Csabi írta:
de mondjátok már meg bazdmeg, hogy mivel ölik meg a futballt?
azzal, hogy temérdek pénzt szórnak bele? akkor a cádiz számára a real madrid már rég megölte a futballt, mert hozzánk képest századannyi költségvetéssel dolgoznak?
vagy ti ezt hogy gondoljátok, hogy a kurvadrágán vásárlás csak addig mehet, ameddig mi vásárolunk kurvadrágán? amikor más, akkor már megölik a focit? neked, nekem, mint mezei szurkolónak, nem teljesen mindegy, hogy egy klub kölcsönből, olajból, vagy tiszta bevételből vesz meg valakit? visszatérve egy cádiz szurkolóra, neki szerintetek nem teljesen mindegy? ilyen alapon akkor világ klubjainak 99.99% szempontjából a maradék 0.01% megöli a focit, mert nekik van pénzük drágán venni?
ahogy mondtam tegnap is. a psg meg a sziti egy ÉVTIZEDE ÖNTI a pénzt a csapatjaiba, bl-ben nettó nulla. ha nyernek is pár bl-t a következő években, ki nem fossa le. de komolyan. igen, a pénznek köszönhető, de nem arról van szó, hogy akkor most 10 éve más se kerül döntőbe csak ők ketten. meg már lassan arról lesz itt szó, hogy a sziti meg a psg olyan űbergrande focit tol, mint a triplázó madrid vagy a prime messi barcelona. holott a psg még a saját bajnokságát sem vezeti jelenleg, a szitinél meg szintén láttuk mi volt a tavalyi szezonban. tehát, a temérdek pénzek ellenére is verhető mindkét csapat.
továbbá, úgy beszéltek itt néhányan, mintha ad1, a szuperligával/ban bármilyen korlátozás is érte volna az olajoscsapatokat. ad2, mintha minden ligában 3-4 olajocsapat lenne. van kettő, összesen, nulla béellel.
én nyugodt vagyok és nem értem ezt a hisztit, ami itt megy.