15 éve megy a békés tárgyalás és egyre mocskosabb az uefa/fifa páros és semmit nem változtattak. elhitték hogy olyan nagyok hogy senki nem mer ellenük menni. most meglepődtekKercsó írta: otta többi klub szemében mi sem vagyunk egy dekával se jobbak mostmár, mint bármelyik olajos csapat. a közutálat nem ér ennyit.whitemadrid írta: Most ezt mondod, de ha pl. az Arsenal vagy Milan féle úton megyünk lefele szépen az Olajos klubokkal szemben akkor is ezt mondanád ?
Valahol kell húzni mostmár egy határt.
plusz értem én, tényleg szükséges a változás, de ezt békésebb keretek között is meg kell lehessen oldani.
Bajnokok Ligája
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok/Szuperek Ligája
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ott
plusz értem én, tényleg szükséges a változás, de ezt békésebb keretek között is meg kell lehessen oldani.
a többi klub szemében mi sem vagyunk egy dekával se jobbak mostmár, mint bármelyik olajos csapat. a közutálat nem ér ennyit.whitemadrid írta: Most ezt mondod, de ha pl. az Arsenal vagy Milan féle úton megyünk lefele szépen az Olajos klubokkal szemben akkor is ezt mondanád ?
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Toni is, de mas adidas sportolok is, akiknek ehhez nem sok koze lehet. Pl. James vagy noi sportolokRealista24 írta:Adidas Impossible is nothing kampany, mindenféle plusz üzenettel.ateeemadrid írta:
Nincs instám, mi van bennük?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- whitemadrid
Szerintem nem rosz az időzítés.gólvonal írta:Nagyon keményen meg fog bukni, megha a cél, hogy megmentsék a tradicionális klubokat és megakadályozzák az olajcsapatok térnyerését, mindenképpen jót tenne a futballnak. Az emberek mégse látják miert is jó ez a felvetés, úgyhogy vagy sikerül megmagyarazni valahogy ezt a dolgot, vagy egyezségre jutnak az uefaval, különben nagyon nagy szarban leszünk.Csabi írta: amúgy ezt a szuperligát kecire utálja mindenki.
Persze, ha nem tesz Perez semmit egy pár éven belül oda jutunk, hogy labdába se rughatunk a PSG-k mellett egy BL-ben, de úgy érzem, lehetett volna ennél jobb megoldást találni, legalábbis kevésbé megosztót.
Itt vagyunk mi Real Madrid idén is a BL elődöntőben nem kevés sérülttel, nézők nélkül egy olyan elődöntőben ahol van Chelsea - PSG - ManCity akikhez töménytelen pénz ment be magánrészről.
Most ezt mondod, de ha pl. az Arsenal vagy Milan féle úton megyünk lefele szépen az Olajos klubokkal szemben akkor is ezt mondanád ?Kercsó írta:akkor még nem volt ennyire hangsúlyos a gazdasági vonal.Realista24 írta: Kíváncsi lennék mi volt 1956ban amikor elindult a BEK.
tartom, hogy Perezék arcon köpték a szurkolókat és az európai foci 95%-át. nekem felfordul a gyomrom, hogy ilyen ocsmányul szembementek a történelemmel a pénzért.
- Pad'em
Se németek, se franciak, se Porto, se Ajax, se Sevilla. Végén a Nottingham Forrestnek meg a Steauanak kell majd beugrani, hogy meglegyen a letszám
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pad'em 2021. április 19., hétfő 21:58-kor.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
akkor még nem volt ennyire hangsúlyos a gazdasági vonal.Realista24 írta: Kíváncsi lennék mi volt 1956ban amikor elindult a BEK.
tartom, hogy Perezék arcon köpték a szurkolókat és az európai foci 95%-át. nekem felfordul a gyomrom, hogy ilyen ocsmányul szembementek a történelemmel a pénzért.
#whatisyourexcuse
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Nagyon keményen meg fog bukni, megha a cél, hogy megmentsék a tradicionális klubokat és megakadályozzák az olajcsapatok térnyerését, mindenképpen jót tenne a futballnak. Az emberek mégse látják miert is jó ez a felvetés, úgyhogy vagy sikerül megmagyarazni valahogy ezt a dolgot, vagy egyezségre jutnak az uefaval, különben nagyon nagy szarban leszünk.Csabi írta: amúgy ezt a szuperligát kecire utálja mindenki.
Persze, ha nem tesz Perez semmit egy pár éven belül oda jutunk, hogy labdába se rughatunk a PSG-k mellett egy BL-ben, de úgy érzem, lehetett volna ennél jobb megoldást találni, legalábbis kevésbé megosztót.
- flori
Ez mondjuk hülyeség. Semmi köze nem lesz a régi sorozathoz, ennyi erővel vigyék át a gólokat is. Majd leszámolják a sok Apoel, Malmo, Sahtar gólokat CR-től.Pad'em írta: Azt írják a címeket azért megtartjuk. 13 szoros bajnokként kezdenénk a cumót
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- whitemadrid
Hiába is tennék meg, hogy elveszik. Mindenki tudni foglya, hogy a Real Madrid a BL királyaPad'em írta: Azt írják a címeket azért megtartjuk. 13 szoros bajnokként kezdenénk a cumót
- Pad'em
Azt írják a címeket azért megtartjuk. 13 szoros bajnokként kezdenénk a cumót
Közben Ajax is közleményben határolódik el a Szupertől.
Közben Ajax is közleményben határolódik el a Szupertől.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pad'em 2021. április 19., hétfő 21:54-kor.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- whitemadrid
Most, de majd mindenkinek erre fog csorogni a nyála, meg merevedni rá..Csabi írta: amúgy ezt a szuperligát kecire utálja mindenki.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kíváncsi lennék mi volt 1956ban amikor elindult a BEK.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Itt már annyi forgatókönyv van h nem tudom merre állunk, de mondta bárki is a résztvevők közül, hogy az idei kiirasban nem akarnak részt venni vagy h bojkottalni akarjak a BLt? Csak mert ez alapjan mi jogon zarnak ki barkit is?
Kicsit ilyen felrugod a gyereket alsó tagozatban a suliban akié a focilabda, az megsertodik es hazaviszi.
Kicsit ilyen felrugod a gyereket alsó tagozatban a suliban akié a focilabda, az megsertodik es hazaviszi.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- flori
Szerintem engedni fogják a három csapatot, egyfajta békejobbként a következő megbeszélésekre. Sarokban vannak, tudják ők is. Megy a vetítés kifele, ha ezt meghúzzák, akkor esély sincs semmilyen enyhülésre.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Na igen.
Pontosan ezekert a pontokert nem ertem miert Perez a hibas.
A foci elotte is rossz iranyba haladt.
De persze azok akik nem assak magukat bele vagy n foglalkoznak a jatekosok allapotaval nem erdeklik ezek a pontok csak az esz nelkuli frocsoges megy.
De amugy ez miota szabalyos hogy kitilltanak?
Milyen jogon? Vagy milyen indokkal?
Egy klub nem lephet ki a sorozatbol soha semmilyen indokkal ezek szerint?
Ha ezt meglepik annak is lesz jogi kovetkezmenye. Perez tuti felkeszult erre is.
Pontosan ezekert a pontokert nem ertem miert Perez a hibas.
A foci elotte is rossz iranyba haladt.
De persze azok akik nem assak magukat bele vagy n foglalkoznak a jatekosok allapotaval nem erdeklik ezek a pontok csak az esz nelkuli frocsoges megy.
De amugy ez miota szabalyos hogy kitilltanak?
Milyen jogon? Vagy milyen indokkal?
Egy klub nem lephet ki a sorozatbol soha semmilyen indokkal ezek szerint?
Ha ezt meglepik annak is lesz jogi kovetkezmenye. Perez tuti felkeszult erre is.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Pad'em
Bayern, Porto and Dortmund could RETURN to the #UCL this season and replace Real Madrid, Chelsea and Manchester City in the semi-finals. @BILD
The other possible outcome is PSG being crowned #UCL champions, but it's unlikely at the moment due to the large amount of TV rights money involved. It will all be decided by UEFA in a meeting tomorrow. @BILD
Várható volt, ezt tippeltem pont.
Ezek alapján sajna nem úgy tűnik, mintha lenne esély Chelsea meccsre
The other possible outcome is PSG being crowned #UCL champions, but it's unlikely at the moment due to the large amount of TV rights money involved. It will all be decided by UEFA in a meeting tomorrow. @BILD
Várható volt, ezt tippeltem pont.
Ezek alapján sajna nem úgy tűnik, mintha lenne esély Chelsea meccsre
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ez nem túl jó hír amúgy. Van még 8 betöltetlen hely és úgy néz ki nem igazán lesz meg a balansz.Közben: Sevilla announces they’re not joining the #SuperLeague and they’ve no interest in this kind of project. “I’m so proud of our club, we say no to the Super League”, director of football Monchi also added.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Q: Who alloted FIFA WC to Qatar despite not considering players difficulty
A: FIFA
Q: Who lift Man City's FFP Ban?
Ans: UEFA
Q: Who make pavment for PSG's 400m loot on Neymar & Mbappe
Q: Who put a tighter fixture in a the middle of a pandemic just for their own profit but not taking players & clubs difficulty in accout?
Ans: FIFA & UEFA
Q: who dont distribute proper profit among clubs even their profit are increasing
Q: who forces players to play in middle east for money even they know its difficult for them
Ans: UEFA & FIFA
Q: who started UEFA nations league in the format big teams will fight each other in top tier and so on for money
Q: So who destroyed football
ans: its Florentino Perez & Real Madrid
A: FIFA
Q: Who lift Man City's FFP Ban?
Q: Who make pavment for PSG's 400m loot on Neymar & Mbappe
Q: Who put a tighter fixture in a the middle of a pandemic just for their own profit but not taking players & clubs difficulty in accout?
Ans: FIFA & UEFA
Q: who dont distribute proper profit among clubs even their profit are increasing
Q: who forces players to play in middle east for money even they know its difficult for them
Ans: UEFA & FIFA
Q: who started UEFA nations league in the format big teams will fight each other in top tier and so on for money
Q: So who destroyed football
ans: its Florentino Perez & Real Madrid
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Re: Bajnokok Ligája
Azért is rossz, mert egyedüli spanyol továbbjutó csapatként idén elég jól kerestünk volna a BL-ben (eddig ha igaz amit írtak 96 milliónál járunk), így gondolom most mindent bukunk.Steve írta:Johos a kérdés és én is ezen agyaltam, hogy mikor lett volna ez jó. Nem tudom.h3x0r írta:
De mikor jó az időzítés? EB előtt 2 héttel? Vagy közben?
De azt tartom, hogy nem amegy pandémia közepén, ahol a szurkolók ki vannak éhezve a focira és el vannak onnan tilva kell még ezt is előhozni.
Szerintem nagyon rossz az időzítés.