Reklám témában frissítés:
Süti törlés úgy tűnik bizonyos felhasználóknál megoldja a dolgot, hogy AdBlock nélkül ne pörögjön a betöltést jelző ikon, hanem fussanak rendesen a reklámok.
Nem kell minden böngészősütit törölni, elég csak a madridom.hu alá tartozó sütiket. Chrome böngészőben mobilon és desktopon egyaránt úgy lehet ez megtenni, hogy az URL sávban lévő lakatra kattintva megjelenő legördülőben ki kell választani a "Cookie" menüt. Az így megjelenő ablak mobilon egyszerűbb, ott a kuka ikonra kell kattintani. Desktopon pedig nyomogatni a "Remove" gombot amíg a fenti listából el nem tűnik minden sor.
Cookie törlés után egy frissítés, cookie policy beállítása a felugró ablakban, és elvileg jó is lesz. Többi böngészőt nem tudom hirtelen, de valószínűleg hasonló lesz azokon is az eljárás
B-terv, ha ez esetleg nem oldaná meg a dolgot:
Lakat ikon -> Site settings -> Clear data gomb (ez elvileg töröl minden adatot a madridom.hu-hoz tartozik). Utána egy frissítés, Cookie felugró elfogadása/kezelése.
AdBlock használók:
Aki tiltja a reklámokat a honlapon, és a reklámmentesség mellett zavarja az is, hogy látszanak a reklámok helyei, az alábbi filtert használhatja:
Kód:
madridom.hu##div[class^="hirdetes_blokk"]
Ha valaki letiltotta a cookie-kat:
Amennyiben valaki tiltakozik a madridom.hu által használt cookie-k ellen a felugró ablakban, annál (elvileg) nem mindig fognak megjelenni a reklámok. Ilyenkor szintén pörög az animáció és ott a szürke doboz. Ebben az esetben a fentebb írt AdBlock filter lehet szintén a megoldás.
További kérdés, kérés és észrevétel esetén elértek itt. Igyekszem mihamarabb reagálni
Remy írta:
Lehet, hogy nálam a probléma, de ötödjére írom meg a kommentet, mert befagy az oldal és nem reagál semmire. De többször volt olyan, h eltűnt a komment fele írás közben.
Mobil, android, chrome.
Ennek utánajárok majd külön. Egyelőre én nem szaladtam bele, de ha más is tapasztalt ilyet, kérem jelezze!