Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
PEEtör

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. október 27., vasárnap 1:20

A nyilatkozatokkal kapcsolatban:nincs itthon a macska, cincognak az egerek.

Ha másért (...) nem, ezért hiányolom Mourinhot, érdekes módon akkor nem nagyon pofáztak. Söpredék banda.
Biztos emlékszel RMCF amikor legutóbb Pepe szűrt a Barca ellen..
kínlódás volt minden ilyen találkozó.
Mondjuk az ominózus BL-találkozón totálisan kivette Messit...
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. október 27., vasárnap 1:19

A Real Madrid - Barcelona (2-1) tavaszi meccs után: "A játékvezetésről nem fogok beszélni, nem értékelem a teljesítményüket. A felvételek egyértelműek, és elmondanak mindent, nekem nem kell hozzátennem ehhez semmit sem."

A január végi Spanyol kupa odavágó (1-1) után: "Eldönthettünk volna a találkozót már egygólos vezetésnél, ám nem tettük, ráadásul a Madrid egyenlítő gólja egy olyan szöglet után jött, ami nem volt az. C. Ronaldónak pedig egy olyan szabálytalanságért nem adtak sárga lapot, ami minden más esetben sárga kártyás figyelmeztetést von maga után."

Erről ennyit. :) Mondjuk amíg a Busquets, Alves, Fabregas trió mondja a magáét, addig különösebben nem zavar.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. október 27., vasárnap 0:46

Pipita írta:Buszkecc: Kicsit sem múlt a bírón. Ha vesztenek, a legkönnyeb a bíróra fogniuk. Nincs okuk a panaszra, főleg idén. A játékvezető mindkét oldalra tévedett, de a legkisebb mértékben sem befolyásolta az eredményt.

Alves: Egyetértek Ramosszal a játékvezetőről alkotott véleményéről, hiszen megúszott egy piros lapot. Mindig azok a leghangosabbak akiknek meg sem kéne szólalniuk.

Cesc: Jobbak voltunk, megérdemeltük a győzelmet. Azt mondták egyértelműen büntető járt volna nekik a szabálytalanságomért, én kétlem, de hát oké, kikaptak, kell nekik valami kifogás.

Xavi: Nem láttam az ismétlést, nem tudom, hogy járt volna-e a tizenegyes Cristianónak. Lehet hogy járt volna, lehet hogy nem, nem fújta be a bíró, ez pedig jó nekünk. A bajnoki cím még nem biztos.

Xavi meglepően korrekt volt. :agree:
engem nem érdekel a bíró, de az felidegesít ahogy nyilatkoznak...arrogancia az van rendesen...nincs még egy ilyen álszent népség az biztos, még Pique majd oda böfög valamit egy újságírónak és jó lesz... :vivo:

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. október 27., vasárnap 0:09

Mi ez a nyilvános bírózás részünkről? Egyetértek velük de eddig csak José papa nyomott kamikazét a játékvezetők ellen.Értem,hogy frusztráltak mert valóban botrányos volt a bíró de sztem ilyenkor már mind1 legközelebb úgy kell játszani,hogy a bíró se dönthessen. A katalánok féreg nyilatkozatain meglepődik még valaki? de mind1 nyertek jól játszottak ők is és mi is csak hát az a fránya első félidő.

mila
Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
Kedvenc csapatod: rmcf

HozzászólásSzerző: mila » 2013. október 27., vasárnap 0:03

Buszkecc: Kicsit sem múlt a bírón. Ha vesztenek, a legkönnyeb a bíróra fogniuk. Nincs okuk a panaszra, főleg idén. A játékvezető mindkét oldalra tévedett, de a legkisebb mértékben sem befolyásolta az eredményt.

Alves: Egyetértek Ramosszal a játékvezetőről alkotott véleményéről, hiszen megúszott egy piros lapot. Mindig azok a leghangosabbak akiknek meg sem kéne szólalniuk.

Cesc: Jobbak voltunk, megérdemeltük a győzelmet. Azt mondták egyértelműen büntető járt volna nekik a szabálytalanságomért, én kétlem, de hát oké, kikaptak, kell nekik valami kifogás.

