Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Barca meg a matek igazolasokkal egy mondatban sose erdekelte oket,megciganykodnak barmit ugyis. Ha zsiroskenyerre se futja akkoris lefognak akasztani 100+millas jatekost.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Épp ezért írom, hogy itt valami nem stimmel, nem adja ki a matek nekik ezt az igazolást.Berti írta:Én is ebben látok realitást. Vagyis inkább ezt remélem.Dupla D írta: Azt írják, hogy a Dortmund megengedte Raiolának, hogy tárgyaljon klubokkal. Most megismernék Laporta terveit, majd később más klubokét is és utána hozzák meg a döntést. Szóval remélhetőleg látunk majd egy ilyen képet a madridi reptérről is.
Amúgy Raiola nagy mágus, biztos, hogy nem véletlen, hogy lekapták őket a reptéren. Fel fogja tudni verni így még jobban az árat, a fizetést és az ügynöki díját.
Belőle azt is kinézem, hogy azért csinálták ezt, hogy a Real is megkeresse őket, és Perezék azt érezzék, hogy itt az ideje végre lépni. A hírek alapján inkább a Real volt eddig a céljuk Haalandéknak.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ha az lenne az ára Mbappenak, hogy Haaland a Barcaba megy, akkor inkább nem kéne. Nagyobbat szopunk ha a norvég odamegy, mint amit nyerünk a franciával.
Viszont ha az van, hogy csak meghallgatják Laporta ajánlatát, akkor biztos nem arról van szó, hogy 40-50 milliót ajánlanak érte, hanem nagyobb összeget.
Ezek mellett és figyelembe véve, hogy túloldalt 350 milliós veszteség meg milliárdos adóság blabla..meg tudják ezt lépni, hogy 80-100+ milliós ajánlatot tegyenek és mi meg 3 év spórolás után meg relativ megmentett gazdasági évvel nem tudunk egy normálisat költekezni, röhej az egész.
Én is ebben látok realitást. Vagyis inkább ezt remélem.Dupla D írta: Azt írják, hogy a Dortmund megengedte Raiolának, hogy tárgyaljon klubokkal. Most megismernék Laporta terveit, majd később más klubokét is és utána hozzák meg a döntést. Szóval remélhetőleg látunk majd egy ilyen képet a madridi reptérről is.
Amúgy Raiola nagy mágus, biztos, hogy nem véletlen, hogy lekapták őket a reptéren. Fel fogja tudni verni így még jobban az árat, a fizetést és az ügynöki díját.
Belőle azt is kinézem, hogy azért csinálták ezt, hogy a Real is megkeresse őket, és Perezék azt érezzék, hogy itt az ideje végre lépni. A hírek alapján inkább a Real volt eddig a céljuk Haalandéknak.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ha az lenne az ára Mbappenak, hogy Haaland a Barcaba megy, akkor inkább nem kéne. Nagyobbat szopunk ha a norvég odamegy, mint amit nyerünk a franciával.
Viszont ha az van, hogy csak meghallgatják Laporta ajánlatát, akkor biztos nem arról van szó, hogy 40-50 milliót ajánlanak érte, hanem nagyobb összeget.
Ezek mellett és figyelembe véve, hogy túloldalt 350 milliós veszteség meg milliárdos adóság blabla..meg tudják ezt lépni, hogy 80-100+ milliós ajánlatot tegyenek és mi meg 3 év spórolás után meg relativ megmentett gazdasági évvel nem tudunk egy normálisat költekezni, röhej az egész.
- BlancoMark
Jaja pár száz eurós repjeggyel most kerestek maguknak további milliókat jó eséllyel ezzel az akcióval, és még tovább emelték az árát.Dupla D írta: Azt írják, hogy a Dortmund megengedte Raiolának, hogy tárgyaljon klubokkal. Most megismernék Laporta terveit, majd később más klubokét is és utána hozzák meg a döntést. Szóval remélhetőleg látunk majd egy ilyen képet a madridi reptérről is.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azt írják, hogy a Dortmund megengedte Raiolának, hogy tárgyaljon klubokkal. Most megismernék Laporta terveit, majd később más klubokét is és utána hozzák meg a döntést. Szóval remélhetőleg látunk majd egy ilyen képet a madridi reptérről is.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Miből vennék meg? Az ingyen igazolható emberekre mennek rá és majd biztos a 2 legnagyobb potenciállal rendelkező támadó egyikét csak úgy megtudnák szerezni, hogy már helyszíni tárgyalásokat tolnak. Akkor sem hinném el ha Raiola egy barca tábla alatt lőne képet
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha tréfa, ha nem... Mar az hogy egyáltalán szobakerulhet veletek, mikor elvileg csőd közelében vagytok. hagyjuk is.
Csúnyán beleulunk abba a bizonyosba, ha nem tudunk megszerezni a két nagyagyubol egyet... De már az sem igazan jo, ha egy odamegy a katalanokhoz. Hogyan?
Csúnyán beleulunk abba a bizonyosba, ha nem tudunk megszerezni a két nagyagyubol egyet... De már az sem igazan jo, ha egy odamegy a katalanokhoz. Hogyan?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Elmorzsolok egy nagyon keseru konnycseppet arra gondolvan, hogy egy nap bejelentik Haalandot es Bappet is (plusz Aguerot ingyen), ZZ meg lenyilatkozza, hogy hosszu meg a nyar, barmi lehet, de jo hir hogy Hazard ujra 100%-is. Brrrr.
Hogy kicsit tuzeljem a kedelyeket, Haaland apuka es Raiola megerkeztek Barcelonaba. Ha minden igaz nem aprilisi trefa.
https://twitter.com/ActuBarcaFR/status/ ... 2793109507
Meg mindig nem latok ra eselyt, de legalabb izgi lesz a nyar.
https://twitter.com/ActuBarcaFR/status/ ... 2793109507
Meg mindig nem latok ra eselyt, de legalabb izgi lesz a nyar.
- Sorrentino
Elvileg ez a minusz 350m úgy jött ki, hogy Messi hosszabbít és igazolnak még egy sztárt is.Realista24 írta: Barcaeknal meg a vártnál is nagyobb a baj gazdaságilag.
Valami 350 milliós veszteségről írnak.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Barcaeknal meg a vártnál is nagyobb a baj gazdaságilag.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
ja, jó arra, hogy a haverokat szopassam egy "messigevel"Berti írta:Egy egész jó reklámkampány.El Sie7e írta: jézus mária mi ez a deep fake
https://www.messimessages.com/index.htm ... ine_invite
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
Egy egész jó reklámkampány.El Sie7e írta: jézus mária mi ez a deep fake
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
jézus mária mi ez a deep fake
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- h3x0r
Szerintem innen az otletRealista24 írta:Én már értem. Nem akar ebben a harmadik számú mezben játszani.ziro4vr írta: Azért én elkezdenék aggódni a gyerekért, ilyen sérülések ennyi idősen, nem jó ómen.
https://pbs.twimg.com/media/ExUXWmQXEAA ... name=small
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Megérdemelnéd hogy legközelebb bennehagyja a magot.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nagymamámnál van ilyen szőnyeg a nappaliban, szeretem mert ha leeszem meggyes pitével nem látszik.Realista24 írta:Én már értem. Nem akar ebben a harmadik számú mezben játszani.ziro4vr írta: Azért én elkezdenék aggódni a gyerekért, ilyen sérülések ennyi idősen, nem jó ómen.
Nem illik.
- ikarus93
csóri gyerek. nem lehet könnyü neki, ráadásul nagy tehetség.ziro4vr írta: Azért én elkezdenék aggódni a gyerekért, ilyen sérülések ennyi idősen, nem jó ómen.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én már értem. Nem akar ebben a harmadik számú mezben játszani.ziro4vr írta: Azért én elkezdenék aggódni a gyerekért, ilyen sérülések ennyi idősen, nem jó ómen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azért én elkezdenék aggódni a gyerekért, ilyen sérülések ennyi idősen, nem jó ómen.
Nem illik.