kiserik írta:
Azért maradjunk annyiban, hogy elég sok csapattal szemben hátrányban vagyunk anyagilag. Olajosok, angolok például. 5 év alatt 4szer megnyertük a BLt, el adtuk a világ legjobb játékosát és nem volt pénzünk megreformálni a csapatot. A stadion felújításra hitelt kell felvenni. Ennyi BL cím után. Egy angol alsóházi csapat többet költ játékosra, mint mi. Az olajosok kezében a korrupt mocskok, bármit megtehetnek. Nonszensz. Röhej. Hajrá Flo pápa!
De szép és naív gondolat, hogy ez az olajos klubok ellen szól. Azért van ott a Chelsea meg a City is.
A foci rossz irányba tartott, csak az a gond, hogy ez a szuperlig már nem csak egy rossz irány, hanem maga a cél. Onnantól, hogy valami alanyi jogon jár kluboknak, az egész elveszíti a lényegét. Ha mondjuk ezen változtatnának, lehet elfogadóbb lennék az ötlettel, de amég ez így van, egy normális szurkolónak a gyomra felfordul szerintem az egésztől.
a belegondolsz mint foci imádó, melyik meccs hoz jobban lázba egy Real Madrid - Getafe vagy egy Real Madrid - Juventus?
A válasz egyszerű. Engem nem érdekel a pénzügyi világ a fociba mindig is korrupt volt miért változna meg most? Én jó meccseket akarok látni nagy csapatok között, engem csak ez érdekel.
Sokadjára írom le, de komolyan. Mikor fog jobban lázba hozni egy Real Madrid Juventus? Ha minden évben látod, akár többször is, vagy ahogy most van? Rohadtul szarni fog mindenki a Real Juvéra, ahogy a Clasicora is, mert nem lesz semmi varázsa, ha állandóan ezeket nézed.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe