OFF
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Re: OFF
nekem 26 éves barátnőm most megy vasárnap sputnikra.
ma mentem be a háziorvoshoz a papírjaival, hogy oda bejelentsük, kérdezte, hogy jelentkezett-e oltásra, mondom igen.
aztán rendszerben lekérdezte, mondja, hát akkor vasárnap mehet is igazából.
lehet érdemes nektek is bemenni személyesen, érdeklődni.
ma mentem be a háziorvoshoz a papírjaival, hogy oda bejelentsük, kérdezte, hogy jelentkezett-e oltásra, mondom igen.
aztán rendszerben lekérdezte, mondja, hát akkor vasárnap mehet is igazából.
lehet érdemes nektek is bemenni személyesen, érdeklődni.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Beallok melléd a sorba, meg engem sem hívtakkodo írta: En vagyok az egyetlen itt akit meg nem hívtak, hogy mehetek oltatni?
R24nek meg mar felajanlottak az egesz palettat
Bár csak 30 vagyok mindenféle krónikus betegség nelkul( ez mondjuk 30 évesen nem a csoda kategória )
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Gyerekeknek nem kell oltás.kodo írta: En vagyok az egyetlen itt akit meg nem hívtak, hogy mehetek oltatni?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
En vagyok az egyetlen itt akit meg nem hívtak, hogy mehetek oltatni?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
CS0ki írta:Félre értés ne essék, nyilván egy hitel, amit muszáj felvenni, sosem jó. De most tényleg viszonylag jó ajánlatok, értelmes konstrukciók vannak, ahol könnyebb bevédeni magad. Persze az olcsó hitel miatt is magasak viszont az árak.ersze, lehet így is nézni, de aki éppen osszerakja az önrészt, annak max annyi az öröme, hogy jó a hitel, amit 20-30 evig nyoghet.
Ha nem vettem volna most házat, én is betolom plusz hitellel állampapírba. Azért amit írsz.
De amúgy a lakáshitel kb az egyetlen értelmes lakossági hitel, azt teljesen természetes,hogy igénybe vesz az ember. Itt megéri kifizetni az idődet, mint gyűjtögetni 60 éves korodig.
Jó az orosz. Jó az összes. Amúgy én Modernát kaptam, nem tudom honét szedték.Miután offoltam az Astrat, küldtek hogy mehetek Oroszra. De közben felirtak Pfizerre.
De sztem becsapatom az oroszt.
Egyetértünk pénzügyileg. Mindenesetre próbálom elkerulni a nagyobb hitelt a következő 50 évben. A gyereknek jó lenne összerakni valami a következő 10 évben.
Snekit nem ismerek Moderna oltassal. Szép
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Félre értés ne essék, nyilván egy hitel, amit muszáj felvenni, sosem jó. De most tényleg viszonylag jó ajánlatok, értelmes konstrukciók vannak, ahol könnyebb bevédeni magad. Persze az olcsó hitel miatt is magasak viszont az árak.ersze, lehet így is nézni, de aki éppen osszerakja az önrészt, annak max annyi az öröme, hogy jó a hitel, amit 20-30 evig nyoghet.
Ha nem vettem volna most házat, én is betolom plusz hitellel állampapírba. Azért amit írsz.
De amúgy a lakáshitel kb az egyetlen értelmes lakossági hitel, azt teljesen természetes,hogy igénybe vesz az ember. Itt megéri kifizetni az idődet, mint gyűjtögetni 60 éves korodig.
Jó az orosz. Jó az összes. Amúgy én Modernát kaptam, nem tudom honét szedték.Miután offoltam az Astrat, küldtek hogy mehetek Oroszra. De közben felirtak Pfizerre.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Miután offoltam az Astrat, küldtek hogy mehetek Oroszra. De közben felirtak Pfizerre.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Igazából ennyi. Mindig kérdezik tőlem, hogy naaa, akkor csok és babaváró meg minden? Mintha egyébként az árakat tekintve lenne bármi más lehetőség. Nem az van, hogy ez, vagy netán az, hanem minden kell. Vagy fizetsz 25-30 évig albérletet, ahonnan 3 évente kitesznek. Ha nem örökölsz, hitelre vagy ítélve.Realista24 írta:Én nagyon tisztelek mindenkit, aki bele tud és bele is mer vágni.Halfkey írta: Én most bohóckodom vele, holnap írok alá adásvételi előszerződést.
