Premier League
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Liverpool h szopik
92.ben egyenlit a Newcastle. Var- kezezest itel.
94. Ben megint egyenlit a Newcastle ezuttal szabalyos gollal.
Igy egyre tavolabb a BL a poolnak.
92.ben egyenlit a Newcastle. Var- kezezest itel.
94. Ben megint egyenlit a Newcastle ezuttal szabalyos gollal.
Igy egyre tavolabb a BL a poolnak.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Pad'em
Konaté -> Pool. 35M, ennyi volt a Release Clause. Velünk is pletykálták.
Nagelsmann sanszosabb.Reteti írta:Lehet hogy jön a bayernbe flick helyettRealista24 írta:
Nem mintha olyan nagy eredményt produkálna idén.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Toni kroos
- Kedvenc csapatod: Bayern
Lehet hogy jön a bayernbe flick helyettRealista24 írta:Nem mintha olyan nagy eredményt produkálna idén.flori írta: Klopp keményen beleállt a Super Leaguebe, nem csodálkoznék, ha jövőre már nem vele kezdenék meg az ottani menetelést.
- Pad'em
Arsenal nem fogja tudni kifizetni Ödegaardot, Brandt-ra mennek rá nyáron állítólag.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
mondjuk yt videók alapján annyi skill ragadt bele, mint a mi ruszótibinkben vagy rejnerünkbe. csak nem kerül 4x annyiba.
- flori
Manchester City: We are delighted to confirm we have reached an agreement with Fluminese regarding the future transfer of Kayky. The teenage forward will remain with Fluminese until the end of the Brazilian season.
Újabb brazil csoda, ezúttal jelentősen kevesebbért, 10M+bónuszok.
Újabb brazil csoda, ezúttal jelentősen kevesebbért, 10M+bónuszok.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Bale megtáltosodott Mou távozásával
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
Nem tudom utálni ezt az idiótát, elképesztő munkát rakott le a Realnál, nagyon sok mindent újjáépített és rendbe rakott a csapatnál, még ha a végső siker vele nem sikerülhetett a saját begyöpösödött hülyeségei miatt.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Korszakos csapat hagyjadmá'.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem mintha olyan nagy eredményt produkálna idén.flori írta: Klopp keményen beleállt a Super Leaguebe, nem csodálkoznék, ha jövőre már nem vele kezdenék meg az ottani menetelést.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- flori
Klopp keményen beleállt a Super Leaguebe, nem csodálkoznék, ha jövőre már nem vele kezdenék meg az ottani menetelést.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- ateeemadrid
Azzal nincs baj, ha sérti, engem is sért egyelőre. Amennyit tudunk róla legalábbis.Eléggé úgy reagált, mint akit sért ez az egész.
Engem mondjuk érdekel az ex-játékosok, illetve a játékosok véleménye. Nyilván elsősorban az aktívaké, mert rajtuk nagyon sok fog múlni.Toti írta: Kit erdekel gary neville velemenye? Hat de tenyleg,van barmi koze barmihez?
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
Kit erdekel gary neville velemenye? Hat de tenyleg,van barmi koze barmihez?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Eléggé úgy reagált, mint akit sért ez az egész.ateeemadrid írta: Az tény, csak írtad, hogy a sértett oldal reagál így, ő mondjuk konkrétan szerintem nem tartozik hozzájuk. Ettől legalább hitelesebb a véleménye, pláne így, hogy a klubja része a dolognak. A stílus attól még gáz.
Igazából pont úgy reagált, mint egy véresszájú proli, aki szerint mindenki egyenlő és vissza akarja adni a hatalmat a népnek, ami amúgy sohasem volt az övé.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- ateeemadrid
Az tény, csak írtad, hogy a sértett oldal reagál így, ő mondjuk konkrétan szerintem nem tartozik hozzájuk. Ettől legalább hitelesebb a véleménye, pláne így, hogy a klubja része a dolognak. A stílus attól még gáz.Swineherd írta:Azt normálisan is meg lehet tenni.ateeemadrid írta: Miért, neki mi kötődése van amúgy az UEFA-hoz? Lehet van, csak én nem tudok róla. Ha nincs, akkor csak szimplán a véleményét mondta el.
- Swineherd
Azt normálisan is meg lehet tenni.ateeemadrid írta: Miért, neki mi kötődése van amúgy az UEFA-hoz? Lehet van, csak én nem tudok róla. Ha nincs, akkor csak szimplán a véleményét mondta el.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- ateeemadrid
Miért, neki mi kötődése van amúgy az UEFA-hoz? Lehet van, csak én nem tudok róla. Ha nincs, akkor csak szimplán a véleményét mondta el.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nincs más a kezükben. Ez maradt. 12 klub seggberakta őket.Swineherd írta: Felmerül a kérdés, hogy ki az a Gary Neville?
Miért van az, hogy a nagyok elhatározására reagálván a sértett oldal UEFA-stól csak vért okádni tud és gyalázkodni meg fenyegetőzni?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Swineherd
Felmerül a kérdés, hogy ki az a Gary Neville?
Miért van az, hogy a nagyok elhatározására reagálván a sértett oldal UEFA-stól csak vért okádni tud és gyalázkodni meg fenyegetőzni?