Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
18
19%
Xabi Alonso
73
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 96

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 26., szombat 16:38

Téves, bocs, bár erre rájöhettem volna. :lol: Elveszi az eszem a Clásico. :lol:

Mondjuk érdekes lenne, ha Varane, Ramos és Pepe is kezdene.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. október 26., szombat 16:37

nem lehet hivatalos, mert modric vagy illarra van írva
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. október 26., szombat 16:37

attareal írta:Marha jó ez a Nárvaez :salute: gyerek :hmmm: , láttam a Real-Juve ifi BL-t.
Még egy két évet lehúz a castillában, aztán jöhet, remélem nem lesz belőle Benzema2.
a ennyire jó akkor hozzuk fel a rákba, mert jelenleg nincs csatárunk se első se második számú, és kevésbé fontos meccseken berakni, hátha hamar megugorja a lécet. Ha egy Januzaj trollkodhat MU mezben akkor Narvaez is trollkodjon fehérben.
GT37 írta:
Diego López; Arbeloa, Varane, Pepe, Marcelo; Sergio Ramos, Khedira, Modric o Illarramendi; Bale, Di María y Cristiano Ronaldo. :hmmm:

ez a hivatalos?
nem tűnik fel, hogy 12 ember?

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. október 26., szombat 16:36

GT37 írta:Diego López; Arbeloa, Varane, Pepe, Marcelo; Sergio Ramos, Khedira, Modric o Illarramendi; Bale, Di María y Cristiano Ronaldo. :hmmm:
ez a hivatalos?
But he is a good boy...

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. október 26., szombat 16:35

morientes írta:Olvasva a fentebbi hsz-eket,váltakoznak a optimistább,és a pesszimistább kommentek...
Ami engem illet....eltudom fogadni azt,hogy még formálódik a csapat,sőt,magam is úgy gondolom hogy ez így van,sőt,látok némi fejlődést is,amit sokak nem...Ezért aztán azt is eltudom fogadni ha emiatt kikapunk...
Egyvalamit nem tudok elfogadni....mégpedig azt,hogyha nem teszik oda 1000%-ra magukat a fiuk,az indiszponált,mismásolós alibitriblit,azt kvára nem tudom elfogadni...
Egy classicon meg kell dögleni.Ez a minimum...és én remélem így is lesz,és nehogy azt higgye valaki hogy most ezért írom le ezeket,mert azt gondolom hogy a Real nem tesz meg majd mindent...mert hiszem,hogy megtesz...
De ha ne aggy isten mégsem...akkor nem fognak érdekelni a nyafogások,meg a kifogások,akkor oltári mérges,és csalódott leszek,mert ki lehet kapni,tisztességgel,akár több góllal is,de nem úgy,hogy nem tettek meg mindent a győzelemért...
40 percet sétáltak szerdán,az se mentség hogy a barca kedden játszott...szal mindent bele gyerekek,mutassátok meg,verhető ez a mostani barca,VAMOS REAL!!!!
ámen :agree:
GT37 írta:Diego López; Arbeloa, Varane, Pepe, Marcelo; Sergio Ramos, Khedira, Modric o Illarramendi; Bale, Di María y Cristiano Ronaldo. :hmmm:
ez meg honnan?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 26., szombat 16:34

Diego López; Arbeloa, Varane, Pepe, Marcelo; Sergio Ramos, Khedira, Modric o Illarramendi; Bale, Di María y Cristiano Ronaldo. :hmmm:

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: attareal » 2013. október 26., szombat 16:32

Marha jó ez a Nárvaez :salute: gyerek :hmmm: , láttam a Real-Juve ifi BL-t.
Még egy két évet lehúz a castillában, aztán jöhet, remélem nem lesz belőle Benzema2.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!

Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 26., szombat 13:20

Olvasva a fentebbi hsz-eket,váltakoznak a optimistább,és a pesszimistább kommentek...
Ami engem illet....eltudom fogadni azt,hogy még formálódik a csapat,sőt,magam is úgy gondolom hogy ez így van,sőt,látok némi fejlődést is,amit sokak nem...Ezért aztán azt is eltudom fogadni ha emiatt kikapunk...
Egyvalamit nem tudok elfogadni....mégpedig azt,hogyha nem teszik oda 1000%-ra magukat a fiuk,az indiszponált,mismásolós alibitriblit,azt kvára nem tudom elfogadni...
Egy classicon meg kell dögleni.Ez a minimum...és én remélem így is lesz,és nehogy azt higgye valaki hogy most ezért írom le ezeket,mert azt gondolom hogy a Real nem tesz meg majd mindent...mert hiszem,hogy megtesz...
De ha ne aggy isten mégsem...akkor nem fognak érdekelni a nyafogások,meg a kifogások,akkor oltári mérges,és csalódott leszek,mert ki lehet kapni,tisztességgel,akár több góllal is,de nem úgy,hogy nem tettek meg mindent a győzelemért...
40 percet sétáltak szerdán,az se mentség hogy a barca kedden játszott...szal mindent bele gyerekek,mutassátok meg,verhető ez a mostani barca,VAMOS REAL!!!!
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. október 26., szombat 11:01

Lopez-Carvajal Varane Ramos Marcelo-Illarra Modric Isco-DM ?? Ronaldo
A kérdőjel helyére Bale, Benzema, Morata, Jesé közül valaki, de mindegyik mellett van pro és kontra, de lehet meghúznám Bale kezdetését, bár kockázatos az tuti.

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2013. október 26., szombat 10:55

Benzema 2 hónapja lutri
bár a Bernabéuban elég sokszor kifütyülték én nem mondanám hogy olyan rossz lenne mint ahogy itt sokan leírják. A Juventus elleni meccsen nagyon sokat dolgozott és be lett "áldozva" mert rá volt küldve Pirlo-ra , így a Juventusnak meggyűltek a bajai a labdakihozatalnál.

Remélem most is besegít a védekezésben és megnehezíti a labdakihozatalt a Barcának.
Bale ezen a meccsen annyit fog érni, mint én
Még az sem biztos hogy pályára lép :D . De ha pályára lép akkor szerintem nyert ügyünk lesz. A védekezésben ki fogja venni a maga kis részét és a gyorsaságával be tudná játszani a szélső védők helyét.
Khedira kezdő lesz
Most az egyszer örülnék neki. (bár ezekért a mondatokért biztos hogy sokan a fejemet követelnék :D ) Szerintem ezen a meccsen nagyon nagy haszna lehet mivel rengeteget fut és ha ezt okosan teszi akkor elég sok területet letudna zárni. Ha ezek a passzsávok "eltűnnek" akkor a védekezésünk nagyban javulhat.
Messi jó formában van
Ez a Messi már korántsem az a Messi akit régen láttunk. Most is megcsinálja a maga kis cseleit de már annyit nem tesz a csapatért mint régebben persze azért a gólokat megrúgja szép számmal.

Én egy ilyen csapatot látnék szívesen :
---------------Lopez----------------
-Carvajal--Ramos-Pepe---Marcelo
----------------Illarra----------------
Dí Maria--Khedira--Modric--Bale--
---------------Ronaldo--------------

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. október 26., szombat 10:54

Bidétől lassan elköszönünk, ha tovább folytatja a hadjáratot.
Nem lassan kellene, hanem most rögtön, úgy sem változnak ezek semmit.
Meg még pár barcás kollégát lehetne küldeni utána, egyre nagyobb az arc.
Na de nem szólok ennél jobban bele, ti tudjátok. off vége.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 26., szombat 10:33

