Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
Egy Pool-Barca-Pool után fejben is nehéz egy ilyen meccsre kiállni, nemhogy fizikálisan, közben persze az ellen erre készül 1 hete.
Rotálni kell, Kroos, Modric, Benzema, Vinicius eléggé rottyon, Marcelo, Isco, Mariano, Rodrygo mehet, aztán meglátjuk. Odriozola helyett én egy ifit is szívesebben játszatnék, egy agyatlan gyökér már elnézést.
Rotálni kell, Kroos, Modric, Benzema, Vinicius eléggé rottyon, Marcelo, Isco, Mariano, Rodrygo mehet, aztán meglátjuk. Odriozola helyett én egy ifit is szívesebben játszatnék, egy agyatlan gyökér már elnézést.
Nem illik.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Hát akkor !MyStiQ írta: Kíváncsi leszek rá, hogy Zidane hogy oldja meg a pihentetést.
Egyébként egészen elképesztő ez a tavasz. Innentől kezdve ha egyetlen trófeát sem nyer a csapat, én kibaszott büszke vagyok az egész brigádra, emberfelettit tolnak.
Azért jó lenne egy, esetleg két trófeával megkoronázni, de tényleg nem akarok telhetetlen lenni, álmomban nem gondoltam volna, hogy ennyi hiányzóval így fogunk állni...
De azért nem lesz egyszerű ezzel a menetrenddel fenntartani ezt a mostani állapotot, számomra inkább a BL a prioritás , ha arról van szó, koncentráljanak egy egy meccsre, akár. meg persze mindegyikre, de ez nem lesz sétagalopp.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Abszolút +1. Őszintén, ezután az ősz után, egy ilyen időszakban, ilyen kerettel, már az Atalanta elleni továbbjutással elérte a csapat a minimális elvárásaimat, azóta minden egyes gól és pont egy istenadta ajándék. Hatalmas szezonunk van idén is, ha nem nyerünk végül semmit sem, akkor sem lehet semmi rosszat mondani erre a csapatra.MyStiQ írta: Kíváncsi leszek rá, hogy Zidane hogy oldja meg a pihentetést.
Egyébként egészen elképesztő ez a tavasz. Innentől kezdve ha egyetlen trófeát sem nyer a csapat, én kibaszott büszke vagyok az egész brigádra, emberfelettit tolnak.
Azért jó lenne egy, esetleg két trófeával megkoronázni, de tényleg nem akarok telhetetlen lenni, álmomban nem gondoltam volna, hogy ennyi hiányzóval így fogunk állni...
De azért behúzzuk mindkettőt.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát pedig pont az idei év bizonyítja, hogy egy Barca - Pool akadályt könnyebben veszünk, mint egy alsóházi csapatot.sonic írta:A 15 Getafe es a 12. Cadiz ellen jatszani azert ne legyen mar a rohadtnehez kategoria. Akkor a pool-Barca-Pool mi? Ezek olyan meccsek amiket normal esetben kulcsemberek pihentetesevwl is hozni kellene. Es valoszinuleg hozzuk is oket. Felvaltva pihengethet makd 1-2 ember.Remy írta: Getafe és Cadiz.
Rohadtul nehéz menet lesz, de ezt egyszerűen ki kell használni és pihentetni kell.
Isco, Mariano, Blancó, Marvin, Marcelo, Rodrigo, Arribas, Ordiozola.
Nyilván nem egyszerre, de most mindet nyomatni kell(ene).
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hidd el, hogy rohadt nehéz lesz, mert ezek a csapatok jóval pihentebbek, és ellenünk hajtani fognak ezerrel.
Nagyon durva a menetrendünk, egy percnyi idő nem lesz lazítani, szerda-szombat, és minden meccsen győzelemre van szükség.
Nagyon durva a menetrendünk, egy percnyi idő nem lesz lazítani, szerda-szombat, és minden meccsen győzelemre van szükség.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
A 15 Getafe es a 12. Cadiz ellen jatszani azert ne legyen mar a rohadtnehez kategoria. Akkor a pool-Barca-Pool mi? Ezek olyan meccsek amiket normal esetben kulcsemberek pihentetesevwl is hozni kellene. Es valoszinuleg hozzuk is oket. Felvaltva pihengethet makd 1-2 ember.Remy írta: Getafe és Cadiz.
Rohadtul nehéz menet lesz, de ezt egyszerűen ki kell használni és pihentetni kell.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Eddig is fontos lett volna, hogy a cserék belerakják a magukét a szezonba, de talán most a következő 2 meccsen lesz a legfontosabb. Jövő hétvégén már a Betis jön majd, az megint brutál kemény meccs lesz, aztán már jön is a Chelsea elleni meccs.
2 meccsen tudunk pihentetni érdemben, papíron.
Meg talán a 2 Chelsea meccs közötti Osasuna ellenin, de hát láthattuk, hogy idén pont a kicsik ellen vagyunk képesek elbukni. Nincs könnyű helyzetben ZZ és nagyon vékonyak vagyunk.
Inkább nem illetem jelzővel a kövér belgát, de rohadtul ideje lenne, hogy legalább pár meccsre használni tudjuk, hogy a KEZDŐ pihenni tudjon. Bazdmeg, erre sem jó az emberünk.
2 meccsen tudunk pihentetni érdemben, papíron.
Meg talán a 2 Chelsea meccs közötti Osasuna ellenin, de hát láthattuk, hogy idén pont a kicsik ellen vagyunk képesek elbukni. Nincs könnyű helyzetben ZZ és nagyon vékonyak vagyunk.
Inkább nem illetem jelzővel a kövér belgát, de rohadtul ideje lenne, hogy legalább pár meccsre használni tudjuk, hogy a KEZDŐ pihenni tudjon. Bazdmeg, erre sem jó az emberünk.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
a harmadikat lájkolomRemy írta: Isco, Mariano, Blancó, Marvin, Marcelo, Rodrigo, Arribas, Ordiozola.
kiváncsi vagyok, pályára fogja-e küldeni Zizu valamikor
a többieket láttuk párszor, több-kevesebb sikerrel
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Johet a Castillabol barki, de Odri ne legyen meg idohuzo csere se.Remy írta: Getafe és Cadiz.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Hát Zidane azért rendesen beárazta ezt a bohócot.
Kussol, tisztelettel beszél amikor nagyon kell, teszi a dolgát a csapattal.
A másik meg idegbeteg fejjel vádaskodik, magyaráz, sérteget.
Közben úgy le lett taktikázva két meccs alatt, hogy öröm volt nézni.
Kussol, tisztelettel beszél amikor nagyon kell, teszi a dolgát a csapattal.
A másik meg idegbeteg fejjel vádaskodik, magyaráz, sérteget.
Közben úgy le lett taktikázva két meccs alatt, hogy öröm volt nézni.
- flori
Egy szabály van, a Marcelo-Mendy csere 1v1-ben az tilos.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Remy
- Kapcsolat:
Getafe és Cadiz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Kíváncsi leszek rá, hogy Zidane hogy oldja meg a pihentetést.
- flori
Fel van adva a lecke ZZ-nek, innentől muszáj komolyan forgatni a csapatot. Jöhet a fiókból Marcelo, Isco, Rodrygo, Odriozola és Marianonak is be kell szállni, akár kezdőként. Nem fogja bírni a csapat, itt már nagyon vége van az erőnlétnek. Középre kell kitalálni valamit, mert ott elmehet a szezon. Darálós lesz a Getafe, de Iscoékkal is hozni kell, mert térdig van kopva már Modric.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Mármint beinjekciózás? Ramos szerintem a meccsek egy jó részén kap/kapott a válla/háta miatt sokáig. Egyáltalán nem ritka. Mondjuk lábsérülés esetén valóban neccesebb.flori írta: Azt írják Valverde fog kezdeni és beinjekciózzák. Nagyon régóta nem volt ilyen a csapatnál, remélem nem lesz belőle baj. Azzal sem vagyok teljesen tisztában, hogy mennyivel jobb egy posztidegen Valverde, mint egy poszton játszó, de rosszabb Odriozola. Remélhetőleg ZZ knows.
Én Odrival kezdenék. Akár 4 középpályással. Asensio meg jöhet csereként gólt szerezni.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- BlancoMark
Szerintem nagy butaság lenne Valverde középpályás munkáját jobbhátvédben, posztidegen pozicióban elpazarolni. Kezdjen csak Odri, Valverde meg előtte a szokásos módon be tud neki segíteni védekezésben is, valamint Modric és Kroosnak is hatalmas segítség az uruguayi munkabírása.kodo írta: Zizou elő fog szedni valakit es kezdobe teszi tuti, tippre Iscot vagy Rodrygot. Valverde lesz szerintem a jobb bekk es nem 3 belső vedovel állunk fel majd.
Zizou elő fog szedni valakit es kezdobe teszi tuti, tippre Iscot vagy Rodrygot. Valverde lesz szerintem a jobb bekk es nem 3 belső vedovel állunk fel majd.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Én nem játszatnámflori írta: Azt írják Valverde fog kezdeni és beinjekciózzák.
kellene Kroos/Modric pihentetésére a bajnokságban
Liverpool ellen nélküle is tovább lehet jutni
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez két napos hír. Tegnap ZZ elmondta, hogy Valverde 100%-os. (mondjuk nyilván nem mondja, hogy nem az ) de én hiszek neki. Hazardot is jegeli, meg aki csak kicsit sérült, azt is.flori írta: Azt írják Valverde fog kezdeni és beinjekciózzák. Nagyon régóta nem volt ilyen a csapatnál, remélem nem lesz belőle baj. Azzal sem vagyok teljesen tisztában, hogy mennyivel jobb egy posztidegen Valverde, mint egy poszton játszó, de rosszabb Odriozola. Remélhetőleg ZZ knows.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- flori
Azt írják Valverde fog kezdeni és beinjekciózzák. Nagyon régóta nem volt ilyen a csapatnál, remélem nem lesz belőle baj. Azzal sem vagyok teljesen tisztában, hogy mennyivel jobb egy posztidegen Valverde, mint egy poszton játszó, de rosszabb Odriozola. Remélhetőleg ZZ knows.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!