Értékeld a legutóbbi meccset
- ateeemadrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Ez a Koeman undorító egy gyökér amúgy, jó kis Pep utód. Ami vicc kategória amúgy, hogy nem kap eltiltást ennyi sírás után, se ő se piké.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ramos & Carvajal to Koeman after he was complaining: “Suck it”
Koeman to Carvajal: “Shut your damn mouth”
Carvajal celebrating Koeman’s yellow card. [Marca]
Koeman to Carvajal: “Shut your damn mouth”
Carvajal celebrating Koeman’s yellow card. [Marca]
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
angol trollfocin: gólok Clasicon, mióta CR eligazolt: CR 0 - Leo 0....ziro4vr írta: Fiatal? Szerintem annyira tini mint te vagy én..la masia szörp, leo véréből, azért a nagy védelmezés.
Mellesleg wgy kecskétől elég harmatos a stat amit Messi lehoz a klasszikusokon.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Ez mennyire szanalmasRealista24 írta: Ilaix Moriba to Casemiro after his foul on Messi:
"DON'T TOUCH LEO!"
Mint egy felszopo
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Sorrentino
Neeeeeee!Realista24 írta: Ilaix Moriba to Casemiro after his foul on Messi:
"DON'T TOUCH LEO!"
Erről ez jut eszembe:
https://youtu.be/G7j40Pm-1s4
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Fiatal? Szerintem annyira tini mint te vagy én..la masia szörp, leo véréből, azért a nagy védelmezés.
Nem illik.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
egyem meg a kicsi szívét a fiatal lelkesedésRealista24 írta: Ilaix Moriba to Casemiro after his foul on Messi:
"DON'T TOUCH LEO!"
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ilaix Moriba to Casemiro after his foul on Messi:
"DON'T TOUCH LEO!"
"DON'T TOUCH LEO!"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Néger Emerson után szabadonreeed_ati írta:Pogba am. fehér?, hogy van belőle még egy néger is?Realista24 írta: Case elvileg azt mondta a bírónak, hogy ne fogjál le amikor a néger Pogba beszolt neki.
Vagy lemaradtam valamiről..?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Pogba am. fehér?, hogy van belőle még egy néger is?Realista24 írta: Case elvileg azt mondta a bírónak, hogy ne fogjál le amikor a néger Pogba beszolt neki.
Vagy lemaradtam valamiről..?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Case elvileg azt mondta a bírónak, hogy ne fogjál le amikor a néger Pogba beszolt neki.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Azért van pár szar teljesítmény idén a játékosoknál, de a szezon legnagyobb blamája az Dupont, és a komplett erőnlét, eü staff munkája.
Tegnap tulajdonképpen ZZ kijelentette, hogy elfogytunk, ennyi volt a kraft, és innentől kezdve nehéz lesz tartani ezt a teljesítményt.
Remélem nyáron ZZ lecseréli Dupontot, ez így nagyon gyenge.
És ennek köszönhetően simán kupa nélkül is maradhatunk. A bl lutri, bajnokság hajrát meg kifacsarva nem lehet nyerni. Úgy hogy 3 naponta játszik 14 ember.
Tegnap tulajdonképpen ZZ kijelentette, hogy elfogytunk, ennyi volt a kraft, és innentől kezdve nehéz lesz tartani ezt a teljesítményt.
Remélem nyáron ZZ lecseréli Dupontot, ez így nagyon gyenge.
És ennek köszönhetően simán kupa nélkül is maradhatunk. A bl lutri, bajnokság hajrát meg kifacsarva nem lehet nyerni. Úgy hogy 3 naponta játszik 14 ember.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Mondhatni tipikus volt a meccs. Vitatott bírói ítélet(ek, mert ezzel az erővel nekünk is járt volna tizi de arról a kutya se beszél), dráma a köbön mert nem vagyunk képesek lezárni ellenük a meccset stb. Ami zavar egyedül az hogy mindenki azon pörög hogy akkor az 11es volt-e vagy sem miközben Karim lerakott egy olyan gólt hogy ha azt Messi rúgja akkor a csapból is az folyna hogy aranylabda meg Puskás díj meg kecske stb. Mindezt úgy hogy nem vagyok nagy Benz rajongó de ami "jár" az jár. A világ nem tudja megemészteni a sikereiket ez van. Frusztrált puncik mind.
Egyébként a Mendy eset ide vagy oda mindent összevetve abszolút megérdemelt a győzelem és az X lett volna igazságtalan.
Csak végre egyszer véreztessük ki őket rendesen. Jövőre a Bappe Haaland pakk majd remélem nem fog kegyelmezni
Egyébként a Mendy eset ide vagy oda mindent összevetve abszolút megérdemelt a győzelem és az X lett volna igazságtalan.
Csak végre egyszer véreztessük ki őket rendesen. Jövőre a Bappe Haaland pakk majd remélem nem fog kegyelmezni
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Nekem ez a meccs olyan volt, mint vmi mixtape a kultikus Real Madridokból/meccsekből, amiket korábban láttam..
Az első félidő a 01/02-es BL elődöntő volt, kb. azt csináltunk amit akartunk, közük nem volt a meccshez, irtózatosan jobbak voltunk.
Aztán az LV-Odri csere, amikor Milanóban Dani helyett lord Danilo, azt hittem ott vége lesz a dalnak.
Aztán az ítéletidő a 2.ik félidőben a Real-Valencia vizilabda meccs beleoltva a 16-os negyeddöntő visszavágóba a Wolfsburg ellen, hogy egy megpattanó-megcsúszó labda elronthat-megváltoztathat mindent.. Szal wooow, jól szórakoztam, volt izgalom..
A csapat:
Courtois -> lehet volt lepkéje, de összességében védenivaló is csak 1-2 dolog akadt? Amit kellett fogta
védelem: ez a toldozott-foldozott egység is elképesztő.. Leengedték a redőnyt a meccs előtt, úgy is maradt
Militao-Mendy: beton.. nemsemmi hova szedték össze magukat..
CMK: Európa legjobbjai, nincs miről beszélni
Fede: melózni volt fenn, tartani a balosukat, megtette amit kellett, kanadai pont LV-nek, ennél többet nem hiszem h jogos lett volna elvárni, szép volt
Vini: lehet ZZ megtalálta mire való, hogyan kell-lehet kihasználni a csávó iszonyat fizikumát, ennyi van benne
Karim: KaK, mi csodákat tudnánk elöl művelni, ha lenne még 2 játszótárs.. Mindegy, zseni..
A cserék: mekkora lol, hogy a Barca a komplett sorcserével sem tudott mit kezdeni velünk? Gyakorlatilag megtehettük, hogy pihentetünk. Egy Klasszikuson.. Sőt, még ők is rúghattak volna 1-2-t simán..
A Barca: Ez Koeman nagy taktikája? Gyakorlatilag felkínálta nekünk a.. (ide egy Rózsaszín Pitbull dalból gondoltam idézni ), mi meg meg is adtuk nekik.. Tudta-látta, hogy mit csinált Vini TAA-val, otthagyta Mingézával attól függetlenül.. Lelke rajta..
Fazit: most sajnálom igazán, h Benz sérülésből jött vissza az AtMa ellen, ha élesebb, tartom h behúzzuk azt a meccset, nem csak egyet rúgott volna, mennyivel másabb lenne most a bajnokság, de mindegy.. A csapatban most összeállt valami, helyükre kerültek a dolgok talán, ahogy ZZ-nél tavaszra mindig. Van idő pihenni is talán, jól fog jönni..
Összességében 9,5/10 volt a tegnap, ha a 2-0 helyett 4-0 a félidő, akkor lenne 10/10
Az első félidő a 01/02-es BL elődöntő volt, kb. azt csináltunk amit akartunk, közük nem volt a meccshez, irtózatosan jobbak voltunk.
Aztán az LV-Odri csere, amikor Milanóban Dani helyett lord Danilo, azt hittem ott vége lesz a dalnak.
