ziro4vr írta:
Több potenciál mint az elmúlt években, de azért túl is voltak fújva az ajaxos csodatrióval, a kicselezhetetlennel..egy normál támadót azóta se sikerült kinevelniük.
Mondjuk Virgil kidőlése biztos nem tett jót nekik. Ezen a poszton nagyon jól állnának, ott van még De Vrij is De Ligt mellett. Van most az Ajaxban egy Gravenberch nevű középpályás, benne elvileg nagyon nagy potenciál van, plusz a fiatalok közül De Jong és Van de Beek. Szerintem elég baba középpályát lehetne majd ebből kihozni a későbbiekben, dehát ehhez pl. kapásból az kéne, hogy Van de Beek meneküljön Manchesterből, mert szemlátomást Solskjear egyáltalán nem számít rá, és ha a gerinc (Pogba, Bruno) marad, akkor nem is látom, hogy a későbbiekben sok babér teremne ott neki, pedig benne is bőven lenne kakaó. Nem mondom, hogy francia, vagy akár angol , portugál szinten van ez a keret/utánpótlás, de azért illene már alakulnia ennek a csapatnak ilyen játékosokkal. Igaz elöl annyira nem nagy a kínálat, Depayt én annyira nem tudom hova tenni, kutyaütőnek azért nem nevezném, Bergwijn meg semmit nem fejlődik a Spursben, pedig azt hittem belőle lesz valami. Ha Koeman maradt volna, akár sötét lovak is lehettek volna az EB-n, így nem várok sokat tőlük.