Pogba am. fehér?, hogy van belőle még egy néger is?Realista24 írta: Case elvileg azt mondta a bírónak, hogy ne fogjál le amikor a néger Pogba beszolt neki.
Vagy lemaradtam valamiről..?
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. április 11., vasárnap 10:55
Pogba am. fehér?, hogy van belőle még egy néger is?Realista24 írta: Case elvileg azt mondta a bírónak, hogy ne fogjál le amikor a néger Pogba beszolt neki.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 11., vasárnap 10:51
HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. április 11., vasárnap 10:49
HozzászólásSzerző: Professore » 2021. április 11., vasárnap 10:04
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. április 11., vasárnap 9:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 11., vasárnap 8:51
A fas.omCsabi írta:ott igen, de jövő héten hétközi fordulóRealista24 írta:
Aztán két hét szünet van a BL-ben.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. április 11., vasárnap 8:47
ott igen, de jövő héten hétközi fordulóRealista24 írta:
Aztán két hét szünet van a BL-ben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 11., vasárnap 8:44
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. április 11., vasárnap 8:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 11., vasárnap 7:43
LV és Valverde is lesz szerdán.Faust írta:Valverde santikalt a lelaton, szerintem megint off par hetre.el magico írta:
Valverde-Nacho-Militao-Mendy-Marcelo
Én ezt próbálnám be. Valverdeből sokat kivenne, hogy szinte csak védekezik, de tényleg sokkal biztosabb pont, mint Odri.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2021. április 11., vasárnap 6:18
Inkabb a kovi bajnoki lesz erdekes mert se nacho nem lesz se casemiro.ateeemadrid írta:ki hogy állna fel?
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. április 11., vasárnap 2:06
De jó lenne Sajnos a keret állapota meg a BL miatt sztem még mindig mi vagyunk a legesélytelenebbek, de bízzunk a legjobbakban.sebydani írta: Most értem vissza az életbe, ahogy látom bajnokok vagyunk. Volt valami meccs?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. április 11., vasárnap 1:53
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. április 11., vasárnap 0:59
Valverde santikalt a lelaton, szerintem megint off par hetre.el magico írta:Valverde-Nacho-Militao-Mendy-Marceloateeemadrid írta:
Btw, ha Lucas off, ami sanszos, ki hogy állna fel? Vagy Odri a jhv, vagy Mendy és a balon Marci. Mind2 botrány.
Én ezt próbálnám be. Valverdeből sokat kivenne, hogy szinte csak védekezik, de tényleg sokkal biztosabb pont, mint Odri.
HozzászólásSzerző: el magico » 2021. április 11., vasárnap 0:18
Valverde-Nacho-Militao-Mendy-Marceloateeemadrid írta:Btw, ha Lucas off, ami sanszos, ki hogy állna fel? Vagy Odri a jhv, vagy Mendy és a balon Marci. Mind2 botrány.el magico írta: 2/3 eddig. Elképesztő ez a csapat, ZZ-vel az élen. Le a kalappal mindenki előtt, de a kövi meccsen azért remélem nem Odri fog kezdeni
HozzászólásSzerző: flori » 2021. április 11., vasárnap 0:16
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. április 11., vasárnap 0:12
Btw, ha Lucas off, ami sanszos, ki hogy állna fel? Vagy Odri a jhv, vagy Mendy és a balon Marci. Mind2 botrány.el magico írta: 2/3 eddig. Elképesztő ez a csapat, ZZ-vel az élen. Le a kalappal mindenki előtt, de a kövi meccsen azért remélem nem Odri fog kezdeni
HozzászólásSzerző: el magico » 2021. április 11., vasárnap 0:08
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. április 10., szombat 23:37
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. április 10., szombat 23:35
Szánalmas az egész már most barszáéktól függetlenül. Ez az egész varozás is csak elvett a sportból. Régen az ilyenekért Céronaldót delfinezték.Tjacks írta:Mindenki úszott.Babinho írta: Bréjtwéjt birtokolta a labdát, visszahúzta Mendy. Szerintem sima 11es, megúsztuk.
Dehogy volt 11. Egyébként is a tököm kivan ezzel hogy ha volt kontakt akkor 11 .
Akkor is rühellem amikor nekünk fújják be.
Könyörgöm az ember távolodott a kaputól és épphogy megtudta pöckölni a labdát a szögletzászló irányába. Az ilyeneket nem jár 11.
Vagy ha igen akkor minden meccsen legyen 8 tizi. Biztos izgalmas lesz
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem