Én úgy tudom, hogy az ötletadó francia újságíró mellett Bernabeu és Sebes Gusztáv hozták össze a BEK-et.real_funghi írta:Ezen mindig jót röhögök:-) Amikor a BL elődjét elkezdték tervezgetni, ki is volt a spanyol bajnok? Hát nem a Real Madrid. Ráadásul európai szinten is voltak olyan sötét lovak, mint a Honvéd, ahol a korszak legjobbjai játszottak. Mi Di Stéfano érkezésével tudtuk átfordítani a korábbi Barca-Atletico uralmat. Nem kellett megvenni semmit, 5-6 évnyi építkezés előzte meg. Egyszerűen jó időben indult el a BEK és jó időben állt össze a csapat.Realista24 írta: De ez nem egy évre szól, hanem a következő évtizedekre. Pont olvasgattam bejegyzéseket és persze mibe ha nem Barcás bejegyzésbe futottam, akik éppen ismét a Realt fikázzák.
És miért? Mert az 1950-es évekhez hasonlítják ezt a helyzetet, mert állítólag akkor is a Real kezdeményezésére indult a sorozat és akkor az első ötöt megvette magának a klub
Tekintsünk el az utolsó frázistól, de ha a többi igaz, akkor miről beszélünk? Nyivlán leírva sehol nem lesz, hogy a Real alapította, de ha időm lenne, szívesen utánamennék a történelmben, hogy kik és mit tettek akkor, hogy egy ilyen létrejöjjön. Mennyi párhuzam lehet a BEK és a Szuperliga között.
Remélem itt van valakinek rá ideje
Szerintem az is marad. Ebből a szempontból a legérthetetlenebb nekem az egész. Oké, hogy a klubok miatt az a BL, ami, főleg. De fordítva is igaz, a himnusz is ad a klubokhoz. Akármilyen új formátumnak kell egy évtized, hogy ugyanazt a bizsergést váltsa ki, ha egyáltalán.ziro4vr írta: Csak legyen valami kummajó himnusza, abban a bl verhetetlen.
Egyébként én Özillel értek egyet. Legalább annyit tesz hozzá egy Madrid-München vagy korábban egy Milan-Liverpool meccshez az, hogy pár évente van belőle kettő, mint a sima bajnokiknál nyilvánvalóan magasabb színvonal.
Ez a baj a mai világgal/emberi természettel. Mindenki minden nap argentin steaket akar enni, mert amikor néha hozzájut, akkor nagyon jó. Csak nem tudatosul a néha és a jó közötti alapvető kapcsolat.
Az instán minden nap süt a nap, és vidámság van. Nem vagyunk képesek elfogadni, hogy vannak ünnepnapok, meg vannak szürkék.