Na, csak leírom már az én átigazolási ötleteimet
Szóval, a középpályát kell a legjobban megerősíteni, mégpedig úgy, hogy Khedirát eltakarítani innen, Xabit meg néhányszor padra ültetni. A Dortmund ellen látszott, amikor már a padon ült, hogy mennyire vezérelte onnan is a csapatot és hogy mennyire együtt élt a játékkal. Ráadásul van annyira intelligens, hogy megértené, hogy 32 évesen nem ő lesz az első számú opció a legmelósabb posztra.
Szűrni el kell hozni Verrattit és Gündogant is.
Verratti szerintem már biztos, hogy jön, de ha kicsapunk 30-at Gündoganért, akkor szerintem a Dortmund se fog nemet mondani. Ezt a csapatot ezután a szezon után szét fogják hordani, nincs mese, és így esetleg esély nyílik arra, hogy Kloppot is el tudjuk hozni a kispadra, mert nem látom értelmét az ő helyében, hogy egy olyan csapatot vezessek, amit felépítettem és széthordták a rákba. (Persze csak akkor, ha végül mégse Don Carlo lenne a befutó.) Szóval: el kell adni A Herceget, Xabit kicsit anyósülésre tenni, míg a fent említett két játékost és Casemirot hozni kell, nincs mese.
Hátvédsor szerintem rendben van, felesleges lenne eladni Coentraot. Én nem kedveltem, de egy eszméletlenül melós játékos, már megkedveltem egy ideje, szóval felőlem maradhat. Carvalhonak sajnos lefolyt a homokóra, pedig imádom a csávót. Albiol is szimpatikus, de ez nem a Levante, ide nagyobb kvalitású játékos kell söprögetni. A tizenhetes is maradhat, csak ne ő legyen az elsőszámú. Itt annyit kell, hogy pénzzé tenni Albiolt, felhozni a Castillaból Nachot és visszahívni Carvajalt Németországból.
Támadószekcióból eladni Higuaínt, ha már tavaly is úgy volt, hogy megy, illetve Di Maríát is eladhatjuk, akármennyire szimpatikus srác és egy jó futballista. Özil mellé odatenni Lukát, hogy kicsit megszorítsa valaki a golyóit, CR érinthetetlen. Benzema mellé megvenni Lewandowskit (reméljük a Dortmund befejezte ott a riválisának erősítését, hogy Götzét eladták nekik), plusz felhozni Moratát tartaléknak, a másik szélre pedig el kell hozni Bale-t, nincs apelláta, mellé pedig beemelni Jesét vagy ha úgy alakul, akkor Özilt kitolni néha szélre. Itt eszméletlenül erősek lehetnénk, ha nem csak ennyire Cristianora lenne kihegyezve minden támadás és esetleg a csatáraink is tennék a dolgukat.
Egyszóval, akiknek jönni kell: Carvajal, Verratti ÉS Gündogan, Bale, esetleg Lewandowski, ha eladják. Meg egy edző, aki felőlem lehet bárki, csak vezéregyéniség legyen.