OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Na, nézzük ki mit kapott eddig.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
66 éves édesapám, 77 és 87 éves nagymamáim mind Pfizert kaptak. A 77 éves mamámnak volt első délután hidegrázása, a többieknek semmi. Ezek az első adagos tapasztalatok. 2 hét múlva folyt. köv. Én Pfizer ha oltatok tuti, h Pfizert vagy semmit.Bár azt még mindig nem tudom, h oltatok-e de gondolom mindenki a környezetében tapasztaltak alapján áll hozzá a különböző vakcinákhoz.
Bár ismerősi körben van egy 60 körüli hölgy, aki Pfizer után 10 nappal kórházba került. Nehéz okosat mondani.
Bár ismerősi körben van egy 60 körüli hölgy, aki Pfizer után 10 nappal kórházba került. Nehéz okosat mondani.
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Érdekes, hogy az öregeknél semmi mellékhatás nincs utána. A nagyszülők közül ketten kaptak astrát és 1-1 pfeizert és kinait. A 86 éves nagyapám aki pfizert kapott, másnap egy kicsi karfájás oltás helyén, muterom aki szintén pfizert kapott, másnap az ágyból se birt felkelni.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Nála se volt semmilyen reakció az oltás után.ziro4vr írta: Érdekes, ahány idősebb rokon/ismerős kapta a kínait, nulla mellékhatást éreztek, az is érdekes ha ennyire látszólag semmit nem kűzd ellene a test, bár persze van olyan is.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Érdekes, ahány idősebb rokon/ismerős kapta a kínait, nulla mellékhatást éreztek, az is érdekes ha ennyire látszólag semmit nem kűzd ellene a test, bár persze van olyan is.
A pfizert azért megérezte picit mindneki, fiatalabbak jobban, de az normális is.
A pfizert azért megérezte picit mindneki, fiatalabbak jobban, de az normális is.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ah, szegény.Dupla D írta: Ahogy írtam korábban az eddig a korát teljesen meghazudtoló nagymamám a második kínai oltás után több, mint két héttel elkapta a vírust. Fizikailag nem súlyosak a tünetei csak nagyon gyenge, állandó hasmenéssel, viszont elég komoly neurológiai problémák vannak jelenleg nála. Semmit nem tud megjegyezni amit mondunk neki, nem tudja kiszámolni hány gyógyszert kell bevenni és miből mennyit. Még a kinyomott gyógyszerek alapján se tudja visszaszámolni mennyi hiányzik a levélből. Bízom benne, hogy ez az agyköd és memóriazavar csak ideiglenes, mert ez az állapot jelenleg ön és közveszélyes.
Bár egy esetből nem lehet kiindulni, de én a kínai oltást nem erőltetném.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ahogy írtam korábban az eddig a korát teljesen meghazudtoló nagymamám a második kínai oltás után több, mint két héttel elkapta a vírust. Fizikailag nem súlyosak a tünetei csak nagyon gyenge, állandó hasmenéssel, viszont elég komoly neurológiai problémák vannak jelenleg nála. Semmit nem tud megjegyezni amit mondunk neki, nem tudja kiszámolni hány gyógyszert kell bevenni és miből mennyit. Még a kinyomott gyógyszerek alapján se tudja visszaszámolni mennyi hiányzik a levélből. Bízom benne, hogy ez az agyköd és memóriazavar csak ideiglenes, mert ez az állapot jelenleg ön és közveszélyes.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- h3x0r
A horvátok elfogadják, de gondolom a többi turizmusból elő ország se fogja azt mondani pár millió embernek, hogy a ti pénzetek nem kell.BlancoMark írta: Akik az orosz es a kinai vakcinat kapjak nem tartanak attol hogy az EU-n belul sok helyen nem lesznek engedelyezve igy utazas szempomtjabol mit sem er majd az oltas?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Németek is lassan elkezdik azt nyomni.Kyller írta:Előbb-utóbb biztos, hogy engedélyezik minimum az oroszt. Az osztrákok most jegyeztek elő több, mint 2 millió adagot, csak arra várnak, hogy engedélyezve legyen. Szerintem csak idő kérdése.BlancoMark írta: Akik az orosz es a kinai vakcinat kapjak nem tartanak attol hogy az EU-n belul sok helyen nem lesznek engedelyezve igy utazas szempomtjabol mit sem er majd az oltas?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kyller
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba
Előbb-utóbb biztos, hogy engedélyezik minimum az oroszt. Az osztrákok most jegyeztek elő több, mint 2 millió adagot, csak arra várnak, hogy engedélyezve legyen. Szerintem csak idő kérdése.BlancoMark írta: Akik az orosz es a kinai vakcinat kapjak nem tartanak attol hogy az EU-n belul sok helyen nem lesznek engedelyezve igy utazas szempomtjabol mit sem er majd az oltas?
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Én idén Horvátországba megyek, ott pedig elfogadják az oroszt, amit kaptam.BlancoMark írta: Akik az orosz es a kinai vakcinat kapjak nem tartanak attol hogy az EU-n belul sok helyen nem lesznek engedelyezve igy utazas szempomtjabol mit sem er majd az oltas?
De vannak hírek arról, hogy tárgyalások zajlanak több országgal(olasz, spanyol), hogy ott gyártsák a Szputnyikot, nem hinnem, hogy ne fogadnák el az EU-ban ezek után.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- BlancoMark
Akik az orosz es a kinai vakcinat kapjak nem tartanak attol hogy az EU-n belul sok helyen nem lesznek engedelyezve igy utazas szempomtjabol mit sem er majd az oltas?
Én is vasárnap kapom a szputnyikot.
Éljen putyin örökké!!!!
Éljen putyin örökké!!!!
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Edesanyam 54, mar reges regen regisztralt, nagyimmal egyutt. Utobbi akkor kapta meg, mikor felhivtuk a haziorvost, hogy mi van mar? Masnap szoltak neki, mehet oltatni. Modernat kapta, semmit nem tapasztalt. Jol van.
Anyat viszont nem hivjak, uzenetet is irt mar, semmi valasz. Holnap felhivja, rakerdez.
Ismeroseimet oltjak mar, 98-as szuletesueket is...
Anyat viszont nem hivjak, uzenetet is irt mar, semmi valasz. Holnap felhivja, rakerdez.
Ismeroseimet oltjak mar, 98-as szuletesueket is...
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Esetleg irjatok neki uzenetet, ha megvan a privat szama. Felhivni mi se tudtuk, de miutan vegzett a muszakkal visszairt nekunk. Bar mi a megbetegedessel kapcsolatba kerestuk, de egy probat meger.füst írta: A háziorvos elérhetetlen telefonon. Sajnos én nem vagyok otthon otthon hogy intézkedjek, anyu meg nem az asztalt verő típus, nem megy be tolongani, hanem várja hogy sorra kerüljön. A regisztrációval nincs gond, gondolom le van maradva egy kicsit az a környék.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Sok képernyőn töltött idő a madridom miattcsababarca írta: Valaki tapasztalt olyan mellékhatást Pfizernél, hogy bevörösödött a szeme és fáj is?
Nem biztos, hogy emiatt, pénteken oltottak és hétfő óta van ez.
Kontaktlencsés vagyok, de friss a lencse, nem hiszem hogy azzal van gond, főleg hogy nem is mindig van bent, de már reggel felkelés után ilyen.
Féltik az egy szerm Karim drukkert, egyértelműziro4vr írta: Nyugalom gyerekek, R24-nek krónikus benzemidisze van a bal mellében, ezért hívták már ennyiszer.
27, vidék, még semmi, de nálunk is még csak a 40 körülieket kezdték msot oltani.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nyugalom gyerekek, R24-nek krónikus benzemidisze van a bal mellében, ezért hívták már ennyiszer.
27, vidék, még semmi, de nálunk is még csak a 40 körülieket kezdték msot oltani.
Nem illik.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Valaki tapasztalt olyan mellékhatást Pfizernél, hogy bevörösödött a szeme és fáj is?
Kontaktlencsés vagyok, de friss a lencse, nem hiszem hogy azzal van gond, főleg hogy nem is mindig van bent, de már reggel felkelés után ilyen.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Kérdeztem, 60 év körülieket oltják még. Konkrétan nincs vakcina ...és ez vidék-vidék, nem Zugló vagy Rákoshalálfaszarevolver írta: en ma felhivtam a haziorvos asszisztenset, hogy hol vagyok a listan. jovohet szerdan mehetek is szputnyikra. 27 eves vagyok, semmi bajom. szoval ha rakerdezel, tuti bekuldenek mar.