Tudom, nem nagyon van más opció, de akkor is.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Simán jó ötletcsababarca írta: Én is most jöttem meg ügyvédtől, jövőhéten elvileg már telek tulajdonos leszek.
Majd felütök rá egy sátrat, ha már az enyém:D
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Én is most jöttem meg ügyvédtől, jövőhéten elvileg már telek tulajdonos leszek.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Persze, lehet így is nézni, de aki éppen osszerakja az önrészt, annak max annyi az öröme, hogy jó a hitel, amit 20-30 evig nyoghet.CS0ki írta:Pedig most nagyon jó kis hitelek vannak. Nekem 30 éves van, vissza tudnánk fizetni, de inkább ment állampapírba a pénz, többet hoz, mint amennyi a kamat. És megmarad a mozgástér.Nagyon sajnálom a mostani embereket, akik most állnak az egész előtt.
Azt sajnálom, hogy cafeteria keretében nincs már az adómentes hiteltorlesztes, azzal tudtam volna még jót szakítani. :S
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én nagyon tisztelek mindenkit, aki bele tud és bele is mer vágni.Halfkey írta: Én most bohóckodom vele, holnap írok alá adásvételi előszerződést.
Tudom, nem nagyon van más opció, de akkor is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
Én 3 hete vagyok boldog lakástulajdonos, már csak a berendezés egy része kellHalfkey írta: Én most bohóckodom vele, holnap írok alá adásvételi előszerződést.
Pedig most nagyon jó kis hitelek vannak. Nekem 30 éves van, vissza tudnánk fizetni, de inkább ment állampapírba a pénz, többet hoz, mint amennyi a kamat. És megmarad a mozgástér.Nagyon sajnálom a mostani embereket, akik most állnak az egész előtt.
Azt sajnálom, hogy cafeteria keretében nincs már az adómentes hiteltorlesztes, azzal tudtam volna még jót szakítani. :S
Én most bohóckodom vele, holnap írok alá adásvételi előszerződést.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nekem még fél év hitelem van vissza a lakásból és végeztem
Legnagyobb deal volt a 20 éves CHF hitelt egy 10 éves HUF-ra cserélni kevesebb törlesztőért.
Nagyon sajnálom a mostani embereket, akik most állnak az egész előtt.
Legnagyobb deal volt a 20 éves CHF hitelt egy 10 éves HUF-ra cserélni kevesebb törlesztőért.
Nagyon sajnálom a mostani embereket, akik most állnak az egész előtt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Velünk is hónapokon át sz*roztak. Aztán jött mindig, jajj ez a papír már 30 napon túli, új kéne, úú most több a fizu? Úúúú most kevesebb?Faust írta: Engem épp anyám lakáshitele miatt szopatnak szanaszét, na meg amiatt, hogy pénzügyileg a tavalyi évet nézik, az azelőttit ahol duplaannyit kerestem, figyelembe sem veszik. Persze ez érthető is. Durva, mennyi kört kell menni, és mennyi buktatója van, hogy 25 évre eladósodjak (bocsánat: hogy családtámogatott legyek), miközben a matek egyébként kijön. Ez mind rendben is lenne, ha tavalyelőtt nem kapta volna meg boldog-boldogtalan a pénzt, hogy csak a saját ismerősi körömből induljak ki.
De én is hallottam ismerősi körből olyat, ahol szerintem a matek se jött ki, de mégis megkapták kb előbb mint mi.
Engem épp anyám lakáshitele miatt szopatnak szanaszét, na meg amiatt, hogy pénzügyileg a tavalyi évet nézik, az azelőttit ahol duplaannyit kerestem, figyelembe sem veszik. Persze ez érthető is. Durva, mennyi kört kell menni, és mennyi buktatója van, hogy 25 évre eladósodjak (bocsánat: hogy családtámogatott legyek), miközben a matek egyébként kijön. Ez mind rendben is lenne, ha tavalyelőtt nem kapta volna meg boldog-boldogtalan a pénzt, hogy csak a saját ismerősi körömből induljak ki.
Irigyellek, pedig barcást nem illik ....csababarca írta: igen, én is szerencsés vagyok, mert apum eladta most a szántóit, így jut a házra, talán csak a babavárót vesszük fel majd, berendezni a házat meg ilyenek.
na de ha ez nem lett volna, akkor meg el kellett volna adósítani magam 25 évre...és még az sem elég.
Mi 5-6 évig gyűjtögettünk az összesen 250 ezres fizunkból, hogy elég önerőnk legyen a 25 éves hitelhez...