Bajnokok Ligája
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Lehet, hogy csak egyedül vagyok vele, de szerintem ez az egész így nem jó és az időzítés sem.
Itt a korona időszak az emberek nem tudnak meccsekre menni..Először ez, majd a káosz a ligákkal.
Arról nem is beszélve, hogy ha kihátrálnak a magyobb csapatok, akkor az egész elértéktelenedik.
Arról meg nem is beszélve, hogy a játékosok megtesznek mindent a BL-ben, majd kivonulunk.
Nem tudom, gondolom Pereznek nyomós érve van erre, de az egész ügy intézésének módja nekem nem tetszik.
A BL volt az utóbbi idők egyetlen örömforrása. Kupából kiveretjük magunkat, bajnokságot nem vesszük komolyan, a BL-t meg elintézzük így.Ez volt az egyetlen sorozat, ahol emberien teljesítettünk.
Azt hondolom a szurkolóknak most minden hiányzik, csak a káosz nem. Foci nincs a Realnál, focizni játékosok uaz a 4-5 ember..Vesszük a selejtet folyamatosan és akkor már liga sem lesz.
Biztos jó lesz az új liga is, de az időzítést nem érzem túl jónak.
Itt a korona időszak az emberek nem tudnak meccsekre menni..Először ez, majd a káosz a ligákkal.
Arról nem is beszélve, hogy ha kihátrálnak a magyobb csapatok, akkor az egész elértéktelenedik.
Arról meg nem is beszélve, hogy a játékosok megtesznek mindent a BL-ben, majd kivonulunk.
Nem tudom, gondolom Pereznek nyomós érve van erre, de az egész ügy intézésének módja nekem nem tetszik.
A BL volt az utóbbi idők egyetlen örömforrása. Kupából kiveretjük magunkat, bajnokságot nem vesszük komolyan, a BL-t meg elintézzük így.Ez volt az egyetlen sorozat, ahol emberien teljesítettünk.
Azt hondolom a szurkolóknak most minden hiányzik, csak a káosz nem. Foci nincs a Realnál, focizni játékosok uaz a 4-5 ember..Vesszük a selejtet folyamatosan és akkor már liga sem lesz.
Biztos jó lesz az új liga is, de az időzítést nem érzem túl jónak.
-
Sierra írta: Hát beszarás ha már ez a szezon se megy végig normálisan. De ha tényleg lesz ebből vmi, akkor a PSG a Bayern meg a Dortmund marad a nagy csapatok közül a BL-ben. Ez aztán az izgalom. Kb minden évben ezek közül nyerné meg vmelyik, kurva izgalmas lenne. Akkor viszont a top játékosok is rájönnének, hogy ennek így nincs értelme és lelépnek. Az viszont egyik csapatnak se jó, szóval... nagyon nagyon érdekes helyzet.
Szerintem ha megvalósul a szuperliga akkor a Bayern és a Dortmund is csatlakozni fog. Velük kapcsolatban inkább az az érzésem, hogy ki akarják várni, hogy mi lesz az egészből. Ha Perezék nyernek akkor csatlakoznak, mert ebből nem lehet kimaradni. Ha pedig az UEFA nyer akkor verik a mellüket, hogy ők végig hűségesek maradtak.
Ez most idepasszol
Ez egy régi videó, ami az EAről szól, de adja itt is
Ez egy régi videó, ami az EAről szól, de adja itt is
- flori
Ez így egyelőre valóban ráb.szós, nem sok ember van mellette. Klopp sem ért vele egyet, a Leeds már előre nyomtatott pólóval jön ki a meccsre, ami a BL mellett áll.
Remélem Perezéknek van forgatókönyve erre is.
Remélem Perezéknek van forgatókönyve erre is.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Pad'em
Ki hátrált be?wZoLee7 írta: Nagyon nagyon hulyek a csapatok. Sorban befosnak es behatralnak igy nem lesz valtozas es amit elkezdtek ertelmetlen lesz csak
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Hát beszarás ha már ez a szezon se megy végig normálisan. De ha tényleg lesz ebből vmi, akkor a PSG a Bayern meg a Dortmund marad a nagy csapatok közül a BL-ben. Ez aztán az izgalom. Kb minden évben ezek közül nyerné meg vmelyik, kurva izgalmas lenne. Akkor viszont a top játékosok is rájönnének, hogy ennek így nincs értelme és lelépnek. Az viszont egyik csapatnak se jó, szóval... nagyon nagyon érdekes helyzet.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nagyon nagyon hulyek a csapatok. Sorban befosnak es behatralnak igy nem lesz valtozas es amit elkezdtek ertelmetlen lesz csak
- Pad'em
Nem olvastam még olyan exjátékost aki támogatta volna. Az aktívaknak meg ki van adva, hogy kuss nagyon úgy tűnik.flori írta: LIVE! Gary Neville & Jamie Carragher on European Super League plans | Monday Night Football
https://www.youtube.com/watch?v=FQIDff1G1JQ
Ők egyértelműen ellene vannak. Nyolckor kezdődött, vissza lehet tekerni.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- flori
LIVE! Gary Neville & Jamie Carragher on European Super League plans | Monday Night Football
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Pad'em
Pörög a topic az tuti. Ennyi hsz összesen nem jött a BL triplánk alatt mint maRealAsensio írta: Ejfelkor itt tali de ahogy latom, mindenki online
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ejfelkor itt tali de ahogy latom, mindenki online
- Pad'em
Liverpoolban már mezeket égetnek, City stadion tele "fuck ESL" bannerekkel. Beteg, ahogy a fejetetejére állt az egész világ pár óra alatt.
Olasz meeting lement, Juve, Inter, Milan közölte, hogy maradni akarnak a Serie A-ban.
Olasz meeting lement, Juve, Inter, Milan közölte, hogy maradni akarnak a Serie A-ban.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Serie A clubs meeting is now over. Juventus, AC Milan and Inter have announced their intention to stay in the domestic league and play in Serie A also if they’re now part of the #SuperLeague. @SkySports
Klopp to BBC: “I’ve the same opinion about #SuperLeague. It’s a tough one, people aren’t happy and I’m not involved. #LFC is more than some decisions. My aim has always been to be part of the Champions League. I like the idea that West Ham can play in the UCL”.
Klopp to BBC: “I’ve the same opinion about #SuperLeague. It’s a tough one, people aren’t happy and I’m not involved. #LFC is more than some decisions. My aim has always been to be part of the Champions League. I like the idea that West Ham can play in the UCL”.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Caraway 2021. április 19., hétfő 20:19-kor.
Mert most jelentette be az UEFA az új BL-t 2024től, ezt előzték meg direkt.Galacticos írta: En csak az idozitest nem ertem. Miert pont most? Miert nem a szezon vegen? Ha a blbol bannolnak oda a szezonunk, pedig oriasi lett volna ezzel a garnituraval dobbantani egy utolso utanit is.
Kelének jó cikkei vannak, amíg a tényeket írja le és nem csempészi bele a saját álláspontját.....Kerlon írta: https://rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2 ... JAWuZ_pqQA
utalom kelet, de ez jo cikk
10-15 év és mindenki úgy tekint majd erre, mint most a BLre
-
Mickey írta: Lesz új topic vagy átnevezésre kerül?
Fejlécet is át kell variálni.
Új topic kell. Itt meg mehet az Eibar - West Ham bl döntő kibeszélése majd
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A Pool nehezen.Galacticos írta: En csak az idozitest nem ertem. Miert pont most? Miert nem a szezon vegen? Ha a blbol bannolnak oda a szezonunk, pedig oriasi lett volna ezzel a garnituraval dobbantani egy utolso utanit is.De ezzel szerintem lejaratnak az egesz sorozatot es esne meginkabb a nivoja. Mondjuk megnyeri a bayern vag a pool hogy egyszermar kiestek? Hat az miRealista24 írta: Három már kiesett nem szuperligas vissza, sorsolás vagy final four aztán mehet is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Lehet azert most, mert mostanra fogyott el a turelem, Ceferin es bandaja kototte az ebet a karohoz, lesoporte a klubok otleteit az asztalrol es eldontottek, hogy azokat a reformokat vezetik be amiket az uefa kitalalt, ezek pont szembementek azokkal, amiket Perezek akartak, ezert elebe mentek es nehany oraval hamarabb bejelentettek a Szuperligat, mint Ceferinek a reformokat.Galacticos írta: En csak az idozitest nem ertem. Miert pont most? Miert nem a szezon vegen? Ha a blbol bannolnak oda a szezonunk, pedig oriasi lett volna ezzel a garnituraval dobbantani egy utolso utanit is.De ezzel szerintem lejaratnak az egesz sorozatot es esne meginkabb a nivoja. Mondjuk megnyeri a bayern vag a pool hogy egyszermar kiestek? Hat az miRealista24 írta: Három már kiesett nem szuperligas vissza, sorsolás vagy final four aztán mehet is.
- Galacticos
Hanyok az egesz uefatol ugy ahogy vannak de nem tudom, nekem hianyozna a bl, a himnusszal meg azbegeszet korulvevo miliovel. Lehet azert mert lassan olyan mint a bernabeu kupa de hat na
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Lesz új topic vagy átnevezésre kerül?
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."