OFF
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Fél Madridom az oroszt kapta. Még senki nem jelentkezett, hogy meghalt volna.
Nekem oltás estéjén lett lázam, meg tompán fájt a fejem 1 napig kb. Ma már semmi bajom.
Nekem oltás estéjén lett lázam, meg tompán fájt a fejem 1 napig kb. Ma már semmi bajom.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Haver 2 napja kapta az oroszt. 54 éves. Nulla mellékhatás. Igaz, decemberben volt már covidos.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Ezt külön nem vizsgálták, ezért nem oltanak akkor. De valószínűleg jó pár ember be lett oltva úgy, hogy pozitív volt közben, csak nem tudta.Ha olyat oltanak be aki épp covidos az elég súlyos tunetekkel járhat, nem ismerem ennek a hatását pontosan de nem véletlen nem oltanak olyat aki épp beteg.
Az oltás nem halhatatlanságra adják, néha mintha már azt várnánk el tőle.Ezt hogy? Nem multak el az oltasi mellekhatasok? Vagy kesobb rosszabb lett az allapota? Eleg hipochonder vagyok, ezek az oltas utani halalozasok szarul erintenek
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Pcr vagy gyors?Realista24 írta:Ausztriában csak teszt után oltanak. Igaz ott ingyenes a teszt.El Sie7e írta:
Ha olyat oltanak be aki épp covidos az elég súlyos tunetekkel járhat, nem ismerem ennek a hatását pontosan de nem véletlen nem oltanak olyat aki épp beteg. Egyébként lehet nem lenne hülyeség egy gyorsteszt a szuri előtt a sorban állás ideje alatt meg is van, bár nem a legmegbizhatobb az igaz
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ausztriában csak teszt után oltanak. Igaz ott ingyenes a teszt.El Sie7e írta:Ha olyat oltanak be aki épp covidos az elég súlyos tunetekkel járhat, nem ismerem ennek a hatását pontosan de nem véletlen nem oltanak olyat aki épp beteg. Egyébként lehet nem lenne hülyeség egy gyorsteszt a szuri előtt a sorban állás ideje alatt meg is van, bár nem a legmegbizhatobb az igazMarky írta: Masnap bevettem egy fel algopyrint es azota rendben vagyok. Ocsemnek kicsit sulyosabb tunetei voltak, de mar o is jobban van. Egy baratom pedig az oltas masnapjan mar futsal meccset jatszott
Ezt hogy? Nem multak el az oltasi mellekhatasok? Vagy kesobb rosszabb lett az allapota? Eleg hipochonder vagyok, ezek az oltas utani halalozasok szarul erintenek
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- El Sie7e
Ha olyat oltanak be aki épp covidos az elég súlyos tunetekkel járhat, nem ismerem ennek a hatását pontosan de nem véletlen nem oltanak olyat aki épp beteg. Egyébként lehet nem lenne hülyeség egy gyorsteszt a szuri előtt a sorban állás ideje alatt meg is van, bár nem a legmegbizhatobb az igazMarky írta: Masnap bevettem egy fel algopyrint es azota rendben vagyok. Ocsemnek kicsit sulyosabb tunetei voltak, de mar o is jobban van. Egy baratom pedig az oltas masnapjan mar futsal meccset jatszottEzt hogy? Nem multak el az oltasi mellekhatasok? Vagy kesobb rosszabb lett az allapota? Eleg hipochonder vagyok, ezek az oltas utani halalozasok szarul erintenekEl Sie7e írta: Egy ismerősünk (63 éves) megkapta a Szputnyikot, ra 2 hétre meghalt
Lehet h már fertőzött volt az oltás pillanatában is, nem tudni. De valószínűleg ez az oka.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Masnap bevettem egy fel algopyrint es azota rendben vagyok. Ocsemnek kicsit sulyosabb tunetei voltak, de mar o is jobban van. Egy baratom pedig az oltas masnapjan mar futsal meccset jatszott
Ezt hogy? Nem multak el az oltasi mellekhatasok? Vagy kesobb rosszabb lett az allapota? Eleg hipochonder vagyok, ezek az oltas utani halalozasok szarul erintenekEl Sie7e írta: Egy ismerősünk (63 éves) megkapta a Szputnyikot, ra 2 hétre meghalt
Lehet h már fertőzött volt az oltás pillanatában is, nem tudni. De valószínűleg ez az oka.
- El Sie7e
Egy ismerősünk (63 éves) megkapta a Szputnyikot, ra 2 hétre meghalt
- ateeemadrid
Szintén #teamszputnyik.Realista24 írta: 15 órával Szputnyik után semmi mellékhatás.
Kollégám viszont rottyon volt már tegnap este, ma reggelre még szarabbul, ugyanúgy Szuptnyik.
Tegnapelőtt kaptam, szintén nem volt semmilyen lényeges mellékhatás, kis vállfájdalom meg nyomottság, de annyi.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
15 órával Szputnyik után semmi mellékhatás.
Kollégám viszont rottyon volt már tegnap este, ma reggelre még szarabbul, ugyanúgy Szuptnyik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
persze azt szoktak mondani, hogy a rossz reklam is reklam de raszorul o arra, hogy evente 1x beszoljon a nep jelentos reszenek ?
en schwarzi vs norbi kepeket lattam.
en schwarzi vs norbi kepeket lattam.
- h3x0r
Akkor ezert futottam bele a 120 kilos Dwayne 'Vagodiszno The Rock' Johnson kepekbe.'shutterisland írta: legujabb schobert norbi megvan ?
ez a pali imad kozutalat targya lenni ?
- El Sie7e
ingyenreklám.'shutterisland írta: legujabb schobert norbi megvan ?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
legujabb schobert norbi megvan ?
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Hát, mondjuk úgy, hogy az USA-ban keresett pénzt az cashben kapom meg, és váltatom. Annak egy részét minden évben cashben tartom, ha hozzá kell hirtelen nyúlni.Halfkey írta: Miért tartottatok ennyi casht? :o
Ennek annyi a pechje amúgy hogy a díjat mindenhol fel fogják külön számítani, nála is meg nálad is, de ezek azért relatíve elhanyagolható tételek a tranzakció nagyságához képest. Ügyvéd meg illeték jobban fog fájni
Az a terv, hogy a casht befizetem a saját számlámra, az elvileg ingyen van, a barátnőm meg elutalja nekem az ő részét, és akkor én egyben utalok.
Ügyvéd egész jó áron megcsinálta a papírokat (46ezer, ebben már benne van a földhivatalhoz fizetendő összeg), illetéket meg nem kell fizetni, ha 4 éven belül építkezünk. Ezt is rögzítettük a szerződésbe.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Miért tartottatok ennyi casht? :o
Ennek annyi a pechje amúgy hogy a díjat mindenhol fel fogják külön számítani, nála is meg nálad is, de ezek azért relatíve elhanyagolható tételek a tranzakció nagyságához képest. Ügyvéd meg illeték jobban fog fájni
- csababarca
Igen.Halfkey írta: Ez reális egyébként.
Mit utalsz, telek vételár?
Majd a héten kell, ha aláírtunk.
Csak eleve van az én számlámon pénz, barátnőmén, meg a fele cash.
Ez reális egyébként.
- csababarca
Köszi, akkor bemegyek holnap a bankba, és kiderítem.
Most olyat találtam a szerződésben hogy 0,4% és max 10ezer körüli összeg a díj.
De jobb biztosra menni majd.
Most olyat találtam a szerződésben hogy 0,4% és max 10ezer körüli összeg a díj.
De jobb biztosra menni majd.