OFF
Re: OFF
Általában van az átutalási díjnak maximuma, így 9 millió valszeg nem kerül többe mint 3. De ez csomagfüggő, és nem válaszol a kérdésedre
A választ valóban meg kell nézned a szerződésedben, mert szolgáltatófüggő.
A választ valóban meg kell nézned a szerződésedben, mert szolgáltatófüggő.
Ha van készpénzbe, vidd be takarékba, befizetés biztos ingyen van. (csak max ki kell tölteni papírt, hogy mi a pénz forrása...)Valakinek van infója, hogy nagyértékű átutalás esetén (9milla), hogy járunk legjobban?
OTP-ek vagyunk, Takarékbankos számlára kell fizetnünk.
Sima utalás a jó?
Vagy ha bemegyek a Takarékbankba és ott erre a számlára befizetem a pénzt?
Ha OTP-s számlán van, akkor az adott számlatípustól függően kérdés, hogy mi éri meg. A tranzakciós adó maximalizálva van 6 ezerre, de lehet külön díja emellett még az átutalásnak a számalcsomagtól függően.
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, R9, Ramos, Marcelo, Raúl, Modric, Kroos, Valverde
Mindkét számlacsomagodnál meg vannak a saját díjak. Szerintem a befizetős valszeg olcsóbb, de nézd meg minkettőnél és számold ki pontosan mi mennyi. Általában százalékos értékeket szoktak adni.csababarca írta: Valakinek van infója, hogy nagyértékű átutalás esetén (9milla), hogy járunk legjobban?
Sima utalás a jó?
Gondolom itt komoly átutalási díjak lehetnek, a legjobb opció kéne, hogy ne szálljon el itt is csomó pénz feleslegesen.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Valakinek van infója, hogy nagyértékű átutalás esetén (9milla), hogy járunk legjobban?
Sima utalás a jó?
Gondolom itt komoly átutalási díjak lehetnek, a legjobb opció kéne, hogy ne szálljon el itt is csomó pénz feleslegesen.
Sima utalás a jó?
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Akkor ne olvasd el, hogy Amcsiban le is állították a használatátkiserik írta: Jövőhét szombaton megyek belövetem a Johnsont. Csak nem nő ki tőle a második fejem
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Muszi05
Inkább valószínű, hogy majd nem fogsz könnyezni ha a zuhany alatt belefolyik a szemedbe sampon... Tudod, "Nincs több könnycsepp formula"kiserik írta: Jövőhét szombaton megyek belövetem a Johnsont. Csak nem nő ki tőle a második fejem
"Ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye!"
Ma delben mar hivott is pénteken mehetek.kodo írta: Ma hívtam fel a hazidokit, hogy nálunk hogy van ez az oltas tema mert Pestről kene hazamennem 240 kmre. Elmagyarazta, hogy oltoponton orosz van meg pfizer, meg ok neha kapnak a rendelobe kínait. Kérdezte nekem milyen kell, mondtam mindegy teljesen. Momdta, hogy felirja, aztan ha van valami hív, de adjak már egy mobilszámot ahol eler.
Nem tudom akkor amugy hogy hivtak volna ha a telefonszamom sincs meg nekik.
Úgy néz ki en leszek az első madridomrol aki a kinait kapja.
Jövőhét szombaton megyek belövetem a Johnsont. Csak nem nő ki tőle a második fejem
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
Hasonló volt nálam is de csak egy napig tartott. Elvileg az astra-nál az első adag visel meg jobban, míg a Pfizer-nél a második.mocsok írta: Én az első astra után harom napig lázas voltam, fajt mindenem és élni se volt kedvem. Mostmár minden baba. Mondjuk nem várom túlzottan a következő adagot.
Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
Úgy fest megyek én is oltatni, Szputynikot kapok. Mostanában sok ember kapja ahogy olvasgatom, kicsit tartok tőle, de úgy vagyok vele h annyi szart olvasok mostanság, hogy ez a mutáns variáns elég veszélyes, fiatalokra is.
Engem emailen értesített a háziorvos
Ma hívtam fel a hazidokit, hogy nálunk hogy van ez az oltas tema mert Pestről kene hazamennem 240 kmre. Elmagyarazta, hogy oltoponton orosz van meg pfizer, meg ok neha kapnak a rendelobe kínait. Kérdezte nekem milyen kell, mondtam mindegy teljesen. Momdta, hogy felirja, aztan ha van valami hív, de adjak már egy mobilszámot ahol eler.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Én szombat "hajnalban" a szakképzésben dolgozók kampányoltása részeként Pfizert kaptam, megúsztam eddig mindenféle mellékhatás nélkül. A helyét egy kicsit éreztem, ha odanyúltam, de ennyi. Gondolom majd a második körnél fogok padlót
Javaslat: reggeli oltásra enyhén másnaposan, bekávézva ne menjetek, parkoltatnak majd egy ideig, míg lemegy a vérnyomásotok
Javaslat: reggeli oltásra enyhén másnaposan, bekávézva ne menjetek, parkoltatnak majd egy ideig, míg lemegy a vérnyomásotok
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Én végül Astrát visszamondtam múlthéten, úgyhogy ma kaptam oroszt.
Kb. 5 órája kaptam meg, de eddig nincs semmi bajom és még oroszul se tudok.
Kb. 5 órája kaptam meg, de eddig nincs semmi bajom és még oroszul se tudok.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- ateeemadrid
Nekem pár órája szóltak, hogy visszamondtak egyet, érdekel-e. Úgyhogy az esti csé közben rush B cyka blyat lesz.füst írta: Ezen a héten úgy néz ki én is megkapom a vodkalevet.
Örülünk, Vincent? Örülünk, bizony!
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Én és az asszony túl vagyunk a második Pfizer oltáson lényegében semmi komoly mellékhatás nem volt csak egy kis felsőkar fájdalom egy napig.
Kitartást annak aki nem ennyire szerencsés....
Kitartást annak aki nem ennyire szerencsés....
Ugyanez. De már most délelőtt alakultamMarky írta: Tegnap kaptam meg Putyin atkat - Szputnyik - es elegge megvisel. Csak hoemelkedesem volt, de erzetre siman 38.5+ lehetett, iszonyatos vegtagfajdalmak, hidegrangas, gyengeseg, most pedig fejfajas.
Remelem nem tart sokaig es a masodik adag nem lesz durvabb....