Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
Nem sokáig élt a remény.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Értik a spanyolok a les szabályt.
Llorente adja a passzt, var vonal behuzva a lábához, de nem a labdahoz. A labdahoz képest előrébb volt Carrasco... Mindegy is. Újabb kiscsapat BL alma foszlott szerte.
Llorente adja a passzt, var vonal behuzva a lábához, de nem a labdahoz. A labdahoz képest előrébb volt Carrasco... Mindegy is. Újabb kiscsapat BL alma foszlott szerte.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Köszi.. Amikor reggel néztem a Real ismétlését, nem emlékszem, hogy kint lett volna..p.csabi1 írta: Már tegnap este is kint volt,de csak a Spiler 2-őn az 1-en nem.Tegnap volt ott is spanyol meccs.Szerintem a liga csinálja.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
raul 4 ever írta: A spíleren ott a jobb alsóban lévő earn it felirat a Mészáros és Mészáros vagy a laliga agymenése?
#szánalom
Már tegnap este is kint volt,de csak a Spiler 2-őn az 1-en nem.Tegnap volt ott is spanyol meccs.Szerintem a liga csinálja.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
A spíleren ott a jobb alsóban lévő earn it felirat a Mészáros és Mészáros vagy a laliga agymenése?
#szánalom
#szánalom
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Azt írod, hogy azért ne várjuj el a kluboktól, hogy ne a saját erdekeiket képviseljék.illgner írta:Nem értelek, Lewának volt/van szerződése, és erre azt mondják, hogy nem engedik el, ezzel mi a gond? Miért, te elengednéd a legjobb játékosodat? Tudtommal nem tartottak pisztolyt a fejéhez, amikor aláírt. Szerintem olyan nagyon nincs elkeseredve, hogy 7 év alatt nyert BL-t, minden évben bajnokságot, egy halom német kupát, sokszoros gólkirály lett, stb.petiamadridista írta:
Anno sok pletykát lehetett olvasni, hogy Lewa távozna.
Közölték a Müncheni vezetői vele hogy nem. Mi ez ha nem kvázi rabszolgaság?? Akár így is nezhetem nem??
Aztan Dortmund?: a szurkolók a fontosak nem a pénz.
Ok. Semmi gond. Akkor Sancho és Haaland ará miért mkzgolodik bőven 100 millió euró felett??
A németek képmutatóak most épp marketingügyileg jó lóra tettek. De hazudnak és ellentmondás minden ami a szájukon kiömlik.
A Dortmund meg ügyesen köt szerződéseket, lehet utánuk csinálni. Azért azt ne várjuk el a kluboktól, hogy ne a saját érdekeiket képviseljék. Az a valami, amikor egy tehetséget viszonylag olcsón megszerzel, nem az, amikor 222 milliót fizetsz egy Neymarért. Mert oda már nincs szükség profi játékosmegfigyelőkre.
Ez az ESL mi lett volna??
Na ugye.
Ja és Cristiano Ronaldonak is volt szerződése, sok pénzzel meg kupával.
Érzed a különbséget??
Nem értelek, Lewának volt/van szerződése, és erre azt mondják, hogy nem engedik el, ezzel mi a gond? Miért, te elengednéd a legjobb játékosodat? Tudtommal nem tartottak pisztolyt a fejéhez, amikor aláírt. Szerintem olyan nagyon nincs elkeseredve, hogy 7 év alatt nyert BL-t, minden évben bajnokságot, egy halom német kupát, sokszoros gólkirály lett, stb.petiamadridista írta:
Anno sok pletykát lehetett olvasni, hogy Lewa távozna.
Közölték a Müncheni vezetői vele hogy nem. Mi ez ha nem kvázi rabszolgaság?? Akár így is nezhetem nem??
Ok. Semmi gond. Akkor Sancho és Haaland ará miért mkzgolodik bőven 100 millió euró felett??
A németek képmutatóak most épp marketingügyileg jó lóra tettek. De hazudnak és ellentmondás minden ami a szájukon kiömlik.
A Dortmund meg ügyesen köt szerződéseket, lehet utánuk csinálni. Azért azt ne várjuk el a kluboktól, hogy ne a saját érdekeiket képviseljék. Az a valami, amikor egy tehetséget viszonylag olcsón megszerzel, nem az, amikor 222 milliót fizetsz egy Neymarért. Mert oda már nincs szükség profi játékosmegfigyelőkre.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Bort isznak és vizet prédikálnak évtizedek óta. Simán kivártak,hogy mi lesz ebből aztán ha úgy alakul jönnek a szuperligába ők is. Mondjuk legálább az egész pereputtyból ők az egyetlenek akik logikusan csselekedtek.illgner írta:Most viccen kívül, a Bayern mitől volt nyúl? Rummenigge évek óta hangoztatja, hogy nagyon elszaladtak az átigazolási díjak, és a játékosfizetések is, és folyamatosan a szuper liga ellen nyilatkoztak ők is, meg a Dortmund is.dzsi91 írta:
Angol csapatokat ezekután a barszelóna szintjén gyűlölöm premjerligástól garynevillestől carregerestől mindenestől.Bl győzelmünk után minden erőmet arra fogom öszpontosítank ,hogy az összes premjerliga csapat csődbe menjen. de nem marad ki senki a psg vagy a nyúl bayern.
Innentől mindenki enemy az én szememben. Még ez a nyomorult cadiz is
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Anno sok pletykát lehetett olvasni, hogy Lewa távozna.illgner írta:Most viccen kívül, a Bayern mitől volt nyúl? Rummenigge évek óta hangoztatja, hogy nagyon elszaladtak az átigazolási díjak, és a játékosfizetések is, és folyamatosan a szuper liga ellen nyilatkoztak ők is, meg a Dortmund is.dzsi91 írta:
Angol csapatokat ezekután a barszelóna szintjén gyűlölöm premjerligástól garynevillestől carregerestől mindenestől.Bl győzelmünk után minden erőmet arra fogom öszpontosítank ,hogy az összes premjerliga csapat csődbe menjen. de nem marad ki senki a psg vagy a nyúl bayern.
Most viccen kívül, a Bayern mitől volt nyúl? Rummenigge évek óta hangoztatja, hogy nagyon elszaladtak az átigazolási díjak, és a játékosfizetések is, és folyamatosan a szuper liga ellen nyilatkoztak ők is, meg a Dortmund is.dzsi91 írta:
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Hát ez az egész annyira amatőr volt ,hogy továbbra is bízok egy ilyen masterplanban.Perez és laporta szivaroznak az esl irodában és várják az utalást.madridronie írta:Mondjuk az még nagy show lenne, ha a Real-Barca kettős jogosan követelné és be is húzná az aláírásukkal 2025-ig elköteleződő, de aztán mégis kilépő többi alapítótól az elvileg több 100 millió eurós bünti pénzt.Azért nem kell meglepődni a reakciókon, lecseng ez pár hét alatt. De kár volt beleszaladni a faszerdőbe az illetékeseknek, talán most már ők is rájöttek, hogy ezt nagyon elbaltázták
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Mondjuk az még nagy show lenne, ha a Real-Barca kettős jogosan követelné és be is húzná az aláírásukkal 2025-ig elköteleződő, de aztán mégis kilépő többi alapítótól az elvileg több 100 millió eurós bünti pénzt.Azért nem kell meglepődni a reakciókon, lecseng ez pár hét alatt. De kár volt beleszaladni a faszerdőbe az illetékeseknek, talán most már ők is rájöttek, hogy ezt nagyon elbaltázták
Egyes hírek, pletykák szerint pont ezért nem történt még hivatalos kommüniké, vélhetően megy a matek és a dolgoznak a jogászok is.Lehet hogy teljesen vakon vagyok de mint mondtam, baljós hogy még mindig benne vagyunk ebben a ligában.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- dzsi91
Tőlem még a bl varázsát is elvette ez az egész. Eddig imádtam,tudtam hogy mekkora fasz brigád az uefa de ezekután csak dühből akarom megnyerniateeemadrid írta:Amennyire a szuperlig ellen voltam, annyira hányingerem van most ettől is. Nekem ez mindenhogy bukó volt.dzsi91 írta:
Ugyanaz a hányás megy mint a blm-nél. Nagyon nyomorult világban élünk már.
Amúgy ez a superliga létre fog jönni az elkövetkező 10-15 évben. Most el lett ültetve a fejekben,bármi balhé övezi majd az uefat vagy nyer a psg vagy a city vagy jön egy újjabb olajos csapat téma lesz ez már. Lehet nem perezékkel az is lehet hogy maga az uefa hozza majd létre (végülis a 2024es bl sem sokkal különb) de innentől szerintem nincs vissza út.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Inkább azon aggódok hogy mi még nem léptünk ki a szuperligából. Rosszat sejtet. Nyilvánvaló, hogy elvetélt a dolog, azaz nincs értelme maradni, sőt, szabadulni kéne tőle mint a véres rongytól. Mégsem tesszük meg, ami arra enged következtetni, hogy nagyon-nagyon fájna a szerződés-szegés. Feltételezem olyan kötbért varrna a klub nyakába a JP, hogy a fülünk kettéállna.illgner írta: Azért nem kell meglepődni a reakciókon, lecseng ez pár hét alatt. De kár volt beleszaladni a faszerdőbe az illetékeseknek, talán most már ők is rájöttek, hogy ezt nagyon elbaltázták.
Remélem hogy ez már csak arról szól, hogy kitart a klub, amíg megállapíthatóvá válik hogy rajtunk kívül álló okok miatt nem tud megvalósulni a projekt, és utána nem tudnak ránkolvasni semmilyen szerződés-szegést.
Jó kérdés hogy van-e a klubnak pénze ebben a projektben, nagyon para lenne ha letétként buknánk egy halom pénzt és még az uefa is megrak minket, kétszer csípne mint a paprikapálinka.
Lehet hogy teljesen vakon vagyok de mint mondtam, baljós hogy még mindig benne vagyunk ebben a ligában.
Azért nem kell meglepődni a reakciókon, lecseng ez pár hét alatt. De kár volt beleszaladni a faszerdőbe az illetékeseknek, talán most már ők is rájöttek, hogy ezt nagyon elbaltázták.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Mondjuk ez az Earn it még mindig jobb, mint a Futball a szurkolóké. Ezzel az earn ittel egyet tudok érteni.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- ateeemadrid
Amennyire a szuperlig ellen voltam, annyira hányingerem van most ettől is. Nekem ez mindenhogy bukó volt.dzsi91 írta:Ugyanaz a hányás megy mint a blm-nél. Nagyon nyomorult világban élünk már.lordgabi írta: EARN IT! felirat a BL logó alatt a jobb oldali sarokba a Betis-Bilbao meccsen.
- dzsi91
Ugyanaz a hányás megy mint a blm-nél. Nagyon nyomorult világban élünk már.lordgabi írta: EARN IT! felirat a BL logó alatt a jobb oldali sarokba a Betis-Bilbao meccsen.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
EARN IT! felirat a BL logó alatt a jobb oldali sarokba a Betis-Bilbao meccsen.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Real Betis’ Fekir has been sent-off vs Athletic Club. Which means he will miss the game vs Real Madrid on the weekend.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema