Elektronika
Re: Elektronika
Tapasztalatot osztanék meg ezzel kapcsolatban. Alapvetően én azért vettem állót, mert kisebb helyet foglal, ez értelemszerűen kisebb ingatlanokban nagyon jó megoldás és örülök is neki, hogy ilyen mellett döntöttem.
Igaz drágább kategória mint a lent megjelöltek, de nekem egy "FC6404/01 18V PowerPro Aqua" készülékem van.(nagy kedvezmény miatt választottam) Egyszerre porszívózik és felmos, bár a két funkciót egyszerre nem használom, mert ha nagyobb por van a parkettán akkor ha nem vagyok kellően körültekintő simán belemoshatom a koszt porszívózás nélkül.
Egy kb ~75 nettó négyzetméteres házban simán felporszívózok lemerülés nélkül és az eddigi belépő kategóriás, 30ezres zsinoros porszívóknál sokkal jobban teljesít és imádom, hogy nem kell a kábelekkel bíbelődni, jelentősen lecsökkenti a porszívózással töltött időt. Szőnyeget és hideg burkolatot a "turbó" fokozattal problémamentesen megoldom.
Havonta legalább egyszer nem árt kitisztítani a tartályt és az abban található szűrőszivacsit, mert a por miatt csökken a szívóképessége.
A lent belinkelt készülökék között szerintem a frissebb megjelenés és az ezzel járó "korszerűsítés" lehet a különbség. Véleményem szerint ez annyiban nyilvánulhat meg, hogy hangyányit nagyobb az aksi/halkabb/jobb anyaghasználat.
Hátha van itt valaki, aki hasonló szaküzletben dolgozik és tud segíteni.
Igaz drágább kategória mint a lent megjelöltek, de nekem egy "FC6404/01 18V PowerPro Aqua" készülékem van.(nagy kedvezmény miatt választottam) Egyszerre porszívózik és felmos, bár a két funkciót egyszerre nem használom, mert ha nagyobb por van a parkettán akkor ha nem vagyok kellően körültekintő simán belemoshatom a koszt porszívózás nélkül.
Egy kb ~75 nettó négyzetméteres házban simán felporszívózok lemerülés nélkül és az eddigi belépő kategóriás, 30ezres zsinoros porszívóknál sokkal jobban teljesít és imádom, hogy nem kell a kábelekkel bíbelődni, jelentősen lecsökkenti a porszívózással töltött időt. Szőnyeget és hideg burkolatot a "turbó" fokozattal problémamentesen megoldom.
Havonta legalább egyszer nem árt kitisztítani a tartályt és az abban található szűrőszivacsit, mert a por miatt csökken a szívóképessége.
A lent belinkelt készülökék között szerintem a frissebb megjelenés és az ezzel járó "korszerűsítés" lehet a különbség. Véleményem szerint ez annyiban nyilvánulhat meg, hogy hangyányit nagyobb az aksi/halkabb/jobb anyaghasználat.
Hátha van itt valaki, aki hasonló szaküzletben dolgozik és tud segíteni.
Mi az értelme az állónak a simához képest?
Szia,Nika91127 írta: Sziasztok!
Állóporszívóban ki milyen típust ajánlana? Nézegettem, de okosat nem tudok mondani egyikről sem. Ilyen max 45-50ezres kategóriát nézegettem. Szívesen venném a tanácsot Jelenleg Gorenje-nk van, 4. éve van meg, de az akksija már döglődik.
https://edigital.hu/allo-porszivo/elect ... erm=515830
https://edigital.hu/allo-porszivo/elect ... erm=516699
Ezeket néztem, sok különbséget nem látok, valaki kisegítene? Esetleg ebben az árban mi a tuti tipp?
Köszi előre is!
Nika
nekünk pont a második van, 75STM.
Nagyon könnyű kezelni, fordulni vele és nagyon jól is szív. A 90 négyzetméteres házat pedig a 30-40 perces üzemidejével körbe is lehet porszívózni simán. Van rajta ilyen kefe tisztító is, ha esetleg sok hosszú hajszálat összeszed, akkor azt le tudja takarítani magának. Az azért eszi az aksit, de maximum fél perc alatt letisztítja magát, de én azt általában a takarítás végén szoktam rajta használni, aztán megy is a töltőre vissza.
Viszonylag stabilan meg is áll a lában, ha esetleg valahol ott kell hagynod takarítás közben.
Én nem bántam meg, hogy végül ezt vettük, lett volna drágábban kicsit hosszabb üzemidővel, vagy erősebb teljesítménnyel, vagy épp olcsóbban a kefe tisztítós cucc nélkül, de feleségem hosszú haja elég sok helyen éli az életét, szóval ez mindenképpen kellett és meglepő módon jól is működik.
Összességében szerintem nagyon jó kis cucc, én ajánlom
Sziasztok!
Állóporszívóban ki milyen típust ajánlana? Nézegettem, de okosat nem tudok mondani egyikről sem. Ilyen max 45-50ezres kategóriát nézegettem. Szívesen venném a tanácsot Jelenleg Gorenje-nk van, 4. éve van meg, de az akksija már döglődik.
Ezeket néztem, sok különbséget nem látok, valaki kisegítene? Esetleg ebben az árban mi a tuti tipp?
Köszi előre is!
Nika
Köszi előre is!
Nika
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
a szlovák oldalról (ami elvileg a magyart is működteti) már igen. nem volt gond. mondjuk én olyan órát rendeltem, ami nem volt raktáron és várni kellett rá pár hetet.___Samy___ írta: Sracok, rendelt mar valaki a timestore.hu-rol orat? Kineztem lagzria egyet, csak a boltot en eddig nem ismertem, szoval fogalmam sincs mennyire megbizhato.
- ___Samy___
Sracok, rendelt mar valaki a timestore.hu-rol orat? Kineztem lagzria egyet, csak a boltot en eddig nem ismertem, szoval fogalmam sincs mennyire megbizhato.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Sajnos meg mindig jelen. Talan a 8-as szeria ota vannak ilyenek. De csak nehany telefon, szervizben sem tudjak mi a fasz, de garisakat kivizsgalas utan cserelik.
Meg tavaly nyári vélemény volt amit irtam, akkor ezek szerint az őszi uj iosben sem lett kijavitva?nmate írta:En hasznalok, amire gondolsz az iphone problema nem esim. Nekem is jelentkezik neha, hogy nem ernek el, a normal simen sem. Sajnos tok random.kodo írta: Valaki hasznal telekom esimet? Iphoneba lenne. Olvastam neten korábbi problémákról hogy nem lehetett elerni egyik vagy masik számot. Tapasztalat valakinek elsokezbol?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
En hasznalok, amire gondolsz az iphone problema nem esim. Nekem is jelentkezik neha, hogy nem ernek el, a normal simen sem. Sajnos tok random.kodo írta: Valaki hasznal telekom esimet? Iphoneba lenne. Olvastam neten korábbi problémákról hogy nem lehetett elerni egyik vagy masik számot. Tapasztalat valakinek elsokezbol?
Valaki hasznal telekom esimet? Iphoneba lenne. Olvastam neten korábbi problémákról hogy nem lehetett elerni egyik vagy masik számot. Tapasztalat valakinek elsokezbol?
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Adott egy régebbi okostelefon, amiben "teljes" SIM kártya való még. Azt használtuk egy darabig, de menet közben megmurdelt (nem csörög, ha hívnak, de minden más okés). Végül megvettem azt a bizonyos Iphone 4-est, ebbe ugye már kisebb SIM való. T-mobilnál megoldották nekünk a cserét. Viszont az előző telefonban át lett írányítva a hívás, ha nem vesszük fel, s elfelejtettük kikapcsolni. Így most a jelenlegi telóban (Iphone) is átirányítódik az összes hívás menet közben. Ezt így utólag hogy lehetne megoldani / visszacsinálni? Próbáltuk már azt, hogy az Iphonében átirányítottuk a hívást, aztán kikapcsoltuk, de semmi, ugyanúgy megy a hívás a másik telóra... Valami ötlet? Be kéne menni a T-mobilba esetleg?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
koszi a helpet, ugy nez ki, sikerult megoldani.
habar ezt az android system view-et sehogy sem engedte letolteni sem, eleg volt a chrome-t frissitsem es a messenger is megjavult.
habar ezt az android system view-et sehogy sem engedte letolteni sem, eleg volt a chrome-t frissitsem es a messenger is megjavult.
- ___Samy___
Nekem is ezt csinálja a gmail-el, illetve az xmeye-al. Legalábbis egy ideig csinálta, most jó. De mástól is hallottam a mai nap ilyen problémáról.'shutterisland írta: valakinek volt mar hasonlo gondja a fb messengerrel telon ? (android)
ahogy belelepek egy uzenetbe, par masodpercen belul lefagy es kidob.
probaltam ujrainditani a telot, aztan az alkalmazas gyorsitotarat is torolni, egyik sem segitett.
ezutan letoroltem az appot es ujra feltelepitettem, nehany uzenetet sikerult elkuldjek de aztan ujra elkezdte ezt a leallogatast.
baromi idegesito.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- h3x0r
https://9to5google.com/2021/03/22/andro ... -webview/'shutterisland írta: en nem is talalom ezt az android system web view-et az alkalmazasok kozott.
https://play.google.com/store/apps/deta ... id.webview
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
szerintem jó döntés - sok jót hallottam róla különbözö youtube csatornákon, anno nálam is versenyben volt. Ha jól tudom a GTN csatornát is ök szponzorálják.wZoLee7 írta: Végül az órával kapcsolatban, egy polar vantage m lett a befutó, leárazva sikerült behúznom és nagyon tetszik. Jól is néz ki, kezelni is teljesen gyorsan megtanultam, mondjuk edzésen kívül ritkán van rajtam, home officeban annyira nem szükséges
Használd egészséggel!
U.i.: szerintem az ismertebb márkákkal (suunto, garmin, polar stb) nem nagyon lehet egyébként mellélöni, ha az ember a célnak megfelelöt választja.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Végül az órával kapcsolatban, egy polar vantage m lett a befutó, leárazva sikerült behúznom és nagyon tetszik. Jól is néz ki, kezelni is teljesen gyorsan megtanultam, mondjuk edzésen kívül ritkán van rajtam, home officeban annyira nem szükséges
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en nem is talalom ezt az android system web view-et az alkalmazasok kozott.
- h3x0r
Nekem tegnap este nem akart elindulni az egyik jatek. Ma reggel a fejlesztok discordon irtak, hogy az Android System WebView-val van a gond, azota mar ki is jott hozza az uj frissites es a chrome-ot is frissiteni kell, valamiert az is bezavar.'shutterisland írta: valakinek volt mar hasonlo gondja a fb messengerrel telon ? (android)