Kommentáld a híreket
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Kommentáld a híreket
Lopez-Carvajal Varane Ramos Marcelo-Illarra Modric Isco-DM ?? Ronaldo
A kérdőjel helyére Bale, Benzema, Morata, Jesé közül valaki, de mindegyik mellett van pro és kontra, de lehet meghúznám Bale kezdetését, bár kockázatos az tuti.
A kérdőjel helyére Bale, Benzema, Morata, Jesé közül valaki, de mindegyik mellett van pro és kontra, de lehet meghúznám Bale kezdetését, bár kockázatos az tuti.
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
bár a Bernabéuban elég sokszor kifütyülték én nem mondanám hogy olyan rossz lenne mint ahogy itt sokan leírják. A Juventus elleni meccsen nagyon sokat dolgozott és be lett "áldozva" mert rá volt küldve Pirlo-ra , így a Juventusnak meggyűltek a bajai a labdakihozatalnál.Benzema 2 hónapja lutri
Remélem most is besegít a védekezésben és megnehezíti a labdakihozatalt a Barcának.
Még az sem biztos hogy pályára lép . De ha pályára lép akkor szerintem nyert ügyünk lesz. A védekezésben ki fogja venni a maga kis részét és a gyorsaságával be tudná játszani a szélső védők helyét.Bale ezen a meccsen annyit fog érni, mint én
Most az egyszer örülnék neki. (bár ezekért a mondatokért biztos hogy sokan a fejemet követelnék ) Szerintem ezen a meccsen nagyon nagy haszna lehet mivel rengeteget fut és ha ezt okosan teszi akkor elég sok területet letudna zárni. Ha ezek a passzsávok "eltűnnek" akkor a védekezésünk nagyban javulhat.Khedira kezdő lesz
Ez a Messi már korántsem az a Messi akit régen láttunk. Most is megcsinálja a maga kis cseleit de már annyit nem tesz a csapatért mint régebben persze azért a gólokat megrúgja szép számmal.Messi jó formában van
Én egy ilyen csapatot látnék szívesen :
---------------Lopez----------------
-Carvajal--Ramos-Pepe---Marcelo
----------------Illarra----------------
Dí Maria--Khedira--Modric--Bale--
---------------Ronaldo--------------
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nem lassan kellene, hanem most rögtön, úgy sem változnak ezek semmit.Bidétől lassan elköszönünk, ha tovább folytatja a hadjáratot.
Meg még pár barcás kollégát lehetne küldeni utána, egyre nagyobb az arc.
Na de nem szólok ennél jobban bele, ti tudjátok. off vége.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Engem Carló egy mondata megnyugtatott a mai meccsel kapcsolatban. Ez a mondat az:Galacticos írta:pont ez az a meccs ahol az ég világon semmit nem számít a forma szerintem.
mert teljesen más meccs lesz mint az előzők. bale annyit fog érni mint te? bale amúgyis küzd, meg hajt, most meg még területe is lesz és plusz motiváció neki is hogy clásico.
én egyébként benzemát nem kezdetném ma elöl cé-bale-dimaria kötetlen posztokkal.
"A Madrid sokat javult Mourinhóval a sok El Clásico során, bár rosszul indult, a végére sokat fejlődtek. A játékosok ismerik a játékot, szóval bizonyos értelemben nem kellett sokat dolgoznom.”
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Azért mert Messi a játékos neve attól még nincs mindig jó formában, ahogy most sem. Az elmúlt meccseken nem csinált semmi extrát. Nyilván nem Khedira szint, de tud ő többet is... Én nem tőle tartok, hanem magunktól.tubatibi írta: - Messi jó formában van
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Vele is győztük már le a Barcelonat.- Khedira kezdő lesz
Nálunk Ronaldo legalább olyan jó formában van.- Messi jó formában van
Szerintem nem és engem meglepne, ha ő kapna szerepet. Talán be is írnám Carlonak negatív pontként. Remélem, hogy Carvajal azért nem játszott a Juventus ellen, mert rápihent erre a meccsre. Számomra ez így lenne logikus. Egyébként ha Arbeloa kezd, akkor sincs feltétlenül baj, mert a Clasicokon őt is hajtja a madridizmus és inkább a jobbik énjét szokta elővenni és tapad, mint a pióca. De persze inkább egy jó formában lévő Carvajal, mert ő támadásokban is besegíthet.- Arbeloa kezdő lesz
Őszintén, nem sok Barcelona meccset láttam idén, de több helyről olvastam / hallottam, hogy ők sincsenek olyan nagy formában. Mi persze tényleg nem vagyunk olyan jók, de idén talán most először kell 100%os forma mindenkitől. A többi meccset többnyire letudtuk hozni ilyen olyan hozzáállással, ez most másmilyen lesz én picivel jobb játékra számítok.- Nem vagyunk egetverő formában
Ettől én is tartok.- Alexis és Neymar is piszok jó formában, ellenben nálunk Isco kiment a formából
Szerintem is, és ezért sem fogják kezdetni.- Bale ezen a meccsen annyit fog érni, mint én
Tény. De szerintem a helyszín kifejezetten az előnyére szolgálhat, mivel ha fütyülik is, akkor sem a hazaiak. Ráadásul most törleszthet, mert ha egy kisebb csapat ellen gálázna, arra nem kapná fel a fejét senki, de egy Barcelona más. Szerintem motivált lesz, én kezdetném.- Benzema 2 hónapja lutri
Hogyan is tudhatnád ezt Barcelona drukkerként...Pont az ilyen túlzásaid miatt nevetteted ki magad.............
But he is a good boy...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Bidétől lassan elköszönünk, ha tovább folytatja a hadjáratot. Erre itt nincs szükség. Vagy tiszteletben tartja egy madridista fórumon egy madridista véleményét mindenféle személyeskedés nelkul, vagy kívül tágasabb.
Off vége.
Off vége.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Én nagyon nyugtalanul aludtam, egy csomószor felkeltem és folyton ezen a meccsen járt az eszem. Jah, meg még álmodtam is egy jelenetet a meccsről, de ezt inkább nem lövöm le, hátha teljesülni fog. Nagyon kellene a győzelem, egyrészről mert akkor bajnokság szempontjából ismét minden kiegyenlített lenne. Másrészről sok kritika ért minket idén, jó lenne végre megmutatni, hogy ezt a fene nagy Barcelonat is letudjuk gyűrni. Kicsit én is szkeptikus vagyok az idei Madriddal szemben, szóval én is örülnék neki ha végre érettebb, kiforrottabb játékot látnék, mint korábban bármikor, mert azt hiszem abban egyetérthetünk, hogy lassacskán most már tényleg időzíteni kellene azok a bizonyos bombákat. Félek azonban jó pár játékos gyenge, vagy gyengébb formájától. Igazából Ronaldon kívül nem is tudok olyat mondani, akik szinte végig jó formában lettek volna, ő meg szerintem MOST egyedül kevés lesz, mert nem viheti mindig hátán a csapatot, nem lehet mindig ő a megváltó. De ne legyen igazam. Félek a védelemtől, ami bár korábbi években meggyőző volt, de idén mintha fejetlenség lenne, mert a kisebb csapatok is könnyedén átjátszanak minket, szóval egy barca ellen ez így igencsak érdekes lesz. De remélem, hogy csak Varane hiánya teszi ezt, nah meg egy kis könnyelműség, dekoncentráltság. Varane ma elvileg ott lehet a kezdőben, a dekoncentráltság pedig remélhetőleg onnantól megszűnik, hogy a játékosok meghallják, hogy El Clasico. Benzema ha játszik, akkor én bízok benne, remélhetőleg nem fog olyan ziccereket kihagyni, mint pl. a Juventus ellen. Ennél rosszabb már nem lehet az ő állapota sem, én az egyszer lenn, máskor fenn híve vagyok, Benzema esetében is elfog jönni az utóbbi, ebben biztos vagyok. Most ráadásul keményen törleszthet, mert nem otthon játszunk, szal ha fütyülni is fogják, akkor sem a hazaiak, szóval talán annyira nem lesz zavarban és a helyszín ezúttal kifejezetten az előnyére válik. Másrészről egy jó játékkal és mindezt pont egy barcelona ellen gyorsan visszalophatja magát a szívekbe. A Real drukkerek amúgy is ilyenek. Egyszer a pokolba kívánnak egy játékost, utána meg istenítik, ha az valami megváltót tesz. Szóval hajrá! Balet mindenképp csereként hoznám be, hiába a nagy név és a tudás, abszolút nem mutatott még annyit (és nem is volt rá lehetősége), hogy egy ilyen fontosságú meccsen fixen kellene rá számítani. DM-et játszatnám, mert bár hiába a hullámzó teljesítménye, szerintem egy jobb játékkal ő is meggyőzhet itt bárkit, hogy érdemes volt Özil helyett megtartani. Az a baj, hogy agya szerintem továbbra sincs a játékhoz, szóval nagyon remélem, hogy gyorsan feltudja mérni, hogy milyen formában van és ha úgy ítéli meg, hogy ma (sem) csúsznak a cselek, akkor beáll a sorba és melózni fog és a többiek alá dolgozni, nem pedig agyatlanul cselezgetni, ahogy azt szokta. De azt hiszem, hogy ehhez kell az az a bizonyos agy, hogy ilyeneket felmérjen... hát nem mindig sikerül neki. A középpálya nagy talány, igazából Khediráról nem írnék semmit, mert mindannyian ismerjük (sajnos), de imádkozom, hogy ma egy jobb napot fogjon ki. Nem kell itt halálpasszokat adni, csak egész egyszerűen ne hagyja, hogy Messiék átfussanak a kp-n. A védelmünk is ezért romlott akkorát, mert a kp-n nincs akkora meló és átfutnak rajtunk. Mou idején mindez nagyon szervezett és masszív volt, nem tudom, hogy most Xabi hiánya teszi-e, de valami nagyon nincs rendjén. Szóval kapd magad össze Khedira és ne térülj fordulj, hanem tapadj az emberre, a passzokat majd remélhetőleg elintézi Isco v. Illarra. Mondjuk ez utóbbitól sem láttam még rizikós passzt, és ami azt illeti, most már neki is mutatni kéne, hogy nem csak azért van a pályán, hogy 1-5 méteres passzokat adjon. Azért nagyon ne hasonlítsuk Xabihoz még, mert ő képes volt bárkit helyzetbe hozni, nah meg irányítani a kp-t, ezt Illarranal még nem érzem. Megkapja és már továbbítja is, olykor nem is céltudatosan. Szóval az ő játékában is több megfontoltság kellene, hogy legyen és időszerű lenne valami komolyabbat alkotni. Isco... az első pár forduló formáját kérem, ha az meglesz, akkor okés lesz a dolog és akkor az mindent eldöntő lehet. Ha nem, akkor felesleges láncszem lesz a gépezetben. Kapusposzton pedig hajrá Diego, remélhetőleg hozza a jó formát!
Hm nagyjából ennyi... HALA MADRID!
Hm nagyjából ennyi... HALA MADRID!
But he is a good boy...
- Galacticos
pont ez az a meccs ahol az ég világon semmit nem számít a forma szerintem.
mert teljesen más meccs lesz mint az előzők. bale annyit fog érni mint te? bale amúgyis küzd, meg hajt, most meg még területe is lesz és plusz motiváció neki is hogy clásico.
én egyébként benzemát nem kezdetném ma elöl cé-bale-dimaria kötetlen posztokkal.
ne várjátok túlságosan a mérkőzést
bármi történhet alapon van esélyünk, egyébként nem sok, íme:
- Khedira kezdő lesz
- Valdes ebben az idényben nem potyakapus
- Messi jó formában van
- Arbeloa kezdő lesz
- Nem vagyunk egetverő formában
- Új játékstílus, minden új, náluk viszont nemnagyon
- Alexis és Neymar is piszok jó formában, ellenben nálunk Isco kiment a formából
- Bale ezen a meccsen annyit fog érni, mint én
- Benzema 2 hónapja lutri
és még sorolhatnám, nem a Real Madrid ennek a találkozónak az esélyese, benne van a zakó lehetősége, igen. Sokan holnap már Ancelotti bukásáért, Bale eladásáért fog kampányolni, a keret lecseréléséért fog harcolni, de kérlek titeket, ezt ne. Ezen az estén egy valami győzheti le ezt a Barcelonát, mégpedig MI(A Real Madrid és a SZURKOLÓI), együtt van egy kis remény, nem sok,de bízni kell a csapatban. Nem várok győzelmet, nem érdekel,ha zakózunk, de úgy,hogy a fiúk kimennek és odateszik magukat, csúsznak, másznak, harcolnak, hogy a végén aztmondjuk mi szurkolók, ez igen fiúk, kikaptunk, de jár a taps nektek.
Én csak ennyit kérek a meccsről.AKARÁST, KÜZDÉST, ELSZÁNTSÁGOT!!!
1...2....3..... HALA MADRID !!!!
bármi történhet alapon van esélyünk, egyébként nem sok, íme:
- Khedira kezdő lesz
- Valdes ebben az idényben nem potyakapus
- Messi jó formában van
- Arbeloa kezdő lesz
- Nem vagyunk egetverő formában
- Új játékstílus, minden új, náluk viszont nemnagyon
- Alexis és Neymar is piszok jó formában, ellenben nálunk Isco kiment a formából
- Bale ezen a meccsen annyit fog érni, mint én
- Benzema 2 hónapja lutri
és még sorolhatnám, nem a Real Madrid ennek a találkozónak az esélyese, benne van a zakó lehetősége, igen. Sokan holnap már Ancelotti bukásáért, Bale eladásáért fog kampányolni, a keret lecseréléséért fog harcolni, de kérlek titeket, ezt ne. Ezen az estén egy valami győzheti le ezt a Barcelonát, mégpedig MI(A Real Madrid és a SZURKOLÓI), együtt van egy kis remény, nem sok,de bízni kell a csapatban. Nem várok győzelmet, nem érdekel,ha zakózunk, de úgy,hogy a fiúk kimennek és odateszik magukat, csúsznak, másznak, harcolnak, hogy a végén aztmondjuk mi szurkolók, ez igen fiúk, kikaptunk, de jár a taps nektek.
Én csak ennyit kérek a meccsről.AKARÁST, KÜZDÉST, ELSZÁNTSÁGOT!!!
1...2....3..... HALA MADRID !!!!
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Én meg jobban várom mint az elmùlt időkben bármikor... Annyira azt érzem, hogy meglepetést fogunk okozni, hogy mixen is handyvel tettem meg a Realt ... Aztán nehogy koppanás legyen belőle, de a játékosok nagy része mrgtanult már a barca ellen játszani, és ebben bízok!!:)
-
- Kedvenc játékosaid: Raul
Valahogy nincs akkora lelkesedesem ezert a mai meccsert, mind az elmult evekben
Sajnos meg nincs ossze allva a csapatunk...es felek a mai eredmenytol. Ettol eltekintve en is tudom, hogy ez a meccs mindig mas es nem szamit a forma, nem szamit semmi. De akkor is....
Remelem, hogy megtudjuk nyerni
HALA MADRID
Sajnos meg nincs ossze allva a csapatunk...es felek a mai eredmenytol. Ettol eltekintve en is tudom, hogy ez a meccs mindig mas es nem szamit a forma, nem szamit semmi. De akkor is....
Remelem, hogy megtudjuk nyerni
HALA MADRID
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
az a vicc, hogy ez most pont nem túlzás
Mi az hogy PONT MOST? Miért mikor?
Bide, már más is észrevette egy másik topicban hogy annyi a munkásságod itt,hogy piszkálj,és kötekedj velem.....én nem bánom,azt csinálsz amit akarsz,de neked aranyom, még sok spenótot kell lekanalaznod hogy utat mutass nekem mi a nevetséges és mi nem.
Szállj rá másra,időd van...kedved is mint látom,akkor nosza.
Az irásaimon akinek esze van,nem nevetni szokott.....hanem elgondolkodni,már akinek van mivel.
Drukkolj a csapatodnak és ne piszkálódj,ennyit kérek csak.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
kajakra megállítottam a videót hogy elgondolkozzak jól tudom-e hogy Luka jobb lábasTBone írta:valószínű valódi igen hogyne. modric jobblábas létére ballal szépen telibeverte a kapufát, az feltűnt?
- Stark
- Kedvenc játékosaid: Raul, Ronaldo, Robi Carlos, CR7, Zidane, Figo
http://www.youtube.com/watch?v=HKGVwnrIUao
Tudom,hogy off a video,de a témához kapcsolódóan linkeltem.
Vannak azért mágusok a világon,a rugby-s videóról meg kár vitázni.Én magam részéről imádom az ilyeneket ha kamu ha nem
Tudom,hogy off a video,de a témához kapcsolódóan linkeltem.
Vannak azért mágusok a világon,a rugby-s videóról meg kár vitázni.Én magam részéről imádom az ilyeneket ha kamu ha nem
HALA MADRID
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
az a vicc, hogy ez most pont nem túlzás. pl: Mou második évében is, mikor 100 ponttal lettünk rekordbajnokok, mit kellett orrba szájba olvasnom nem egy, magyar viszonylatban elvileg "színvonalas", mondhatnám hangadó portálon? hogy mennyi bírói tévedés volt idén a javunkra, meg mennyi a barcelona ellen, és hogy ha ezek nem lettek volna, és a barca megkapta volna pontokat, tőlünk meg levonják, meg ha anyámnak faca lett volna meg stb.... akkor kihozták, hogy végülis a barca vezetne...Mr. Bidé írta:Pont az ilyen túlzásaid miatt nevetteted ki magad.............R.M.C.F írta:Nekem minden realos cikknél....mert pozitivot 15 év alatt,ha jól emlékszem 3-at olvastam. Negativat 237ig számoltam,de már régen feladtam.
de off után kommentálok egy hírt is: holnap varanet kezdőbe, kivi vagyok neymart is iskolázza-e majd, mint tavaly a zistent.
- Mr. Bidé
- Kedvenc játékosaid: Maradona,Messi Jancsika Károly
- Kedvenc csapatod: F.C.B. F.T.C.
Pont az ilyen túlzásaid miatt nevetteted ki magad.............R.M.C.F írta:Nekem minden realos cikknél....mert pozitivot 15 év alatt,ha jól emlékszem 3-at olvastam. Negativat 237ig számoltam,de már régen feladtam.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Mr. Bidé írta:Pont ez jutott eszembe mikor a lenti cikket olvastam (HVG) és a videót néztem.............R.M.C.F írta:A média rántottát csinál az emberek agyából.
Nekem minden realos cikknél....mert pozitivot 15 év alatt,ha jól emlékszem 3-at olvastam. Negativat 237ig számoltam,de már régen feladtam.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
valószínű valódi igen hogyne. modric jobblábas létére ballal szépen telibeverte a kapufát, az feltűnt?
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
az nem olyan nagy dolog, jó, nem elsőre, de biztos h 10-15 próbálkozásból itt is jópáran eltalálnák. Éshát valószínüleg nem 10 percet szántak a forgatásra. Az a része hihető, és vágást se látni.
bár jah, Karim aki 1 méterről a kaput se találta el... na mind1
bár jah, Karim aki 1 méterről a kaput se találta el... na mind1
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane