Formula-1
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Formula-1
Persze, hogy bevállalta, hiszen kitolták a szabálymódosításokat 2022-re. Így nyert még egy évet fix top kocsiban. (Még, ha talán, közeledett is a Red Bull hozzájuk. De ezt majd úgyis hosszútávon tudjuk felémérni, hogy mi is a valós különbség.)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nekem kicsit az látszik Hamiltonon (de majd a szakértők megmondják, ha kiheverték a mai sokkot ) hogy bevállalta még ezt az évet a rekordokért, de nem sok kedve van már hozzá, emiatt olyan veszélyezettnek, görcsösnek tűnik, meg vszeg érzi hogy melegszik a pite. Perez ha stabilan ott tud lenni a 3. hely környékén és ő is nyomasztja a mercit, akkor jó év lehet, Bottas pláne nem lesz faktor így hogy nincs meg az űrautó. Verstappen meg gheci gyors ez tény.
Nem illik.
Ja igen! A főkolonc lemaradt. Perez meg remélem belerázódik, de a versenytempója és eredménye már jónak tűnik. Futamot sajnos nem láttam csak az utolsó 5 kört, de gondolom ő sem egy balfék Albon lesz.ziro4vr írta:Én még Bottast is idevenném, süt a csávóról hogy egy szerencsétlen báb.Kerlon írta: Már csak az ilyen madár Vettel, Mazepin, Stroll féléktől kéne megszabadulni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Én még Bottast is idevenném, süt a csávóról hogy egy szerencsétlen báb.Kerlon írta: Már csak az ilyen madár Vettel, Mazepin, Stroll féléktől kéne megszabadulni.
Nem illik.
Nekem nagyon tetszik a középmezőny, elég erős és akár sok érdekes futam is lehet belőle. Az meg külön öröm, hogy az RB felnőni látszik végre a feladathoz.ziro4vr írta:Nekem az egyik kedvenc topicom.Kerlon írta: micsoda buthurt megy itt kérem
Alonsonak örültem, kb miatta néztem meg mert az lett beharangozva szoros lehet az idei. Az is volt, jó lehet ez az idei év.
Már csak az ilyen madár Vettel, Mazepin, Stroll féléktől kéne megszabadulni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Nekem az egyik kedvenc topicom.Kerlon írta: micsoda buthurt megy itt kérem
Alonsonak örültem, kb miatta néztem meg mert az lett beharangozva szoros lehet az idei. Az is volt, jó lehet ez az idei év.
Nem illik.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Hát ez egy rohadt jó kis verseny volt kezdésnek, de rendesen idegbe is rakott. Szánalmas, hogy Hamilton egész futamon a pályán kívül közlekedett, és folyamat nyerte ott a tizedeket, mikor Verstappen meg ott megy el mellette, visszasorolják. Mindegy, megszokhattuk már, hogy Hamiltonnak mindig ad a gép. Egyébként belehibázott egyszer, amikor Max kergette. És hát persze megint Bottast szopatta le a Merci, ahogy azt már előttem is írták. Különben ez honnan jött, hogy a Red Bull biztosan jobb autó? Én nem vennék rá mérget, Verstappen nem nagyon tudott a futam első etapjában sem elhúzni Hamiltontól, arról ne is beszéljünk , hogy mikor láttunk olyat utoljára a Mercedestől, ami Perezzel történt a futam elején? És nem egyedi eset, máskor is akadtak már gondok a Hondával. Inkább mondanám egálnak a két autót, vagy max. minimális fölénye lehet az egyiknek.
Az Alpine és az Aston Martin nagy csalódás. Vetteltől eddig ez tényleg gáz, nyilván lehet még jobb, de sokkal többet vártam volna tőle. Lehet tényleg teljesen kiégett, ellenben Alonso nagyon jól tért vissza szerintem, csakhát ez a gép nagyon nincs a tavalyi Renault szintjén. Az Alfa is egész jól feljött a közepébe, Kimi majdnem pontot szerzett, de azért tegyük hozzá, hogy Gasly kikerült a képből, ő 4.-5. helyre jó lett volna szerintem. Mondjuk akiket én a középmezőny elején akartam volna látni, Raikkönen, Alonso és Vettel, pont övék a rosszabb verda, a Ferkával, Mclarennel és Taurival szemben.
Mazepin meg botrány.
Az Alpine és az Aston Martin nagy csalódás. Vetteltől eddig ez tényleg gáz, nyilván lehet még jobb, de sokkal többet vártam volna tőle. Lehet tényleg teljesen kiégett, ellenben Alonso nagyon jól tért vissza szerintem, csakhát ez a gép nagyon nincs a tavalyi Renault szintjén. Az Alfa is egész jól feljött a közepébe, Kimi majdnem pontot szerzett, de azért tegyük hozzá, hogy Gasly kikerült a képből, ő 4.-5. helyre jó lett volna szerintem. Mondjuk akiket én a középmezőny elején akartam volna látni, Raikkönen, Alonso és Vettel, pont övék a rosszabb verda, a Ferkával, Mclarennel és Taurival szemben.
