De ha lehozza, es megoldja, az hatalmas respect lenne es bebizonyitja, hogy mentalisan top. Szoval szurkoljunk neki.BlancoMark írta: Csóri Odriozola, nem elég hogy egy BL-elődöntő a tét előnyből, még duplán rápakolják a terhet azzal hogy mindenhonnan az szól, hogy alkalmatlan egy ilyen szintű meccsre. Ezek után csodálkoznék - hogyha játszik- ha lehozná a meccset komoly hibák nélkül.
Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
- BlancoMark
Csóri Odriozola, nem elég hogy egy BL-elődöntő a tét előnyből, még duplán rápakolják a terhet azzal hogy mindenhonnan az szól, hogy alkalmatlan egy ilyen szintű meccsre. Ezek után csodálkoznék - hogyha játszik- ha lehozná a meccset komoly hibák nélkül.
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Realista24 írta: Zidane:
"Valverde has recovered and he will be with us tomorrow at his 100%. Odriozola? I won't tell you what I'm gonna do tomorrow with my players. You will see."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Zidane:
"Valverde has recovered and he will be with us tomorrow at his 100%. Odriozola? I won't tell you what I'm gonna do tomorrow with my players. You will see."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én is a harmadikra nyomtam.reeed_ati írta:Valahogy azt láttam Marcin az utóbbi meccseken, amikor beállt, hogy fejben ott van..Galacticos írta:
Marcelo mar megy kifele, de osszetudja o magat kapni 1-1 meccsre, ezzel szemben odriozolanak nem emlekszem nalunk jo meccsere. Ne hasonlitsuk mar a kettot..
Így én a 3. opciót választanám.
Mendyvel közösen, szerintem simán leszednék az egyiptomit, még ha Marcin át is jutna, utána ott a betonfal..
Labdakihozataloknál meg sokat segíthet a kis brazil tudása, higgadtsága..
Jobboson meg inkább nézek bármikor egy 60-80%-os Fedét, mint Odriozólát..
Úgy éreztem hogy Marci és Mendy között is megvan az összhang.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Valahogy azt láttam Marcin az utóbbi meccseken, amikor beállt, hogy fejben ott van..Galacticos írta:Marcelo mar megy kifele, de osszetudja o magat kapni 1-1 meccsre, ezzel szemben odriozolanak nem emlekszem nalunk jo meccsere. Ne hasonlitsuk mar a kettot..numberone1 írta: Tokmindegy, h Odri jobbon v Marci ballon kezd, mert jelenleg egyforma veszelyesek rank...csak ne egyszerre mind ketto.
Így én a 3. opciót választanám.
Mendyvel közösen, szerintem simán leszednék az egyiptomit, még ha Marcin át is jutna, utána ott a betonfal..
Labdakihozataloknál meg sokat segíthet a kis brazil tudása, higgadtsága..
Jobboson meg inkább nézek bármikor egy 60-80%-os Fedét, mint Odriozólát..
- Galacticos
Marcelo mar megy kifele, de osszetudja o magat kapni 1-1 meccsre, ezzel szemben odriozolanak nem emlekszem nalunk jo meccsere. Ne hasonlitsuk mar a kettot..numberone1 írta: Tokmindegy, h Odri jobbon v Marci ballon kezd, mert jelenleg egyforma veszelyesek rank...csak ne egyszerre mind ketto.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Tokmindegy, h Odri jobbon v Marci ballon kezd, mert jelenleg egyforma veszelyesek rank...csak ne egyszerre mind ketto.
Es abban is van vmi, h Valverdet a masodikban kp-ra kellene behozni frissites szempontjabol.
Nem konnyu osszerakni a csapatot, eddig azon kellett agyalni, h kik jatszanak Benzi mellett, most mar ez nem is szamit a vedelem hianyossaga miatt.
Es abban is van vmi, h Valverdet a masodikban kp-ra kellene behozni frissites szempontjabol.
Nem konnyu osszerakni a csapatot, eddig azon kellett agyalni, h kik jatszanak Benzi mellett, most mar ez nem is szamit a vedelem hianyossaga miatt.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Nacho kell középre, se Mendy se Militao nem stabil közepen Nacho nelkul, amugy is mindketten gyorsabbak a szelen a spanyolnal.Halfkey írta:Marcelo Mendy Militao Nacho miért nem játszik?
Gondolom amugy ezeknel a felsorolasoknal igy van sorban hogy bhv kh kh jhv.
Mondjuk szerintem elmebeteg aki igy irja es nem a jobbhatveddel kezdi a kapus utan a felsorolast egy felallasnal, igy kapasbol csak shutterisland szokta így irni, sok mindent megmagyaraz ez is.
Marcelo Mendy Militao Nacho miért nem játszik?
Mondjuk a Marcelo, Mendy, Nacho, Militao sornal Zidanet ismerve Mendy lesz a jobbhatved es nem Militao.Realista24 írta: According to @marca, Zidane will decide on 1 of these 3 options in defence.
Te melyiket választanád?
Amugy en egyiket sem, a Valverde-Militao-Nacho-Mendy sort kezdetnem, es ide adott esetben lehetne cserélni Marcelot ha a végén at akarunk allni a 3 belső vedore.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
According to @marca, Zidane will decide on 1 of these 3 options in defence.
Te melyiket választanád?
Te melyiket választanád?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
A keretet elnézve sehogy se egy életbiztosítás de én is inkább babaking véleményét osztom. Engem Marcelo kezdetése ugyan annyira aggaszt mint Odri de nincs más. Casemirot semmi esetre se játszatnám középső védőként, az ő játékában azért bőven benne lenne egy 11-es és a középpályán amúgy is nagy szükség lesz rá.
Ha Valverde játékra alkalmas állapotban van akkor őt raknám Odri helyére, egyébként ezt a kezdőt küldeném fel:
Odriozola - Militao - Nacho - Mendy - Marcelo
------------ Modric - Casemiro - Kroos
---------------- Benzema - Vini Jr
Ha Valverde játékra alkalmas állapotban van akkor őt raknám Odri helyére, egyébként ezt a kezdőt küldeném fel:
Odriozola - Militao - Nacho - Mendy - Marcelo
------------ Modric - Casemiro - Kroos
---------------- Benzema - Vini Jr
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
semmire nem megyünk vele ha az elöl levő területen fog futkározni, Mane megenné őt és 15 perc után mindenki azért könyörögne, hogy valaki hozza le szerencsétlentbabaking írta: Kövezzetek meg, de lehet, hogy én Odriozolát kezdetném:
- ha nem meccs közben hidegen kell beállnia akkor valószínüleg jobban teljesít
- egy 5 védös felállásban nem annyira vész, ha nem hibátlan föleg ha a kp-ról Case/Modric/Fede vissza tud lépni segíteni
- egy dolgot nagyon tud: futni mint a bolond. Márpedig arra számítok, hogy terület az lesz böven.
Sokkal inkább mint hogy Case-t középsö védönek használjuk, ahol kb kiheréljük.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Kövezzetek meg, de lehet, hogy én Odriozolát kezdetném:
- egy 5 védös felállásban nem annyira vész, ha nem hibátlan föleg ha a kp-ról Case/Modric/Fede vissza tud lépni segíteni
- egy dolgot nagyon tud: futni mint a bolond. Márpedig arra számítok, hogy terület az lesz böven.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Nem hiszem hogy kezdetni fogja ZZ, eddig sohasem kockáztatta senki egészségét bármilyen tét volt.füst írta:Szerintem ha CKM és Valverde egyszerre kezd, akkor a második félidőben nem kell azon agyalni ki támadjon, mert mind hulla lesz.hubamate777 írta: Üdv!
Casemiro tud belső védőt játszani, szóval Nachot ki lehet tenni a jobb oldalra. Így Valverde játszhatna a kp-n. Ha pedig elfáradna, 20-30 perccel a vége előtt jöhetne Marcelo. Case vissza a kp-ra Mendy át jobbra Nacho meg Eder középre. Ez lehetne egy megoldás, amiben csak egy “posztidegen” kezdőnk van, de Case rutinból megoldaná szerintem. És ha nem jön be könnyen variálható.
+Valverdét a sérülése miatt sem dobnám be kezdőként, de majd kiderül.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Szerintem ha CKM és Valverde egyszerre kezd, akkor a második félidőben nem kell azon agyalni ki támadjon, mert mind hulla lesz.hubamate777 írta: Üdv!
Casemiro tud belső védőt játszani, szóval Nachot ki lehet tenni a jobb oldalra. Így Valverde játszhatna a kp-n. Ha pedig elfáradna, 20-30 perccel a vége előtt jöhetne Marcelo. Case vissza a kp-ra Mendy át jobbra Nacho meg Eder középre. Ez lehetne egy megoldás, amiben csak egy “posztidegen” kezdőnk van, de Case rutinból megoldaná szerintem. És ha nem jön be könnyen variálható.
+Valverdét a sérülése miatt sem dobnám be kezdőként, de majd kiderül.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Benzema, Ramos, Vazquez
Üdv!
- ateeemadrid
Sztem amúgy akárhogy gondolkozunk az alternatívákon, végül Odri fog kezdeni. Még ha védővel játszunk, akkor lehet nem lesz nagy probléma belőle. De a kontráink hatékonyságán legalább annyira fog múlni a továbbjutásunk.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe