Várható volt,sőt teljesen biztos voltam abban hogy mindent meg fognak tenni,hogy még jobban utálják a madridot,vagy le tudják szólni......izekre fogják szedni,szét fogják cincálni,állandó külön kamerával nézik majd,kinek int,kire néz,kinek köszön.....ha téveszt megy a netre és mellé az ára mutatóba hogy 100 millió,állandó céltábla lesz,addig fogják nyomasztani, addig fogják baxtatni amig maga el nem megy innen.már megint kezdik, el sem olvastam a cikket, de a címtől, már rosszul vagyok
Azoknak szólnak ezek a cikkek,akit tavaly modricot a legrosszabb igazolásnak tartották,úgy hogy azt sem tudták hogy és mit játszik....akik szerint ikert kellene védetni mert már sokat tett korábban a realért.....akik szerint neymar partbedobásai zseniálisak és akik szerint nincsen többet zsenizve mint zidane,figo,ronaldo együtt sem volt..........akik szerint pepe rossz védő........akik szerint ramos jobb bekk.....akik szerint özil az elmúlt 40 év legjobb irányitója......akik szerint örüljön a real a félidőben hogy csak 1 gól volt a különbség(hegyi).......és lehetne reggelig sorolni,vagyis azoknak akik vakok mint a denevér ehhez a szép játékhoz.