Mazepin meg botrány.
micsoda buthurt megy itt kérem
K
K
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
totál hidegen hagy Hamilton mert baromira nem kedvelem csak margóra https://www.racefans.net/2021/03/26/dif ... n-bahrain/
a hétvége elején elmondták a csapatoknak hogy a 4es kanyarban a versenyen kimehetnek a szélére. ezt mindenki meg is tette aztán a redbull panaszkodott hogy illegális és mindenkit leállítottak róla. utána Max ott előz és szabálytalan. magukat lőtték lábon. kár érte mert simán behozhatta volna első helyre.
a hétvége elején elmondták a csapatoknak hogy a 4es kanyarban a versenyen kimehetnek a szélére. ezt mindenki meg is tette aztán a redbull panaszkodott hogy illegális és mindenkit leállítottak róla. utána Max ott előz és szabálytalan. magukat lőtték lábon. kár érte mert simán behozhatta volna első helyre.
"Szóltak". Utána jelezték is Hamiltonnak, hogy figyelni fogják, nem is csinálta utána.realistahuni írta: Netflixes sorozatban a RB résznél az epizód fele arról szólt, hogy Horner mindenkit is jelent mindenért, akkor most miért nem jelentették a Mercit?
Visszaengedés érdekes volt, szerintem Max azt gondolta hogy simán újraelőzi, de az öreg Lewis csak előkapott egy tempót a végén.
Nehéz kérdés ez, amíg nem szólnak valami miatt te csinálnád vagy nem?
Köszönheti magának is Verstappen, türelmetlen volt. Amugy meg igen, Hamilton a végét szépen összerakta a hiba ellenére is.
- Gabo
- Kedvenc játékosaid: Beckham
Raszoltak Verstappenre a toronybol, hogy engedjek vissza.realistahuni írta: Netflixes sorozatban a RB résznél az epizód fele arról szólt, hogy Horner mindenkit is jelent mindenért, akkor most miért nem jelentették a Mercit?
Visszaengedés érdekes volt, szerintem Max azt gondolta hogy simán újraelőzi, de az öreg Lewis csak előkapott egy tempót a végén.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Netflixes sorozatban a RB résznél az epizód fele arról szólt, hogy Horner mindenkit is jelent mindenért, akkor most miért nem jelentették a Mercit?
Hát én biztos nem adtam volna vissza,előtte vagy 4 körön keresztül lement ugyanott a pályáról aztán nem szóltak neki.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
arra reagáltam,hogy sokan nem tudták miert lassult le a holland,kettős mérce még mindigferni írta:Az csak Lewisnak szabad? Pályán kívül mennie?tcskhun írta: Verstappennek vissza kellett adnia a pozíciót, mert a pályán kívül előzött!
én ezt találtam
Konkrétan megnyerte ez neki a versenyt.... Amennyi időt nyert ott folyamat.... Szánalmas.
Vicc. Nagyon nagy vicc.
Verstappen meg a fasznak nem bírt várni egy célegyenesre.... Áh.....
Picsába
Maxnak respect, verje tönkre idén Lewist.
Ügyesek az F1nél, lehet végre visszatért volna egy jókora nézőbázis, végre volt valami azt az F1 gondolatától is már ki van megint a faszom, szánalmas volt ez megint.....
Vicc
Vicc
Ő csinálta folyamatosan és rá szóltak, hogy fejezze be. Tipikus nem mondom milyen hozzáállás, addig csalok, amíg nem szólnak, aztán a végén nekem áll feljebb, ha valaki egyszer ugyan azt csinálja.RaúlCF írta: verseny felénél szóltak mindenkinek hogy fejezzék be ebbe mi a rossz? mindenki csinálta szóltak hogy oké elég lesz.
Ezért hagytam abba ennek a sportnak a nézését jópár éve.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Maradjon ennyi különbség egész évben a RB és a Merci között és akkor érdemes lesz bekapcsolni.
- Gabo
- Kedvenc játékosaid: Beckham
https://eoptika.hu/kategoriak/szemuveg- ... tYEALw_wcBRaúlCF írta: verseny felénél szóltak mindenkinek hogy fejezzék be ebbe mi a rossz? mindenki csinálta szóltak hogy oké elég lesz.
Tessek, nezz valamit magadnak
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Ott ültél a vak versenybírók mellett, hogy láttad/látod, hogy mindenki más csinálta?RaúlCF írta: verseny felénél szóltak mindenkinek hogy fejezzék be ebbe mi a rossz? mindenki csinálta szóltak hogy oké elég lesz.
#happyshitting
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Nem tudom a pontos szabályokat, de emlékeim szerint a harmadik-negyedik szándékos pályaelhagyás után figyelmeztetni kell a pilótát. Hamilton esetében a 38. után sikerült.RaúlCF írta: verseny felénél szóltak mindenkinek hogy fejezzék be ebbe mi a rossz? mindenki csinálta szóltak hogy oké elég lesz.
Mikor volt olyan utoljára, hogy Hamiltonnál basznak el valamit a csapatban vagy neki van technikai problémája? Megint Bottasnak baszták el a kerékcseréjét.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.