meg Wolfsburgok odaerhettek az elso helyre.ziro4vr írta: Werder meccset mondjuk már a klose-valdez-micoud érában megérte nézni.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
az a 2008-2009es Wolfsburg, grafite-Dzeko párossal elől, nem volt semmiSierra írta:Ailton volt ott nagykiraly, amikor bajnoki cimet is nyertek, elhozta a golkiralyi cimet is. Annyira durva, hogy regen ilyen Werder Bremenek meg Wolfsburgok odaerhettek az elso helyre.ziro4vr írta: Werder meccset mondjuk már a klose-valdez-micoud érában megérte nézni.
plusz volt egy középpályás Misimović 20 gólpasszal. azóta is brutál számok.
de sajnos ahogy eddig, jó időre a Bayern kibérelte az első helyet
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
+ Lisztes a súlyos sérüléséigSierra írta: Ailton volt ott nagykiraly, amikor bajnoki cimet is nyertek, elhozta a golkiralyi cimet is.
Klose-Valdez- Micoud éra a bajnoki cím utáni években volt
Ailton volt ott nagykiraly, amikor bajnoki cimet is nyertek, elhozta a golkiralyi cimet is. Annyira durva, hogy regen ilyen Werder Bremenek meg Wolfsburgok odaerhettek az elso helyre.ziro4vr írta: Werder meccset mondjuk már a klose-valdez-micoud érában megérte nézni.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Werder meccset mondjuk már a klose-valdez-micoud érában megérte nézni.poronty írta: Nem speciel rád értettem, hanem úgy általánosságban. Nem gondolnám, hogy sokan ültek le Werder meccset nézni az elmúlt 20 évben, ha éppen Lisztes Krisztián nem volt a pályán.
Nem illik.