Aztán az ítéletidő a 2.ik félidőben a Real-Valencia vizilabda meccs beleoltva a 16-os negyeddöntő visszavágóba a Wolfsburg ellen, hogy egy megpattanó-megcsúszó labda elronthat-megváltoztathat mindent.. Szal wooow, jól szórakoztam, volt izgalom..
A csapat:
Courtois -> lehet volt lepkéje, de összességében védenivaló is csak 1-2 dolog akadt? Amit kellett fogta
védelem: ez a toldozott-foldozott egység is elképesztő.. Leengedték a redőnyt a meccs előtt, úgy is maradt
Militao-Mendy: beton.. nemsemmi hova szedték össze magukat..
CMK: Európa legjobbjai, nincs miről beszélni
Fede: melózni volt fenn, tartani a balosukat, megtette amit kellett, kanadai pont LV-nek, ennél többet nem hiszem h jogos lett volna elvárni, szép volt
Vini: lehet ZZ megtalálta mire való, hogyan kell-lehet kihasználni a csávó iszonyat fizikumát, ennyi van benne
Karim: KaK, mi csodákat tudnánk elöl művelni, ha lenne még 2 játszótárs.. Mindegy, zseni..
A cserék: mekkora lol, hogy a Barca a komplett sorcserével sem tudott mit kezdeni velünk? Gyakorlatilag megtehettük, hogy pihentetünk. Egy Klasszikuson.. Sőt, még ők is rúghattak volna 1-2-t simán..
A Barca: Ez Koeman nagy taktikája? Gyakorlatilag felkínálta nekünk a.. (ide egy Rózsaszín Pitbull dalból gondoltam idézni ), mi meg meg is adtuk nekik.. Tudta-látta, hogy mit csinált Vini TAA-val, otthagyta Mingézával attól függetlenül.. Lelke rajta..
Fazit: most sajnálom igazán, h Benz sérülésből jött vissza az AtMa ellen, ha élesebb, tartom h behúzzuk azt a meccset, nem csak egyet rúgott volna, mennyivel másabb lenne most a bajnokság, de mindegy.. A csapatban most összeállt valami, helyükre kerültek a dolgok talán, ahogy ZZ-nél tavaszra mindig. Van idő pihenni is talán, jól fog jönni..
Összességében 9,5/10 volt a tegnap, ha a 2-0 helyett 4-0 a félidő, akkor lenne 10/10
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A fas.omCsabi írta:ott igen, de jövő héten hétközi fordulóRealista24 írta:
Aztán két hét szünet van a BL-ben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ott igen, de jövő héten hétközi fordulóRealista24 írta:
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha Valverde kapufája, vagy rögtön a kipattanóból LV gólt szerez szinte üres kapura, akkor 5-ig meg sem állunk.
Ott veszítettünk a lendületből, de nagyon fontos volt nullázva menni a szünetre.
Nagyon magunkra engedtük őket, de működött, mert megvolt a lehetőségünk többször is lezárni.
A vége meg emberfeletti volt és idegörlő. Három napjuk van regenerálódni és felkészülni, nem mellesleg felépülni.
Ott veszítettünk a lendületből, de nagyon fontos volt nullázva menni a szünetre.
Nagyon magunkra engedtük őket, de működött, mert megvolt a lehetőségünk többször is lezárni.
A vége meg emberfeletti volt és idegörlő. Három napjuk van regenerálódni és felkészülni, nem mellesleg felépülni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Sajnalom h nem sikerult megcsapkodni oket rendesen, meg mindig van mit torleszteni. Ha jonne MBappe vagy Haaland, sztem vegre megkapnak ami jar, egy laza 4-5 golt.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
LV és Valverde is lesz szerdán.Faust írta:Valverde santikalt a lelaton, szerintem megint off par hetre.el magico írta:
Valverde-Nacho-Militao-Mendy-Marcelo
Én ezt próbálnám be. Valverdeből sokat kivenne, hogy szinte csak védekezik, de tényleg sokkal biztosabb pont, mint Odri.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
Inkabb a kovi bajnoki lesz erdekes mert se nacho nem lesz se casemiro.ateeemadrid írta:ki hogy állna fel?