1 ev covid az, persze az se keves. Viszont ezzel a szuperligaval pont hogy tobb meccs lesz mint eddig.dzsi91 írta: Amúgy meg az időzítés szerintem tökéletes. 2 év covid az uefa irányítása alatt megrogyasztotta a klubbokat, a játékosokat kizsigerelte a fasza televan mindnek a nations leaguböl meg a heti 2-3 meccsből.
Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok/Szuperek Ligája
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
értem én a ti álláspontotokat is. és részben igazatok is van.
DE
a foci mindenkié. nem szabadna csak a gazdagok kiváltsága legyen.
ez a drasztikus szeparatizálás csak mélyíteni fogja a szakadékot.
DE
a foci mindenkié. nem szabadna csak a gazdagok kiváltsága legyen.
ez a drasztikus szeparatizálás csak mélyíteni fogja a szakadékot.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én meg vagyok győzve teljesen. Nem azért mert itt nem lesz korrupció vagy nem imádom a bl-t hanem mert új időszámítás kezdődne a footballban. Ez a Cr-messi éra a bl triplánkal vinidzsí lehetséges bl címével utolsó évados feelingje volt az egésznek.
Jöjjön a superliga égessük porig az egészet. Ha ennyi klub beállt mögé ez már fix a buli elindult a psg érthető okokból a bayern meg a tipikus gyávanyúl aki majd veri a mellét ha tiszta a levegő.
Összességében amúgy nem akkora dráma ez mint aminek tűnik. Egyik bajnokság sem zárja ki ezeket a csapatokat majd mert nem engedhetik meg maguknak. Simán leváltják a bl-t egy jobb sorozatra amit nem irodisták irányítanak. Ugyanúgy lesz kupa meg bajnokság.
Az hogy a 13szoros győztes kongatja a vészharangot akik jelenleg is elődöntőznek és az elmúlt évtizedben a legtöbb “premiumot”kapták a bl-től szerintem kellő üzenet,hogy mekkora is a baj ennél a 2 szövetségnél.
Amúgy meg az időzítés szerintem tökéletes. 2 év covid az uefa irányítása alatt megrogyasztotta a klubbokat, a játékosokat kizsigerelte a fasza televan mindnek a nations leaguböl meg a heti 2-3 meccsből.
Az meg ,hogy a tömeg a hagyományok mellett van ez egyértelmű volt,mégis qatarban lesz a vb és mégis a Bl4ből 3csapat mesterségesen kreált feneketlen pénztárcával rendelkezik.
#végigvittükmostmárgyujtsukfel
Jöjjön a superliga égessük porig az egészet. Ha ennyi klub beállt mögé ez már fix a buli elindult a psg érthető okokból a bayern meg a tipikus gyávanyúl aki majd veri a mellét ha tiszta a levegő.
Összességében amúgy nem akkora dráma ez mint aminek tűnik. Egyik bajnokság sem zárja ki ezeket a csapatokat majd mert nem engedhetik meg maguknak. Simán leváltják a bl-t egy jobb sorozatra amit nem irodisták irányítanak. Ugyanúgy lesz kupa meg bajnokság.
Az hogy a 13szoros győztes kongatja a vészharangot akik jelenleg is elődöntőznek és az elmúlt évtizedben a legtöbb “premiumot”kapták a bl-től szerintem kellő üzenet,hogy mekkora is a baj ennél a 2 szövetségnél.
Amúgy meg az időzítés szerintem tökéletes. 2 év covid az uefa irányítása alatt megrogyasztotta a klubbokat, a játékosokat kizsigerelte a fasza televan mindnek a nations leaguböl meg a heti 2-3 meccsből.
Az meg ,hogy a tömeg a hagyományok mellett van ez egyértelmű volt,mégis qatarban lesz a vb és mégis a Bl4ből 3csapat mesterségesen kreált feneketlen pénztárcával rendelkezik.
#végigvittükmostmárgyujtsukfel
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- flori
Nagyon hőbörög mindenki, Carragherék nagy showt csinálnak ebből. Pereznek villantani kell ma, hogy meggyőzze a népet.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- whitemadrid
Egyébként nyugodt vagyok, csak nem értem ezt a futball szembe köpése dolgot amit már a második post ban írsz.Dupla D írta:Értelmezhetetlen a kommented. Kicsit nyugodj le.whitemadrid írta:
De figyelj már, köpködsz itt össze - vissza, a mostani rendszer miért jó ?
Ki írta, hogy jó a mostani rendszer, vagy elégedett bárki a két szarházi szervezettel?
Végig az volt a terv, hogy megegyeznek az UEFA-val. Lehet ez is bekerül az UEFA égisze alá, csak nagyobb szabadsággal a kluboknak és több bevétellel. Itt meg is dől az, hogy ez a korrupt UEFA megdöntéséről szól.Anas Laghari (Secretary general of the Super League): "The Super League has prepared for this, threats of exclusion are not legal. The timeline could accelerate. If an agreement is reached with UEFA, the competition could start as early as September 2021."
Jelenleg kénytelenek a Szuperliga klubok drasztikusan fellépni, hogy érezze a törődést az UEFA/FIFA akik eddig hátradőlve a fotelben azt tehettek amit akartak.
Szerintem ez a kialakított előzetes rendszer nem fix de kell, hogy minél több csapat beálljon a mozgalom mögé.
Aztán pedig nyilván lesz egyezség ( reméljük ).
Nem akartam kötekedni félig próbáltam viccesen írni de nem úgy ment át.
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
James Milner on the Super League: "I can only say my opinion and I don't like it and hopefully it doesn't happen."
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Leeds hivatalos twittere: FULL TIME: #LUFC hold Super League side Merseyside Reds to a 1-1 draw after late Llorente equaliser.
https://twitter.com/LUFC/status/1384249 ... _&ref_url=
https://twitter.com/LUFC/status/1384249 ... _&ref_url=
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Es vajon angol felirat is lesz? Nem mindenki tud spanyolul.flori írta:Lesz 1000%. Éjféltől. Azt még nem tudjuk hol lehet, lesz majd link. Szerintem esélyes egy twitch.Professore írta: Akkor végül lesz Perét interjú vagy az is kamu? Ha igen akkor hol lehet nézni?
- flori
Lesz 1000%. Éjféltől. Azt még nem tudjuk hol lehet, lesz majd link. Szerintem esélyes egy twitch.Professore írta: Akkor végül lesz Perét interjú vagy az is kamu? Ha igen akkor hol lehet nézni?
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Akkor végül lesz Peréz interjú vagy az is kamu? Ha igen akkor hol lehet nézni?
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Értelmezhetetlen a kommented. Kicsit nyugodj le.whitemadrid írta:De figyelj már, köpködsz itt össze - vissza, a mostani rendszer miért jó ?Dupla D írta:
Épp emiatt nem támogatom az egészet, mert nem lehet megoldani, hogy bárki kieshet. Ezt már többször okfejtettem.
Viszont a semminél még az is jobb megoldás lenne, hogy a 15 csapat fix lenne, a maradék meg az előző szezonban elért bajnoki helyezés alapján mehetne selejtezőkbe, és kerülhetne be az ESL-be. Ez is a futball szembeköpése az én szememben a fix csapatokkal, de legalább adna egy lehetőséget másoknak is. Nem veszne el a remény arra, hogy egy kis csapat is tudna nagyot alkotni. Ez a szurkolók legnagyobb sérelme.
Ki írta, hogy jó a mostani rendszer, vagy elégedett bárki a két szarházi szervezettel?
Végig az volt a terv, hogy megegyeznek az UEFA-val. Lehet ez is bekerül az UEFA égisze alá, csak nagyobb szabadsággal a kluboknak és több bevétellel. Itt meg is dől az, hogy ez a korrupt UEFA megdöntéséről szól.Anas Laghari (Secretary general of the Super League): "The Super League has prepared for this, threats of exclusion are not legal. The timeline could accelerate. If an agreement is reached with UEFA, the competition could start as early as September 2021."
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Pad'em
Anas Laghari (Secretary general of the Super League): "The Super League has prepared for this, threats of exclusion are not legal. The timeline could accelerate. If an agreement is reached with UEFA, the competition could start as early as September 2021."
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Egyszer sem mondta, hogy jo.whitemadrid írta:De figyelj már, köpködsz itt össze - vissza, a mostani rendszer miért jó ?Dupla D írta:
Épp emiatt nem támogatom az egészet, mert nem lehet megoldani, hogy bárki kieshet. Ezt már többször okfejtettem.
Viszont a semminél még az is jobb megoldás lenne, hogy a 15 csapat fix lenne, a maradék meg az előző szezonban elért bajnoki helyezés alapján mehetne selejtezőkbe, és kerülhetne be az ESL-be. Ez is a futball szembeköpése az én szememben a fix csapatokkal, de legalább adna egy lehetőséget másoknak is. Nem veszne el a remény arra, hogy egy kis csapat is tudna nagyot alkotni. Ez a szurkolók legnagyobb sérelme.
- whitemadrid
De figyelj már, köpködsz itt össze - vissza, a mostani rendszer miért jó ?Dupla D írta:Épp emiatt nem támogatom az egészet, mert nem lehet megoldani, hogy bárki kieshet. Ezt már többször okfejtettem.kiserik írta:
És hogy adod be azoknak a csapatoknak akik támogatják az ötletet, hogy lehet, hogy jövőre helyettük olyan kerül be, aki pont ellene volt? Ezek az első lépések. Itt muszály adni valamit annak, aki ekkora kockázatot vállal.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Épp emiatt nem támogatom az egészet, mert nem lehet megoldani, hogy bárki kieshet. Ezt már többször okfejtettem.kiserik írta:És hogy adod be azoknak a csapatoknak akik támogatják az ötletet, hogy lehet, hogy jövőre helyettük olyan kerül be, aki pont ellene volt? Ezek az első lépések. Itt muszály adni valamit annak, aki ekkora kockázatot vállal.Dupla D írta:
Egyelőre legtöbbet az 5 csapat évenkénti meghívásáról szólnak. Ez szerintem mindennek az alja.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Pad'em
Ez a nyilatkozat már tegnap is fake volt, ma is azSierra írta:aztakurvaWhiteheart írta: Perez: "If the players participating in the European Super League are banned from playing the 2022 World Cup in Qatar, we will create our own World Cup tournament. It is not a big deal.”
Deal with it
Ez az ember nem szarozik, elképesztő figura.
- Pad'em
Mert? Spanyolok akkor kelnekHalfkey írta: Fura időzítés az éjfél.
Nem tudok spanyolul, de a lényeg átjön. Remélem lesz majd stream
BOMBAZO MUNDIAL!!
FLORENTINO PÉREZ, ESTA NOCHE en DIRECTO en el PLATÓ de @elchiringuitotv ¡Programón histórico
aztakurvaWhiteheart írta: Perez: "If the players participating in the European Super League are banned from playing the 2022 World Cup in Qatar, we will create our own World Cup tournament. It is not a big deal.”
Deal with it
Ez az ember nem szarozik, elképesztő figura. Sztem nagyjából újraértelmeződik az összes labdarugó szövetség, legalábbis az UEFA meg a FIFA szinte biztos.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2021. április 19., hétfő 22:34-kor.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ő a főboss, szóval 2 darab 1/1 jár nekünk. Aztán jöhet a két tini.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots