OFF
Re: OFF
Engem emailen értesített a háziorvos
Ma hívtam fel a hazidokit, hogy nálunk hogy van ez az oltas tema mert Pestről kene hazamennem 240 kmre. Elmagyarazta, hogy oltoponton orosz van meg pfizer, meg ok neha kapnak a rendelobe kínait. Kérdezte nekem milyen kell, mondtam mindegy teljesen. Momdta, hogy felirja, aztan ha van valami hív, de adjak már egy mobilszámot ahol eler.
Nem tudom akkor amugy hogy hivtak volna ha a telefonszamom sincs meg nekik.
Nem tudom akkor amugy hogy hivtak volna ha a telefonszamom sincs meg nekik.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Én szombat "hajnalban" a szakképzésben dolgozók kampányoltása részeként Pfizert kaptam, megúsztam eddig mindenféle mellékhatás nélkül. A helyét egy kicsit éreztem, ha odanyúltam, de ennyi. Gondolom majd a második körnél fogok padlót
Javaslat: reggeli oltásra enyhén másnaposan, bekávézva ne menjetek, parkoltatnak majd egy ideig, míg lemegy a vérnyomásotok
Javaslat: reggeli oltásra enyhén másnaposan, bekávézva ne menjetek, parkoltatnak majd egy ideig, míg lemegy a vérnyomásotok
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én végül Astrát visszamondtam múlthéten, úgyhogy ma kaptam oroszt.
Kb. 5 órája kaptam meg, de eddig nincs semmi bajom és még oroszul se tudok.
Kb. 5 órája kaptam meg, de eddig nincs semmi bajom és még oroszul se tudok.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- ateeemadrid
Nekem pár órája szóltak, hogy visszamondtak egyet, érdekel-e. Úgyhogy az esti csé közben rush B cyka blyat lesz.füst írta: Ezen a héten úgy néz ki én is megkapom a vodkalevet.
Örülünk, Vincent? Örülünk, bizony!
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Én és az asszony túl vagyunk a második Pfizer oltáson lényegében semmi komoly mellékhatás nem volt csak egy kis felsőkar fájdalom egy napig.
Kitartást annak aki nem ennyire szerencsés....
Kitartást annak aki nem ennyire szerencsés....
Ugyanez. De már most délelőtt alakultamMarky írta: Tegnap kaptam meg Putyin atkat - Szputnyik - es elegge megvisel. Csak hoemelkedesem volt, de erzetre siman 38.5+ lehetett, iszonyatos vegtagfajdalmak, hidegrangas, gyengeseg, most pedig fejfajas.
Remelem nem tart sokaig es a masodik adag nem lesz durvabb....
- h3x0r
Tegnap kaptam az első pfizert. Miután beadták, kicsit álmos lettem, meg néha fáj a karom is, de inkább csak ha hozzá érek. Viszont éjszaka 2-3x a bal oldalamra feküdtem, na az nem volt kellemes, azonnal fel is ébredtem.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Asszony Pfizert kapott. Elsőnél kicsit fájt a karja egyébként semmi. Másodiknál nagyon fájt másnap a karja alig bírta felemelni +gyengeség, hányinger, hidegrázás (lázat mértünk nem volt még hőemelkedés sem)
Oltás előtt a doki mondta, hogy ilyen esetben vegyen be egy ibuprofent. Bevette, aludt egyet, másnapra minden elmúlt.
Oltás előtt a doki mondta, hogy ilyen esetben vegyen be egy ibuprofent. Bevette, aludt egyet, másnapra minden elmúlt.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Nekem családban mindenki szputnyikot kapott, de első kör után csak kis szúrás helye fájás volt.Marky írta: Tegnap kaptam meg Putyin atkat - Szputnyik - es elegge megvisel. Csak hoemelkedesem volt, de erzetre siman 38.5+ lehetett, iszonyatos vegtagfajdalmak, hidegrangas, gyengeseg, most pedig fejfajas.
viszont hugom már megkapta a másodikat szombaton, na ő estére picsa rosszul volt, hányt, fejfájás, hidegrázás, 38-39 közötti láz, tegnap estére lett csak jobban.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Tegnap kaptam meg Putyin atkat - Szputnyik - es elegge megvisel. Csak hoemelkedesem volt, de erzetre siman 38.5+ lehetett, iszonyatos vegtagfajdalmak, hidegrangas, gyengeseg, most pedig fejfajas.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Szerintem nem fogják meghúzni, hogy őket előrébb veszik, mikor kb. ők lennének az utolsók a sorban. Majd nyáron megkapják szezon előtt.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Megkaptam ma a szputnyikot. Itt enyhe hőemelkedéssel nézve az Atletico meccset kamillázok, hogy amúgy a top bajnokságok játékosait miért nem oltják? Nem hiszem hogy titkot csinálnának belőle...
Pedig angliai is olt nyakra főre, de a PL játékosokról pedig még nem hallottam...
Pedig fontos célcsoport lenne, a foci üzlet mivolta, meg a játékosok szemléletformáló képessége miatt is. Akkó'?
Nem a gyalogság része mint mi, kisemberek mi? ha túléljük kapják ők is
Pedig angliai is olt nyakra főre, de a PL játékosokról pedig még nem hallottam...
Pedig fontos célcsoport lenne, a foci üzlet mivolta, meg a játékosok szemléletformáló képessége miatt is. Akkó'?
Nem a gyalogság része mint mi, kisemberek mi? ha túléljük kapják ők is
NAV gépjárműadó számlaszám:tubatibi írta: Hali!
Nem tudtam átvenni a NAV gépjárműadós csekkjét, valahol betudom fizetni online vagy van esetleg központi számlaszám, ahova eltudom utalni, egyáltalán hogy működik ez?
Nyilván, ha nincs más akkor hétfőn betelefonálok csak hátha járt így valaki még.
10032000-01079160-00000000
Adószám, vagy adóazonosító megadása a közleménybe.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Hali!
Nem tudtam átvenni a NAV gépjárműadós csekkjét, valahol betudom fizetni online vagy van esetleg központi számlaszám, ahova eltudom utalni, egyáltalán hogy működik ez?
Nyilván, ha nincs más akkor hétfőn betelefonálok csak hátha járt így valaki még.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Szintén zenész.pátkán írta: Ha meg van valakinek szivesen fogadom, lecsusztam mindkettorol