Bundesliga
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bundesliga
20. Perc utan 3-0 a Mönchengladbachnak
Értem én hogy kieses ellen kuzdo csapat a Bielefeld de azert ez durva kezdes.
Értem én hogy kieses ellen kuzdo csapat a Bielefeld de azert ez durva kezdes.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
A BL-helyekért öldöklő küzdelem lesz, ahogy minden évben. Csak az nem változik, hogy a Bayern utcahosszal nyeri a bajnokságot.
Narrator: és a Frankfurt szopott maSierra írta: Dortmund keményen visszajött, és ha ma szopik a Frankfurt , akkor már csak 1 pontra lesznek a BL helytől és még van hátra 3 meccs. A Wolfsburg meg csak 2 pontra van tőlük. Nagy hajrá lesz ott a 3., 4. helyért.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Dortmund keményen visszajött, és ha ma szopik a Frankfurt , akkor már csak 1 pontra lesznek a BL helytől és még van hátra 3 meccs. A Wolfsburg meg csak 2 pontra van tőlük. Nagy hajrá lesz ott a 3., 4. helyért.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Gabi a helyi lord, akarom mondani don ne becsüld alá, Vizó is neki csicskult már a vége feléziro4vr írta: Gabi ez a hasonlat.. lehet Alaba kicsit azért már többet gyűjtött a batyuba de nem akarlak lebecsülni.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Gonoszak vagytok egymással, pedig ”ez a szeretet ünnepe ez a majális”.Faust írta:ziro4vr írta: Gabi ez a hasonlat.. lehet Alaba kicsit azért már többet gyűjtött a batyuba de nem akarlak lebecsülni.
Olyan fura vagy mostansag Ziro!
Gabi a szívét és a pénztárcáját is kitárta Nektek erre kinevetitek.
ziro4vr írta: Gabi ez a hasonlat.. lehet Alaba kicsit azért már többet gyűjtött a batyuba de nem akarlak lebecsülni.
Olyan fura vagy mostansag Ziro!
Szerintem vagy ezert vagy azert, de elhagyja a PSGt.Sierra írta:Sztem az idei BL eredménytől fog függni az. Ha esetleg megnyeri a PSG, akkor lehet úgy lenne vele, hogy beindulhat vmi a csapatnál nemzetközi szinten, és egy rakás pénzért hosszabbít.lestat írta:Mbappe 22. Ingyen. Az egyertelmu.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Sztem az idei BL eredménytől fog függni az. Ha esetleg megnyeri a PSG, akkor lehet úgy lenne vele, hogy beindulhat vmi a csapatnál nemzetközi szinten, és egy rakás pénzért hosszabbít.lestat írta:Mbappe 22. Ingyen. Az egyertelmu.
- lestat
Szerintem valamilyen uton ugyis itt fog kikotni.
Mbappe 22. Ingyen. Az egyertelmu.
Mbappe 22. Ingyen. Az egyertelmu.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- ikarus93
Perez nyíltan kimondta pár napja, hogy nincs pénz nagy igazolásokra.lestat írta: A super liga elott meg ment a pletyka Haalandrol meg Mbapperol is.
En nem hiszek neki higy nincs penz legalabb az egyikre
Szerintem a Citybe fog igazolni.
Mbappe valószinűbbnek tünik 2022be ingyen ide.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- lestat
A super liga elott meg ment a pletyka Haalandrol meg Mbapperol is.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
-
Elmondta, hogy ha nincs szuper liga nincs pénz igazolásralestat írta: Kozben emberhatranyban a Dortmund de Haaland golt szerez megint
Kisebb sprintet levagott a srac.
Remelem Perez papa tenyleg megszerzi
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Gabi ez a hasonlat.. lehet Alaba kicsit azért már többet gyűjtött a batyuba de nem akarlak lebecsülni.
Nem illik.
Herthának azért bele kell majd húznia.
Elég sok pontot szedtek össze a kiesőjelöltek még ha van még pár plusz meccsük is rá
Elég sok pontot szedtek össze a kiesőjelöltek még ha van még pár plusz meccsük is rá
- lestat
Kozben emberhatranyban a Dortmund de Haaland golt szerez megint
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Hidd el nekem van újjá születés, egy ilyen komoly váltás után. Lehet befásult már, nincs ami motiválja, új közegre vágyik, előre akár lépni még (mégse megy úgy neki) stb. Nem csak ami a focit illeti, hanem a való életet is. Új közegbe kerültem, másabb szakma, mégis elfogadtam egy napi +4000 forinttal többet fizető ajánlatot, keményebb a munka, teljesen ismeretlen a társaság, mégis látom magamon, hogy sokkal jobban igyekszem és többet kitudok hozni magamból, mint az előző csapatban a barátok és a megszokott emberek között.El Sie7e írta:plusz már a zsebben lévő bajnoki címmel és szezon végi biztos távozóként semmi motivációja nincs valszeg, Flick helyében nem is játszatnám az utolsó fordulókbanToniKroos írta:
Azt látják benne, hogy az idei bajnok alapembere hatul. Nem értem miért kell tenni a hülyét és eljátszani, hogy ügyetlen senkit veszünk meg. Biztos 10 éve csak viccből kezdő az egyik legjobb csapatban, de te egy szinte tét nélküli meccs után jobban tudod. De amúgy mondj nála jobbat, akit meg is lehet szerezni.
a Mainz viszont az új edzővel egész jó, most sajnos Szalai nélkül
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Egész szezonban gyenge a bm védelme mondjuk, elég rossz ezzel jönni hogy a bajnoki csapat alapembere. Sané is az, aztán egész évben szar. Vagy Boateng. Ma is két gólban benne volt, a psg ellen az összesben. Gyengébb mint a 4 khv, mint mendy és mint a ckm meg valverde. Ehhez képest az 5 év, a fizetése és a vélt aláírási pénz rossz fit.
Nem illik.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
plusz már a zsebben lévő bajnoki címmel és szezon végi biztos távozóként semmi motivációja nincs valszeg, Flick helyében nem is játszatnám az utolsó fordulókbanToniKroos írta:Azt látják benne, hogy az idei bajnok alapembere hatul. Nem értem miért kell tenni a hülyét és eljátszani, hogy ügyetlen senkit veszünk meg. Biztos 10 éve csak viccből kezdő az egyik legjobb csapatban, de te egy szinte tét nélküli meccs után jobban tudod. De amúgy mondj nála jobbat, akit meg is lehet szerezni.flori írta: Alaba brutálisan rossz, nem értem hogy mit látnak benne. 5 éves szerződés.
a Mainz viszont az új edzővel egész jó, most sajnos Szalai nélkül
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
Azt látják benne, hogy az idei bajnok alapembere hatul. Nem értem miért kell tenni a hülyét és eljátszani, hogy ügyetlen senkit veszünk meg. Biztos 10 éve csak viccből kezdő az egyik legjobb csapatban, de te egy szinte tét nélküli meccs után jobban tudod. De amúgy mondj nála jobbat, akit meg is lehet szerezni.flori írta: Alaba brutálisan rossz, nem értem hogy mit látnak benne. 5 éves szerződés.