Xavi: Nem láttam az ismétlést, nem tudom, hogy járt volna-e a tizenegyes Cristianónak. Lehet hogy járt volna, lehet hogy nem, nem fújta be a bíró, ez pedig jó nekünk. A bajnoki cím még nem biztos.

már elvárás tőlük az ilyesfajta megnyilvánulások, de ahányszor olvasom annyiszor ökölbe szorul a kezem.
felfoghatatlan, mintha tanítanák náluk a pofátlanságot.
92:48

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. október 26., szombat 23:17

Buszkecc: Kicsit sem múlt a bírón. Ha vesztenek, a legkönnyeb a bíróra fogniuk. Nincs okuk a panaszra, főleg idén. A játékvezető mindkét oldalra tévedett, de a legkisebb mértékben sem befolyásolta az eredményt.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. október 26., szombat 17:17

Vagy 4 védő, 3 kp és 3 támadó?
Biztos emlékszel RMCF amikor legutóbb Pepe szűrt a Barca ellen..
kínlódás volt minden ilyen találkozó.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 26., szombat 17:10

5 védő ha jól számolom??
ajjaj..

Vagy 4 védő, 3 kp és 3 támadó?

Ramost feljebb tolta? Vagy carvajalt? És ramos lesz a jobb bekk? :hmmm: :hmmm:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

petiamadridista

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. október 26., szombat 17:04

én itt turpisságot érzek.
Messi nem középen, hanem szélen.
lehet hogy vissza fog lépni a középpályára, aztán ez lesz a trükk, hogy ott lesznek létszámfölényben..
tartok ettől a meccstől..

de nálunk is mi ez a felállás??
5 védő ha jól számolom??
ajjaj..

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. október 26., szombat 17:02

Diego López, Varane, Pepe, Ramos, Khedira, Ronaldo, Bale, Marcelo, Carvajal, Modric, Di María
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 26., szombat 16:59

Valdés; Alves, Piqué, Mascherano, Adriano; Busquets, Xavi, Iniesta; Messi, Cesc y Neymar.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. október 26., szombat 13:21

mert lehet csak 2 nagy ziccerünk lesz és abból kell főzni.
Én azért csalódott lennék, ha csak ennyi gólhelyzetünk lenne, ennyi még ennek a szétesett Milannak is volt kedden, egyiket belőtte Robinho, másodiknál rúgott egy szép lufthansát.

Kp-hoz csak annyit, hogy én visszasírom Xabit, azért nagy meccseken mindig hozta az elvárt szintet az öreg, küzdött csúszott-mászott, szerelt, osztogatott. Hogy ma ki fog labdát szerezni azt nem tudom, talán Illara vagy Modric előrukkolnak valami jó védekezéssel, mert Khedira nem ér lófütyit sem, ha 10-en állnánk ki nélküle akkor se lennénk sokkal szarabbak.
Tavaszra nem bánnám ha Xabit összedrótoznák és Khedirát elfelejtené végre Carlo.

Varanet meg kezdetni kellene, ez a Pepe-Ramos duó már messze nem olyan biztos és hatékony mint 2-3 éve.
Iniesta és xavi....a két jóbarát
Iniesta idén még a barcások szerint is rossz formában van, Xavi meg lassan már több mint egy éve már messze van a legjobbjától, mondjuk az ilyen sorozatok is általában ellenünk szakadnak meg. :lol:

mert ügyes mint az itt a pirosozó lengyelek akik mindent pénzed elviszik az aluljáróban.....
:lol: :lol: :lol:

francois
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Olympique de Marseille, FC Parma

HozzászólásSzerző: francois » 2013. október 26., szombat 13:17

Marci írta:
megtudja valaki mondani, hogy a madridos oldalon, a rövid szőke hajú csaj kinek a nője?
Perzsia hercegének felesége, Lena Gercke.
igen, közben már megtaláltam, de azért kösz.
Kép
Kép
Kép

Marci
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Marci » 2013. október 26., szombat 12:55

megtudja valaki mondani, hogy a madridos oldalon, a rövid szőke hajú csaj kinek a nője?
Perzsia hercegének felesége, Lena Gercke.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 26., szombat 12:54

Szerintem este a juve elleni gálakezdőt rakja fel Ancelotti,azzal a különbséggel hogy Iker helyett Lopez,valamint talán valamelyik belsővédőt lecseréli Varanera....remélhetőleg.De ez,nem biztos.Tehát:
D.Lopez-Arbeloa,Ramos,Pepe/Varane,Marcelo-Illarramendi,Modric,Khedira-Di Maria,Benzema,C.Ronaldo kezdővel számolok...
Ami Messit illeti...valaki felvetette hogy rengeteget köszönhet a barcelonanak...akkor a barcelona legalább annyit köszönhet neki...mert ha nem,akkor azt kell gondolnom hogy Xavi,Iniesta nélkül nem lenne az aki...és akkor megdőlne amit a barca szurkerek hangoztatnak hogy bolha bárhol,bármikor,bárki ellen...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára morientes 2013. október 26., szombat 12:56-kor.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 26., szombat 12:52

3 esélynek itélem meg a klasszikót, vagyis bármi megtörténhet.Lehet 2 gólos barca vezetés a szünetben de lehet forditva is,ezt érzem,egyiken sem lennék meglepődve.
A barca jobban együtt van,pontosabban fogalmazva egy régi koncepció,bevált játékosok-iniesta és xavi-(gerinc),messi....kell ennél több? nem hiszem.A madrid egy alakuló csapat(10 éve már :D ), igy csapatban,összeszokottságban és játékminőségben nem igazán tudja azt a szintet mint a barca. Egyéni megoldásokkal tudunk operálni főleg.
A madridtól én idén semmit sem várok ezt már mondtam,nem lehet egy ilyen felforgatott felállás,taktika eredményes ennyi idő alatt,de lehetnek részsikerek....de ennyi és nem több.
A barca a legerősebb kp-ával áll ki,ez lesz a meccs egyik kulcsa,ott kell nekünk odatenni magunkat,szükséges lenne a megfelelő létszám(3 belső kp), de kellenek a megfelelő minőségi támadók is(CR,DM).
Remélem hogy bale nem játszik,továbbra is tarthatatlannak itélem meg az erőltetését,nekem ne mondja senki(CA és a vezetőség) hogy kész a játékra, mert akkor azzal is csak azt igazolják hogy nem látták a vadlovat még egészségesen fénylő sörénnyel taposni a gázt,mert az olyan távoli ettől a félsérült,fizikálisan gyenge játékostól,mint khedira iniestától.....
DM kihagyni nagy hiba lenne,az a terület amit bejátszik,az unikum,benne van a veszély a játékában,de benne vannak az elkapkodott butuska megoldások is sajnos.Ennek ellenére jobb oldalon iszonyat munkát végez,bőven kell hogy kezdjen.
CR az Cr.....nincs miről beszélni,én nem vagyok nagy fanja,de a manusz olyan focista aki példa a mai gyerekek számára,a felfogása,az alázata,az akarata egyedülálló a topfocisták körében.
Benzema, hmm....nehéz ügy,nem lennék ma CA helyében,de úgy tűnik játszani fog,ez jött le CA nyilatkozatából. Vele a felfelé játékunk talál egy olyan lehetőséget amit jól használhat abarca ellen,ezek a labdatartása,lejátszásai,abban benz nagyon jó.Viszont kapu előtt mostanában béna,ez akár végzetes is lehet,mert lehet csak 2 nagy ziccerünk lesz és abból kell főzni.
A kp-a:
Khedira kirobbanthatatlan....vele számolni kell. Nincs miről beszélni,lassú,körülményes,kevés labdát szerez,felfelé játékban messze van egy pogba vagy egy vidal minőségétől mint a pokol a mennytől.
Modric, a (legrosszabb igazolásunk ugye),hát a kis horvát megmutatta miért is akkora az ázsiója,ennek ma is remélem hazsnát vesszük,kisjátékban top focista,védekezésben ugyan átlagos,de sokat fut,és labdát is szerez,a passz pontossága magas.
Isco, ő visszaesett,fizikális problémái vannak,ez szerintem belefér....ők is emberek,én feljebb játszatnám,mert olyan váratlan megoldásai vannak,hogy kifeszül tőle az ember arcbőre mintha botoxozták volna.
Illarra, nekem pozitiv a csávó.lassan,komótosan veszi fel a ritmust,egyre többet van játékban,egyre többet mutat magából....jól osztja le a lasztikat,jól szerel,jók az oldalpasszai,lassit....ha kell gyorsit....ha beépül,erős lehet a kp-ánk.
Hátul érdekes a helyzet,ramos és pepe top védők...varane meg nagyon nagy tehetség,ő is kell.....mind kell,de csak 2 lehet fenn......
Jobb oldal,neymart kell fogni,ott vigyázni kell a dobálásokra,és ha arbeloa lesz ott,akkor 4-5 sárgát ráaggat neymar a spanyolra. Ezt nem tudom.....carvajal.....ennyi,de ő meg még azért zöldfülü....de igen,talán inkább ő.
Balon marcelo....kell ő nekünk mint tanyára a villany,a védekezése nem a legjobb,ott foghatók vagyunk,de előre majd csak mutat valamit, annyi a kérésem hogy a mikrofont szedesse le a fejéről,nem 70' top hits disco videokat forgatják hanem klasszikó lesz.

Nehéz okosnak lenni.Nagyon nehéz.
Kiváncsi vagyok mint talál ki CA. Mert én fél éjszakát fenn voltam és törtem a fejem,de nem adta ki a kezdőt. :D

talán:

-----------------Lopez
Carv------Pepe---------Ramos-----Marcelo
---Khedira------Illarra-----Modric
----DM------Benz-------CR

Fontos hogy legyen minőség a padon,mert bármi lehet és lépnünk kell.....isco....varane....bale(de őt én biztos nem tenném még be)....jesé is mehetne be,mert ügyes mint az itt a pirosozó lengyelek akik mindent pénzed elviszik az aluljáróban.....

Messire célszerű lesz majd sanda oldalpillantásokat vetni,mert megszokott dolgozni a fizetéséért.....bárhol,bármikor feltűnik és le is csap ha már jobb dolga nincsen, pepe talán ma nem pofozza pirosra a fejét ha jól viselkedik és nem rugdossa a télapót az első sorban.
Neymarra figyelni kell,gyors mint a pitsa és sok lapot szed elő a birók zseből....arra meg nagyon nincsen szükségünk,mert a mi védőink is profik ebben,annyi különbséggel hogy maguknak tesznek ebbéli gesztusokat.

Iniesta és xavi....a két jóbarát.....az a két csúcstörpilla mintha egy doxát szerelnék szét,és apró de nagyon fontos alkatrészek lennének benne......egyik oldalra a másik előre hatalmas. Nem menekülhetsz előlük,ha van egy kislábujjnyi rés valahol ezek a lyukmesterek betalálnak oda is,és megy a passz......ráadásul pimaszak is. Szóval verhet bennünket a veriték ha jó formát mutatnak.
Hátul a barca nem túl erős,de hát nem lehet minden jó,ott kicsit lassúak,kicsit ólommadarak,ezt kell kihasználni,oda kell tenni a szőrt,ki kell fesziteni őket a zászlótartóra ha más nincsen,bedugni a területbe,és egy vs egyben egy könnyű könyökös bal alsó 4-esre és lehet menni mellettük....és már ott is a Chewing Gum reklám arc veled szemben,aki idegből rágja a rágót,és ha sérelem éri,nem rest 9.57-et kalimpálni a lábaival 100-.on hogy a birót a kezelésébe vegye,akinél kireklamál meccsenként 2-3 sárgát.
Tata számomra nem ismert arc,talán a világ focijában csak messi ismerte,ő is hozta azthiszem a klubhoz az öreget,valami haverja vagy mit is irtak róla :D

Szóval.....nagyon nagy meccs lesz ez emberek....a lényeg,bármi is lesz a vége,az NSO-ra ne menjetek,mert szét lesz a real cig**nyozva.....előtte aki nem mazochista az ne hallgassa a felvezetést,mert lesz ott özilezés....meg minek bale....meg minek özil...CR probléma.....pepe hentes......iker eligazol...........minden nap ez megy,túl sok a kretén.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Anyátokat már hülyegyerekek.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

francois
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Olympique de Marseille, FC Parma

HozzászólásSzerző: francois » 2013. október 26., szombat 12:45

http://kepfeltoltes.hu/131026/1777_resi ... es.hu_.jpg
Kép
Kép
Kép

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. október 26., szombat 12:43

Lehet,hogy az lesz a szisztéma, csak most egy Özil helyett egy Modric fog elől szervezni :)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

petiamadridista

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. október 26., szombat 12:40

amikor megcsapkodtuk a Barcat akkor mindig 2 kp-ssal álltunk fel.
sosem 3-mal.
ez a 3 belső középpályás nekem azért nem tetszik, mert azt tűnik ki belőle, hogy Carlo változtatni akar azon, ami az elmúlt másfél évben jól működött..

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. október 26., szombat 12:24

A cikkből meg a várható kezdőnk ugyebár:
Diego López; Arbeloa, Varane, Ramos, Marcelo; Illarramendi, Khedira, Modric, Di María, Cristiano Ronaldo; Benzema
Sajnos ezzel most mindösszesen csak annyi kötözködni valóm van, hogy Arbeloát semmiképp se játszatnám mostmár Clasicón, mert egyszerűen képtelen lenne megfogni Neymart ott a jobboson (ellenoldalról a baloson), aztán 30p után már kb emberhátrányban lennénk. Inkább bevágnám oda Carvajalt, aztán fussál fiam. Illetve a nagy kérdőjel Benzema, de felőlem bármelyik játszhatna ma éket. Sajnos Khedirába most nem tudok belekötni, ötletem sincs, hogy kit lehetne berakni a helyére, hogy szűrjük is rendesen a törpiket...

Izgi lesz, szerintem x lesz a vége vagy hazai :( Még nem érzem annyira azt, hogy meg tudnánk csapni jelenleg a Barcát. :hmmm:

Vissza: