A heten fejeztem be, mar majdnem elkezdtem rola irni, de olyan szinten kozepes meg szurke az egesz, hogy inkabb hagyjuk is..Csabi írta: hűűű...ebből a falcon & the winter soldierből sikerült 5 rész alatt egy ultrabaloldali, blm, migránssimogató maszlagot összehányni. szerencsére már csak 1 rész van.
Sorozatok, TV műsorok
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
hát igen, nálam ez a töltőt kihagyjuk a csomagból mert annyira zöldek vagyunk volt a legszemetebb húzásuk, mintha mindenkinek lenne amúgy is apple töltője pl iphone-hoz...KAG írta:Apple mikor nem volt az?El Sie7e írta:
Nekem is jöttek az e-mailek h regeljek de elég az HBO go úgy gondoltam. De ez alapján sztem helyesen. Nagy cigányok
Na nem mintha a többi nagy gyártó annyira fair lenne, de az apple talán a legnagyobb kutya ezen a téren.
na de hogy a topik témájánál maradjak:
easttowni rejtélyek - nézi még vki rajtam kívül?
plusz amit még meg akarok nézni, az az évszázad bűnténye, érdekesnek tűnik
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Apple mikor nem volt az?El Sie7e írta:Nekem is jöttek az e-mailek h regeljek de elég az HBO go úgy gondoltam. De ez alapján sztem helyesen. Nagy cigányokikelemen5 írta: Apple készülék vásárlása miatt van egy év apple tv előfizetésünk.
A szolgáltató miért gondolja, hogy jó üzleti profil, hogy van alapból havidíja, és azon belül még fizetnem kellene pár filmért? Akkor inkább ne jelenjen meg a kínálatban, de kicsit kiakadtam, amikor megláttam, hogy egy "kölcsönzés" egy ezres, míg a havidíj 1890 lenne azt hiszem..
Na nem mintha a többi nagy gyártó annyira fair lenne, de az apple talán a legnagyobb kutya ezen a téren.
ZIDANE
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Gondolom van ugye az Apple TV+ mint streaming szolgáltatás illetve külön filmeket venni/kölcsönözni régen is lehetett iTunesban, ez van összekapcsolva lényegében tippre.
De lehet nem, arra pont nem fizetek csak Netflixre meg HBO Go-ra
De lehet nem, arra pont nem fizetek csak Netflixre meg HBO Go-ra
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Nekem is jöttek az e-mailek h regeljek de elég az HBO go úgy gondoltam. De ez alapján sztem helyesen. Nagy cigányokikelemen5 írta: Apple készülék vásárlása miatt van egy év apple tv előfizetésünk.
A szolgáltató miért gondolja, hogy jó üzleti profil, hogy van alapból havidíja, és azon belül még fizetnem kellene pár filmért? Akkor inkább ne jelenjen meg a kínálatban, de kicsit kiakadtam, amikor megláttam, hogy egy "kölcsönzés" egy ezres, míg a havidíj 1890 lenne azt hiszem..
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Apple készülék vásárlása miatt van egy év apple tv előfizetésünk.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- h3x0r
Neymar + La casa de papel
Veletlenul futottam bele youtube-on. Mikor neztem a sorozatot, nekem ez teljesen kimaradt; gondolom utolag adtak hozza.
Veletlenul futottam bele youtube-on. Mikor neztem a sorozatot, nekem ez teljesen kimaradt; gondolom utolag adtak hozza.
Bad Batch valaki?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Szuperliga helyett pont jó is lesz.AppleTv+: 07.23 Ted Lasso (Ted Lasso) 2. évad
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- nzooli93
Adom, 6-9 között elég döcögős volt,viszont a 10-11.evad szerintem eleg korrekt lett. Mondjuk en akárhány évig eltudtam volna nézni őket.davi10 írta:Hát nem vagyok benne biztos.gunner írta: A Shameless (US) 6. évadától milyen? Addig láttam, és abbahagytam. Érdemes folytatni?
Az utolsó évadot még megnézem, mert nincs több, de már az utolsó párat is inkább csak "letudtam". Nagyon bírtam az elején, de valahogy baromira nem sikerült fenntartania az érdeklődésemet. Egyedül Lip szála volt érdekes, de azzal se nagyon tudtak már egy ideje mit csinálni.
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Hát nem vagyok benne biztos.gunner írta: A Shameless (US) 6. évadától milyen? Addig láttam, és abbahagytam. Érdemes folytatni?
Az utolsó évadot még megnézem, mert nincs több, de már az utolsó párat is inkább csak "letudtam". Nagyon bírtam az elején, de valahogy baromira nem sikerült fenntartania az érdeklődésemet. Egyedül Lip szála volt érdekes, de azzal se nagyon tudtak már egy ideje mit csinálni.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
A Shameless (US) 6. évadától milyen? Addig láttam, és abbahagytam. Érdemes folytatni?
"And my heart will leave you never."
- h3x0r
Young Rock
Kicsit csalodott vagyok, lassan vege az evadnak es meg Remy sehol..
Kicsit csalodott vagyok, lassan vege az evadnak es meg Remy sehol..
Végignéztem. Még jobban ajánlós. Nagyon jó cucxKyller írta:Köszi, ránézünkBabinho írta: https://tv.apple.com/us/show/truth-be-t ... lgocjek7oo
Truth be told
Jó cucc ajánlom. Jó karakterek (Aaron Paul miatt kezdtem el, de nem csak ő itt a lényeg), és a story is jó. 8 rész és még csak a felénél járok, de engem megfogott.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Bocs hogy leírtam a véleményem.lestat írta:Nezopont kerdese ezek szerint.Realista24 írta:
52 volt, a szörnyen fiataltol azért távol áll ez sztem.
Szerintem 80 eves korunkig ha normalisan elunk el kene jutni egy embernek. Torocsik Mari 85 volt most hogy elhunyt. Az tobb mint 30 ev difi.
De komoly hogy mindig van mibe belekotni.
Legközelebb is le fogom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Akkor csak nekem volt szornyen fiatal. Anyum 55. Jobban porog a munkahelyen mint a fiatalabbak. Nekem ez mèg fiatal.
De mindegy is.
Nagyon sajnálom szegènyt, a peaky blindersben nagyon megkedveltem a játèkát.
De mindegy is.
Nagyon sajnálom szegènyt, a peaky blindersben nagyon megkedveltem a játèkát.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
Szerintem a szörnyen fiatal kategória ilyen esetben inkább a 20-30 évesek. Mint pl anno Brittany Murphy, Amy Winehouse vagy Kurt Cobain. Helen azért már középkorú volt, persze ideje korán távozott, relatíve fiatalon, élhetett volna még simán 30 évet, de a szörnyen fiataltól szerintem is messze van, ebben az értelemben.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Nezopont kerdese ezek szerint.Realista24 írta:52 volt, a szörnyen fiataltol azért távol áll ez sztem.lestat írta:
Teljesen lesokkolt! Szornyen fiatal volt meg.
Szerintem 80 eves korunkig ha normalisan elunk el kene jutni egy embernek. Torocsik Mari 85 volt most hogy elhunyt. Az tobb mint 30 ev difi.
De komoly hogy mindig van mibe belekotni.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- Kyller
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba
Köszi, ránézünkBabinho írta: https://tv.apple.com/us/show/truth-be-t ... lgocjek7oo
Truth be told
Jó cucc ajánlom. Jó karakterek (Aaron Paul miatt kezdtem el, de nem csak ő itt a lényeg), és a story is jó. 8 rész és még csak a felénél járok, de engem megfogott.