Galacticos írta:pont ez az a meccs ahol az ég világon semmit nem számít a forma szerintem.
mert teljesen más meccs lesz mint az előzők. bale annyit fog érni mint te? bale amúgyis küzd, meg hajt, most meg még területe is lesz és plusz motiváció neki is hogy clásico.
én egyébként benzemát nem kezdetném ma elöl cé-bale-dimaria kötetlen posztokkal.
Engem Carló egy mondata megnyugtatott a mai meccsel kapcsolatban. Ez a mondat az:

"A Madrid sokat javult Mourinhóval a sok El Clásico során, bár rosszul indult, a végére sokat fejlődtek. A játékosok ismerik a játékot, szóval bizonyos értelemben nem kellett sokat dolgoznom.”

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 26., szombat 10:29

tubatibi írta: - Messi jó formában van
Azért mert Messi a játékos neve attól még nincs mindig jó formában, ahogy most sem. Az elmúlt meccseken nem csinált semmi extrát. Nyilván nem Khedira szint, de tud ő többet is... Én nem tőle tartok, hanem magunktól.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

primrose

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. október 26., szombat 10:24

- Khedira kezdő lesz
Vele is győztük már le a Barcelonat.
- Messi jó formában van
Nálunk Ronaldo legalább olyan jó formában van.
- Arbeloa kezdő lesz
Szerintem nem és engem meglepne, ha ő kapna szerepet. Talán be is írnám Carlonak negatív pontként. Remélem, hogy Carvajal azért nem játszott a Juventus ellen, mert rápihent erre a meccsre. Számomra ez így lenne logikus. Egyébként ha Arbeloa kezd, akkor sincs feltétlenül baj, mert a Clasicokon őt is hajtja a madridizmus és inkább a jobbik énjét szokta elővenni és tapad, mint a pióca. De persze inkább egy jó formában lévő Carvajal, mert ő támadásokban is besegíthet.
- Nem vagyunk egetverő formában
Őszintén, nem sok Barcelona meccset láttam idén, de több helyről olvastam / hallottam, hogy ők sincsenek olyan nagy formában. Mi persze tényleg nem vagyunk olyan jók, de idén talán most először kell 100%os forma mindenkitől. A többi meccset többnyire letudtuk hozni ilyen olyan hozzáállással, ez most másmilyen lesz én picivel jobb játékra számítok.
- Alexis és Neymar is piszok jó formában, ellenben nálunk Isco kiment a formából
Ettől én is tartok.
- Bale ezen a meccsen annyit fog érni, mint én
Szerintem is, és ezért sem fogják kezdetni.
- Benzema 2 hónapja lutri
Tény. De szerintem a helyszín kifejezetten az előnyére szolgálhat, mivel ha fütyülik is, akkor sem a hazaiak. Ráadásul most törleszthet, mert ha egy kisebb csapat ellen gálázna, arra nem kapná fel a fejét senki, de egy Barcelona más. Szerintem motivált lesz, én kezdetném.
:lol: Pont az ilyen túlzásaid miatt nevetteted ki magad.............
Hogyan is tudhatnád ezt Barcelona drukkerként...
But he is a good boy...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 26., szombat 10:17

Bidétől lassan elköszönünk, ha tovább folytatja a hadjáratot. Erre itt nincs szükség. Vagy tiszteletben tartja egy madridista fórumon egy madridista véleményét mindenféle személyeskedés nelkul, vagy kívül tágasabb.
Off vége.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

primrose

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. október 26., szombat 10:16

Én nagyon nyugtalanul aludtam, egy csomószor felkeltem és folyton ezen a meccsen járt az eszem. Jah, meg még álmodtam is egy jelenetet a meccsről, de ezt inkább nem lövöm le, hátha teljesülni fog. :D Nagyon kellene a győzelem, egyrészről mert akkor bajnokság szempontjából ismét minden kiegyenlített lenne. Másrészről sok kritika ért minket idén, jó lenne végre megmutatni, hogy ezt a fene nagy Barcelonat is letudjuk gyűrni. Kicsit én is szkeptikus vagyok az idei Madriddal szemben, szóval én is örülnék neki ha végre érettebb, kiforrottabb játékot látnék, mint korábban bármikor, mert azt hiszem abban egyetérthetünk, hogy lassacskán most már tényleg időzíteni kellene azok a bizonyos bombákat. Félek azonban jó pár játékos gyenge, vagy gyengébb formájától. Igazából Ronaldon kívül nem is tudok olyat mondani, akik szinte végig jó formában lettek volna, ő meg szerintem MOST egyedül kevés lesz, mert nem viheti mindig hátán a csapatot, nem lehet mindig ő a megváltó. De ne legyen igazam. Félek a védelemtől, ami bár korábbi években meggyőző volt, de idén mintha fejetlenség lenne, mert a kisebb csapatok is könnyedén átjátszanak minket, szóval egy barca ellen ez így igencsak érdekes lesz. De remélem, hogy csak Varane hiánya teszi ezt, nah meg egy kis könnyelműség, dekoncentráltság. Varane ma elvileg ott lehet a kezdőben, a dekoncentráltság pedig remélhetőleg onnantól megszűnik, hogy a játékosok meghallják, hogy El Clasico. Benzema ha játszik, akkor én bízok benne, remélhetőleg nem fog olyan ziccereket kihagyni, mint pl. a Juventus ellen. Ennél rosszabb már nem lehet az ő állapota sem, én az egyszer lenn, máskor fenn híve vagyok, Benzema esetében is elfog jönni az utóbbi, ebben biztos vagyok. Most ráadásul keményen törleszthet, mert nem otthon játszunk, szal ha fütyülni is fogják, akkor sem a hazaiak, szóval talán annyira nem lesz zavarban és a helyszín ezúttal kifejezetten az előnyére válik. Másrészről egy jó játékkal és mindezt pont egy barcelona ellen gyorsan visszalophatja magát a szívekbe. A Real drukkerek amúgy is ilyenek. Egyszer a pokolba kívánnak egy játékost, utána meg istenítik, ha az valami megváltót tesz. Szóval hajrá! Balet mindenképp csereként hoznám be, hiába a nagy név és a tudás, abszolút nem mutatott még annyit (és nem is volt rá lehetősége), hogy egy ilyen fontosságú meccsen fixen kellene rá számítani. DM-et játszatnám, mert bár hiába a hullámzó teljesítménye, szerintem egy jobb játékkal ő is meggyőzhet itt bárkit, hogy érdemes volt Özil helyett megtartani. Az a baj, hogy agya szerintem továbbra sincs a játékhoz, szóval nagyon remélem, hogy gyorsan feltudja mérni, hogy milyen formában van és ha úgy ítéli meg, hogy ma (sem) csúsznak a cselek, akkor beáll a sorba és melózni fog és a többiek alá dolgozni, nem pedig agyatlanul cselezgetni, ahogy azt szokta. De azt hiszem, hogy ehhez kell az az a bizonyos agy, hogy ilyeneket felmérjen... hát nem mindig sikerül neki. A középpálya nagy talány, igazából Khediráról nem írnék semmit, mert mindannyian ismerjük (sajnos), de imádkozom, hogy ma egy jobb napot fogjon ki. Nem kell itt halálpasszokat adni, csak egész egyszerűen ne hagyja, hogy Messiék átfussanak a kp-n. A védelmünk is ezért romlott akkorát, mert a kp-n nincs akkora meló és átfutnak rajtunk. Mou idején mindez nagyon szervezett és masszív volt, nem tudom, hogy most Xabi hiánya teszi-e, de valami nagyon nincs rendjén. Szóval kapd magad össze Khedira és ne térülj fordulj, hanem tapadj az emberre, a passzokat majd remélhetőleg elintézi Isco v. Illarra. Mondjuk ez utóbbitól sem láttam még rizikós passzt, és ami azt illeti, most már neki is mutatni kéne, hogy nem csak azért van a pályán, hogy 1-5 méteres passzokat adjon. Azért nagyon ne hasonlítsuk Xabihoz még, mert ő képes volt bárkit helyzetbe hozni, nah meg irányítani a kp-t, ezt Illarranal még nem érzem. Megkapja és már továbbítja is, olykor nem is céltudatosan. Szóval az ő játékában is több megfontoltság kellene, hogy legyen és időszerű lenne valami komolyabbat alkotni. Isco... az első pár forduló formáját kérem, ha az meglesz, akkor okés lesz a dolog és akkor az mindent eldöntő lehet. Ha nem, akkor felesleges láncszem lesz a gépezetben. Kapusposzton pedig hajrá Diego, remélhetőleg hozza a jó formát!

Hm nagyjából ennyi... HALA MADRID! :)
But he is a good boy...

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. október 26., szombat 10:06

pont ez az a meccs ahol az ég világon semmit nem számít a forma szerintem.
mert teljesen más meccs lesz mint az előzők. bale annyit fog érni mint te? bale amúgyis küzd, meg hajt, most meg még területe is lesz és plusz motiváció neki is hogy clásico.
én egyébként benzemát nem kezdetném ma elöl cé-bale-dimaria kötetlen posztokkal.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. október 26., szombat 9:57

ne várjátok túlságosan a mérkőzést :)
bármi történhet alapon van esélyünk, egyébként nem sok, íme:

- Khedira kezdő lesz
- Valdes ebben az idényben nem potyakapus
- Messi jó formában van
- Arbeloa kezdő lesz
- Nem vagyunk egetverő formában
- Új játékstílus, minden új, náluk viszont nemnagyon
- Alexis és Neymar is piszok jó formában, ellenben nálunk Isco kiment a formából
- Bale ezen a meccsen annyit fog érni, mint én
- Benzema 2 hónapja lutri

és még sorolhatnám, nem a Real Madrid ennek a találkozónak az esélyese, benne van a zakó lehetősége, igen. Sokan holnap már Ancelotti bukásáért, Bale eladásáért fog kampányolni, a keret lecseréléséért fog harcolni, de kérlek titeket, ezt ne. Ezen az estén egy valami győzheti le ezt a Barcelonát, mégpedig MI(A Real Madrid és a SZURKOLÓI), együtt van egy kis remény, nem sok,de bízni kell a csapatban. Nem várok győzelmet, nem érdekel,ha zakózunk, de úgy,hogy a fiúk kimennek és odateszik magukat, csúsznak, másznak, harcolnak, hogy a végén aztmondjuk mi szurkolók, ez igen fiúk, kikaptunk, de jár a taps nektek.
Én csak ennyit kérek a meccsről.AKARÁST, KÜZDÉST, ELSZÁNTSÁGOT!!!

1...2....3..... HALA MADRID !!!! :lilasalas: :lilasalas:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 26., szombat 9:19

Én meg jobban várom mint az elmùlt időkben bármikor... Annyira azt érzem, hogy meglepetést fogunk okozni, hogy mixen is handyvel tettem meg a Realt :D... Aztán nehogy koppanás legyen belőle, de a játékosok nagy része mrgtanult már a barca ellen játszani, és ebben bízok!!:)

FirstWolf
Kedvenc játékosaid: Raul

HozzászólásSzerző: FirstWolf » 2013. október 26., szombat 9:04

Valahogy nincs akkora lelkesedesem ezert a mai meccsert, mind az elmult evekben :|
Sajnos meg nincs ossze allva a csapatunk...es felek a mai eredmenytol. :| Ettol eltekintve en is tudom, hogy ez a meccs mindig mas es nem szamit a forma, nem szamit semmi. De akkor is....
Remelem, hogy megtudjuk nyerni :mrgreen:
HALA MADRID

Vissza: