HozzászólásSzerző: Petr » 2021. március 23., kedd 9:01
A Wijnaldum pletykak egyebkent egyre halkabbak, pedig le lehetne ra csapni. Fel-fel merul a hosszabbitas lehetosege nehany hirben. Szerintem nem fog erkezni, igy is tele van a kozeppalya es a B-bol verik az ajtot a fiatalok Jandro es Nico szemelyeben. En egyebkent nem gondolom, hogy szukseg lenne ra.
Tamadokhoz kapcsolodoan szerintem valamelyik pletyka targyat kepzo jatekos erkezni fog, de poszt jelenleg nagyon telitett, valakinek tavoznia kene. Braithwaite konnyu megoldas lenne, de szerintem teljesen ertekelheto munkat tesz le beugroskent, foleg ennyi penzert. Nem vagyok oda a rovidtavu megoldasokert, leven biztos vagyok benne, hogy Depay vagy Aguero is magas fizuert erkezne tobb evre. Kettejuk kozul szigoruan az eletkort figyelembe veve a hollandot valasztanam, de felek, ezzel Konrad es Collado sorsa megpecsetelodne.
Elsosorban kellenek a tavozok, addig ne erkezzen senki. A vedelembe is tok jo, hogy erkezik Garcia, de konkretan o lesz a hatodik kozephatved. Rengeteg a jatekos, muszaj csokkenteni a letszamot.
Nyilvan erre megvannak az idealis jeloltek, Coutinhot a mai napig fizeti a klub es meg bonuszok is vannak kilatasban, meg kene tole valni. Ugyanez igaz Griezmannra, akire alapvetoen szukseg sem volt. (Fun fact, Abidal nem javasolta az igazolasat, mert szelsore volt szukseg, Bartomeu mashogy gondolta.)
A problema, hogy a konyveles miatt az atigazolasi osszeg kvazi felosztasra kerul a szerzodes hosszara. Ha egy jatekos eligazol, ezzel nem lehet trukkozni es a fajdalmas helyzetben levo kasszanak meg jobban fajhat, ha nem sikerul legalabb a fennmarado osszegert tovabb adni egy jatekost. Tehat ha egy jatekos atigazolasi dija a kovetkezo harom evre evi 20 millio, akkor 20 millioert atadni rajta nem csak azert faj, mert buksz rajta, hanem a konyvelesedet is szetveri. Amit a jelenlegi Barca nem engedhet meg maganak.
Tldr, kellenek a tavozok es csak utana szabadna feltolteni a keretet. A pletykak egy resze pedig valoban csak pletyka. Haalandra sosem volt realis esely, de az elmult honapokban mast sem olvasni, mint a nevet. Hagyjuk mar.