Bajnokok Ligája
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok/Szuperek Ligája
Sejtettem, hogy 3 óra hírek nélkül sok lesz, de azt nem, hogy ez alatt meg is bukik az egész
The Super League expected a war against UEFA and FIFA, but they didn't expect the extreme reactions from fans, players, politicians and celebrities.
Mondjuk ezt nem értem, sztem várható volt ez a reakció az első napokban. Komolyan 2 nap alatt elhasal ez az egész? Ezt nem hiszem el, hogy így bevállalta volna Perez. Ha ma éjjel ad interjút, akkor arra aztán még kiváncsibb leszek mint a tegnapira.
The Super League expected a war against UEFA and FIFA, but they didn't expect the extreme reactions from fans, players, politicians and celebrities.
Mondjuk ezt nem értem, sztem várható volt ez a reakció az első napokban. Komolyan 2 nap alatt elhasal ez az egész? Ezt nem hiszem el, hogy így bevállalta volna Perez. Ha ma éjjel ad interjút, akkor arra aztán még kiváncsibb leszek mint a tegnapira.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- flori
Már szinte minden Liverpool játékos közösségi oldalán kint van a közös tiltakozás.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
pontosan ezt írtam, gratulálok, te is érted miről van szóÚszómester írta:bajnokságban is minek vannak a kiscsapatok?, úgyis a madrid/ barca nyeriwZoLee7 írta:
Ma egész nap kb óránként jött valaki ezzel. Hol vannak akkor most a kis csapatok a bl-ben? az esl-be ugyan úgy bekerülhetne aki jó. Nyilván jó lesz azt nézni hogy ott a psg akik a világ minden pénzéből gazdálkodnak meg pl egy barca akik 700 millás adósságot görgetnek maguk előtt és évről évre rosszabb lesz majd mert az UEFA a saját zsebét tömi. Majd amikor a legtöbb top klub tol egy milan féle lejtmenetet 10 évre a psg és hasonlók meg nevetnek akkor mi lesz? Akkor majd milyen hagyományok ellen fog sírni a szurkolók többsége?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Majd ha nyer bajnokságot a nagy hármas előtt, kivívja a jogot a Szuperligára, mert szuper teljesítményt rakott le.illgner írta:Pont ez az, hogy bajnokságot nyerhet, de szuper ligát nem, mert az csak egy szűk elit ligája lett volna. A szurkolók pont ezért tiltakoztak ellene.Realista24 írta:
Eddig sem tiltotta meg senki a Cadiznak, hogy bajnokságot nyerjen.
Várok türelmesen, amíg ez megtörténik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Pont ez az, hogy bajnokságot nyerhet, de szuper ligát nem, mert az csak egy szűk elit ligája lett volna. A szurkolók pont ezért tiltakoztak ellene.Realista24 írta:
Eddig sem tiltotta meg senki a Cadiznak, hogy bajnokságot nyerjen.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Dr. Orbán Viktor főminiszterelnökúr utóbbi 10 éve megvan az EU-ban?Dupla D írta: Én azt nem érten miért kellett ezt mist és így bejátszani.
A G14 legalább 10 éve tolja a témát.Dupla D írta:Linkelj nekem egy Perez interjút kérlek erről.
Én amúgy BL párti vagyok, csak kevesebb UEFA hatalommal.
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
bajnokságban is minek vannak a kiscsapatok?, úgyis a madrid/ barca nyeriwZoLee7 írta:Ma egész nap kb óránként jött valaki ezzel. Hol vannak akkor most a kis csapatok a bl-ben? az esl-be ugyan úgy bekerülhetne aki jó. Nyilván jó lesz azt nézni hogy ott a psg akik a világ minden pénzéből gazdálkodnak meg pl egy barca akik 700 millás adósságot görgetnek maguk előtt és évről évre rosszabb lesz majd mert az UEFA a saját zsebét tömi. Majd amikor a legtöbb top klub tol egy milan féle lejtmenetet 10 évre a psg és hasonlók meg nevetnek akkor mi lesz? Akkor majd milyen hagyományok ellen fog sírni a szurkolók többsége?illgner írta: Blöfföltek, úgy néz ki nem jött be. Már akkor lehetett sejteni, hogy ebből semmi nem lesz, amikor a németek mereven elzárkóztak ettől. Eleve az ötlet sem jó, a labdarúgás sokkal demokratikusabb sportág annál, minthogy 12 vagy akár 15 csapat külön ligát alapítson. Itt fontos az, hogy elvileg a legkisebb csapatnak is megadják az esélyt, hogy BL-t, bajnokságot nyerjen. És ez a kezdeményezés ezzel ment szembe.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ők maguk az ördögök, akik romba akarták dönteni a futballt. Ezt olvastam.ikelemen5 írta: JP Morganéknél most mi a helyzet?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
JP Morganéknél most mi a helyzet?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
RIP futball..
Perez pedig a legnagyobb! Hasta el final..
Perez pedig a legnagyobb! Hasta el final..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Linkelj nekem egy Perez interjút kérlek erről.Fenoo írta:Dupla D írta: Én azt nem érten miért kellett ezt mist és így bejátszani. Az UEFA bejelentett egy szar formátumot, ami sokaknál kivágta volna a biztosítékot. Sajtóban az egyenként az elnököknek el kellett volna mondani, hogy min kéne változtatni. Transzparencia, jobb var, mikrofonos bírók, több meccs a legjobb csapatokkal. Egyből melléjük állt volna szép lassan minden szurkoló. Ezen felül még akár egy “szakszervezetet” is létrehozhattak volna, ahol beállnak az UEFA faszságai ellen. Lehet még az UEFA mondta volna, hogy akkor csináljatok magatoknak ligát, ha jobban tudjátok.
Nem volt ez átgondolva. Felesleges kamikaze akció volt ez. Pedig ezt meg lehetett volna csinálni finomításokkal.
Több éve mondják, eredmény nélkül.
Emellett ahogy írtam, meg kellett volna várni az új BL formátum bejelentését és közösen bemondani, hogy ez nem jó, és mit kéne jobban csinálni és hogyan.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dupla D 2021. április 20., kedd 21:56-kor.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Ja csak már ezek a csapatok nem valószínű hogy ott lesznek.Mickey írta:Na de legalább megmaradnak a serlegek a vitrinben !petiamadridista írta: teljesen jogos itt minden.
Fontos, hogy a futball demokratikusságát megőrizzük.
ÜkapámmégKecskétBaszott Ali Sejk remélem megvásárolja a Baselt és csinál egy BL győztes csapatot 5 milliárd Euróból.
Hiszen a futball mindenkié.
Egyébként is, tuti jó lesz 24 ben a 36 csapatos bl
Kurva nagy gáz lehet ha ezt így bevállalták.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hogy hogy miért most? Mert pl nekünk 900 helyett 600 millió lesz az árbevételünk.Dupla D írta: Én azt nem érten miért kellett ezt mist és így bejátszani. Az UEFA bejelentett egy szar formátumot, ami sokaknál kivágta volna a biztosítékot. Sajtóban az egyenként az elnököknek el kellett volna mondani, hogy min kéne változtatni. Transzparencia, jobb var, mikrofonos bírók, több meccs a legjobb csapatokkal. Egyből melléjük állt volna szép lassan minden szurkoló. Ezen felül még akár egy “szakszervezetet” is létrehozhattak volna, ahol beállnak az UEFA faszságai ellen. Lehet még az UEFA mondta volna, hogy akkor csináljatok magatoknak ligát, ha jobban tudjátok.
Nem volt ez átgondolva. Felesleges kamikaze akció volt ez. Pedig ezt meg lehetett volna csinálni finomításokkal.
Amit írsz, azt már elmondták ezerszer.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Na de legalább megmaradnak a serlegek a vitrinben !petiamadridista írta: teljesen jogos itt minden.
Fontos, hogy a futball demokratikusságát megőrizzük.
ÜkapámmégKecskétBaszott Ali Sejk remélem megvásárolja a Baselt és csinál egy BL győztes csapatot 5 milliárd Euróból.
Hiszen a futball mindenkié.
Egyébként is, tuti jó lesz 24 ben a 36 csapatos bl ( ha jól rémlik a nagy átalakításuk, de lehet nem )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mickey 2021. április 20., kedd 21:51-kor.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
-
Dupla D írta: Én azt nem érten miért kellett ezt mist és így bejátszani. Az UEFA bejelentett egy szar formátumot, ami sokaknál kivágta volna a biztosítékot. Sajtóban az egyenként az elnököknek el kellett volna mondani, hogy min kéne változtatni. Transzparencia, jobb var, mikrofonos bírók, több meccs a legjobb csapatokkal. Egyből melléjük állt volna szép lassan minden szurkoló. Ezen felül még akár egy “szakszervezetet” is létrehozhattak volna, ahol beállnak az UEFA faszságai ellen. Lehet még az UEFA mondta volna, hogy akkor csináljatok magatoknak ligát, ha jobban tudjátok.
Több éve mondják, eredmény nélkül.
-
Realista24 írta: Boris Johnson was the main culprit behind the demise of the Super League. [@elconfidencial]
Ha mindenki lemond, akkor nincs bünti senkinek. Ha valaki marad, kapja a bánatpénzt.
Neki mégis mi köze van hozzá? Szánalmas.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Én azt nem érten miért kellett ezt mist és így bejátszani. Az UEFA bejelentett egy szar formátumot, ami sokaknál kivágta volna a biztosítékot. Sajtóban az egyenként az elnököknek el kellett volna mondani, hogy min kéne változtatni. Transzparencia, jobb var, mikrofonos bírók, több meccs a legjobb csapatokkal. Egyből melléjük állt volna szép lassan minden szurkoló. Ezen felül még akár egy “szakszervezetet” is létrehozhattak volna, ahol beállnak az UEFA faszságai ellen. Lehet még az UEFA mondta volna, hogy akkor csináljatok magatoknak ligát, ha jobban tudjátok.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ma egész nap kb óránként jött valaki ezzel. Hol vannak akkor most a kis csapatok a bl-ben? az esl-be ugyan úgy bekerülhetne aki jó. Nyilván jó lesz azt nézni hogy ott a psg akik a világ minden pénzéből gazdálkodnak meg pl egy barca akik 700 millás adósságot görgetnek maguk előtt és évről évre rosszabb lesz majd mert az UEFA a saját zsebét tömi. Majd amikor a legtöbb top klub tol egy milan féle lejtmenetet 10 évre a psg és hasonlók meg nevetnek akkor mi lesz? Akkor majd milyen hagyományok ellen fog sírni a szurkolók többsége?illgner írta: Blöfföltek, úgy néz ki nem jött be. Már akkor lehetett sejteni, hogy ebből semmi nem lesz, amikor a németek mereven elzárkóztak ettől. Eleve az ötlet sem jó, a labdarúgás sokkal demokratikusabb sportág annál, minthogy 12 vagy akár 15 csapat külön ligát alapítson. Itt fontos az, hogy elvileg a legkisebb csapatnak is megadják az esélyt, hogy BL-t, bajnokságot nyerjen. És ez a kezdeményezés ezzel ment szembe.
Amúgy szerintem még le sem fog mondani.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Boris Johnson was the main culprit behind the demise of the Super League. [@elconfidencial]
Ha mindenki lemond, akkor nincs bünti senkinek. Ha valaki marad, kapja a bánatpénzt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema