Azt nem nevezném szárnyalásnak, hogy kis meg középcsapatok ellen villan, de ahogy jön egy komolyabb ellenfél már pályán sincs.primrose írta:Halkan megjegyezném, h Özil szárnyal az Arsenallal)
Megy a meccs!
Re: Megy a meccs!
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
szívem szerint Ramost hoznám le a sárgája miatt, de őt úgyse fogja...
Khedira-Illarra
DM-Isco
SZÜNETBEN!! nem várni a 75. percig...
Khedira-Illarra
DM-Isco
SZÜNETBEN!! nem várni a 75. percig...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Egyébként Bale mit játszik? Mert látom össze-vissza futkozik csak a középpályán. Keresztbe, meg oldalra. Előre nem igazán.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
halkan megjegyezném, keress egy arsenal fórumotZola_023 írta:Szánalom, h milyen gyenge ez az euró 100 milliókért összerakott real... komolyan visszasírom Mou-t, carlo papának fogalma sincs, h mit csinál. De igazából nem is vártam nagyon mást, sejtettem, h vmi ilyesmi lesz.
Ősz elején nagyon lett szidva Neymar, de én szóltam, h nem kéne, mert még betalál!
(Halkan megjegyezném, h Özil szárnyal az Arsenallal)
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
100 Millió le - jesé be. Ramos le, Illarra be.
Persze Casemiro kell- egy hónapja nem játszott kb. Illarra mezőnymunkája és higgadtsága kellene ide Ramos helyére... meg Benzema előre, aki a két védő között összeszedi és megtartja a labdát, míg felér a csapat...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
De sok jó elgondolásunk van. Ez edző hiba kérem. Kapott azért játékosokat Carlo...
But he is a good boy...
- Zola_023
- Kedvenc játékosaid: Özil, CR7
Szánalom, h milyen gyenge ez az euró 100 milliókért összerakott real... komolyan visszasírom Mou-t, carlo papának fogalma sincs, h mit csinál. De igazából nem is vártam nagyon mást, sejtettem, h vmi ilyesmi lesz.
Ősz elején nagyon lett szidva Neymar, de én szóltam, h nem kéne, mert még betalál!
"Ferhér szív, fehér lélek , Real Madrid szurkoló leszek amíg élek!"
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
csak kisebb pofa kéne, amikor az ellenfél játékosairól van szó.Kerlon írta:legalább te valaminek örülsz... amúgy meg ne önts olajat a tűzre, mert szerintem senki se kíváncsi erre. se erre a fos Ancelotti taktikára....hehe írta:én szóltam. neymar.
de szidjátok csak
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Azért ez a Barca most eléggé harapós kedvében van. Nem szokása Messinek se így letámadni. Visszájára fordulni látszik a Real eddigi taktikája. Rengeteg olyan elemet mutatnak be, ami eddig csak a fővárosiakat jellemezte.
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
A bíró szerint Balenek furcsa helyen nőtt ki a keze
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Bevallom, én ma a nevét sem hallottam még.realistahuni írta:CR.
Persze képes a semmiből gólt lőni, reméljük ezt nem ma fogja megtenni
legalább te valaminek örülsz... amúgy meg ne önts olajat a tűzre, mert szerintem senki se kíváncsi erre. se erre a fos Ancelotti taktikára....hehe írta:én szóltam. neymar.
de szidjátok csak
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Ancelotti nem akart egy újabb 5-0-át bemutatkozásnak...Gy nagyon biztosra ment, meg felszórta elölre a három leggyorsabb embert kontrázni. Még nincs kész a játékunk(legalábbis remélem, hogy nagyban készül, és jelenleg azért vagyunk még gyengék), így maradt a legkevésbé kockázatosnak gondolt felállás.
Egy döntetlenben bíztam meccs előtt, most is azt teszem. De ahhoz azért villantanunk kell még.
Egy döntetlenben bíztam meccs előtt, most is azt teszem. De ahhoz azért villantanunk kell még.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Az első hármas jó lenne.. de nem kapnak labdát. Mögött Ramos-Khedira kevés. Modric is gyenge.
Az a szomorú, hogy nem látom, hogy Ancelotti mit akart ezzel... hogy mit mondott nekik a meccs előtt, mit szeretne látni?
Az a szomorú, hogy nem látom, hogy Ancelotti mit akart ezzel... hogy mit mondott nekik a meccs előtt, mit szeretne látni?
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Két dolgot nem értek:
1: Miért a Barca ellen jövünk elő mindig az új felállással?
2: Hogy az istenbe létezik, hogy a támadások 90%át Khedira irányítja?!?! Nincs szervező a pályán a bdsrstnt...
1: Miért a Barca ellen jövünk elő mindig az új felállással?
2: Hogy az istenbe létezik, hogy a támadások 90%át Khedira irányítja?!?! Nincs szervező a pályán a bdsrstnt...
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nezem ahogy Inistaval probal Khedira mennni, hat feluton van allandoan. Egy Illara sem biztos, h a legjobb lenne gyorsabb emberek kellenek a kp-ra. Egy Modric magaban nagyon keves. Casemiro es Isco kell.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Itt nem csak Khedirával van baj. CR, Marcelo, Bale, DM mind kuka eddig, nem sok sót eszünk meg ma.
Oda f*sok a fejére. Attól még egy Messi cseléd marad örökre. Semmit nem mutatott magából eddig.hehe írta:én szóltam. neymar.
de szidjátok csak