Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
A Barcának egy x még belefér, ha a többit nyeri, akkor bajnok lesz. És erre azért nem kevés esély van.
így így. És ha még X lenne a Barca-Atlético, akkor is csak 75-74-74 (persze ahhoz nekünk is hozni kéne a meccsünket abban a fordulóban). Mondjuk jövő héten Valencia-Barcelona, ott talán egy X-ben lehet bízni, de az a baj hogy már túl sok körülménytől függünk.lestat írta: Barcanak meg van egy meccse nem?
Ami HA nyernek eloznek minket 3ponttal. De ha ma kikap az Atletico akkor oket is.
74-Barca
73-Atleti
71-Real
Igy nezne ki akkor.
Vagy rosszul tudom?
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
RealAsensio írta:En abbol indultam ki, hogy a harom nagy kozul az Atletinek van a legtobb pontja, ezert ma nekik bukni kell, es ha kikapnak, akkor 1 pontot hozunk a listavezeton. Nyilvan ott a Barca, akikkel meg jatszanak, de annak a meccsnek a kimenetele kerdeses, jelen pillanatban a mi szempontunkbol csak az a lenyeg, hogy az Atleti lehetoseg szerint bukjon ma, de semmikepp se nyerjenek. A Barcanak is becsuszhat egy botlas, es ott a rangado, ahol egy dontetlen is eleg lehet. Ekkor viszont mindket csapat ellen mi vagyunk elorebb. Persze, nekunk minden meccset hozni kellene, ugy mint tavaly. Nem lehetetlen, de a sorsunk nem a mi kezunkben van.Sierra írta: Ha ma nyer a Bilbao akkor a Barca lesz a legesélyesebb sztem. Otthon le fogják gyűrni az Atléticot.
Barcanak meg van egy meccse nem?
Ami HA nyernek eloznek minket 3ponttal. De ha ma kikap az Atletico akkor oket is.
74-Barca
73-Atleti
71-Real
Igy nezne ki akkor.
Vagy rosszul tudom?
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ismételni tudom csak magam - bár megnehezíti a dolgot a csapat - de bajnokok leszünk.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Nagyon jól kontrázik a Bilbao, már eldönthették volna. Most ez a Suárez-Félex pakk azért hozhat még némi izgalmat a meccsbe.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
En abbol indultam ki, hogy a harom nagy kozul az Atletinek van a legtobb pontja, ezert ma nekik bukni kell, es ha kikapnak, akkor 1 pontot hozunk a listavezeton. Nyilvan ott a Barca, akikkel meg jatszanak, de annak a meccsnek a kimenetele kerdeses, jelen pillanatban a mi szempontunkbol csak az a lenyeg, hogy az Atleti lehetoseg szerint bukjon ma, de semmikepp se nyerjenek. A Barcanak is becsuszhat egy botlas, es ott a rangado, ahol egy dontetlen is eleg lehet. Ekkor viszont mindket csapat ellen mi vagyunk elorebb. Persze, nekunk minden meccset hozni kellene, ugy mint tavaly. Nem lehetetlen, de a sorsunk nem a mi kezunkben van.Sierra írta: Ha ma nyer a Bilbao akkor a Barca lesz a legesélyesebb sztem. Otthon le fogják gyűrni az Atléticot.
- flori
Ha így is marad, akkor a barcának ki kell kapni egyszer, az Atleticoval meg ikszelni. Nekünk meg ugye mindet hozni. Nem fogadnék most rá. Bosszantó, mert tényleg ilyen bohóc meccseken ment el a szezon. Ja és még jön a Sevilla.
Cadiz 0-1
Alaves 1-2
Levante 1-2
Getafe 0-0
Betis 0-0
A barca, sevilla, atletico hármason meg fogtunk 13 pontot 5 meccsen.
Cadiz 0-1
Alaves 1-2
Levante 1-2
Getafe 0-0
Betis 0-0
A barca, sevilla, atletico hármason meg fogtunk 13 pontot 5 meccsen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flori 2021. április 25., vasárnap 21:35-kor.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Ha ma nyer a Bilbao akkor a Barca lesz a legesélyesebb sztem. Otthon le fogják gyűrni az Atléticot.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ha ma este nyer a Bilbao, maradt eselyunk a bajnoki cimre, ez persze csak a sajat szamitasom
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hat ez inkabb csak erdekesseg, mert zubin kivul a top 3-bol asszem egyikrol sem hallottam soha sem.Ez utóbbi, bár nem tudom, hogy ezért hol és milyen díjat adnak
mondjuk szurkolok neki, hogy elkeruljek a serulesek es ne kapjon pirosat, akkor meglesz a kovi szezon elejen.
szimpi srac, pedig nem egyszer csinalt hulyet a vedelmunkbol.
nem tudom, egyaltalan lotavolban van e valaki mas, hogy az elkovetkezendo par szezonban megdonthesse ezt.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
legtöbb sorozatban lejátszott mérkőzés'shutterisland írta: nem emlekszem mar, milyen rekord lenne ez, legtobb meccs kezdokent zsinorban vagy csak szimplan legtobb meccsen reszt venni kihagyas nelkul.
ugyanis mar a betis ellen is csak cserekent jott be.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
Ez utóbbi, bár nem tudom, hogy ezért hol és milyen díjat adnak'shutterisland írta: nem emlekszem mar, milyen rekord lenne ez, legtobb meccs kezdokent zsinorban vagy csak szimplan legtobb meccsen reszt venni kihagyas nelkul.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem emlekszem mar, milyen rekord lenne ez, legtobb meccs kezdokent zsinorban vagy csak szimplan legtobb meccsen reszt venni kihagyas nelkul.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
nem, csereként pályára lépés is oké neki, többször volt idén is csak becserélveViktoR4 írta:Plusz inkai rekordja is oda így nem?pheco írta: Elnezve a Bilbao kezdot, leadjak ezt a mait az Atleticonak.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- flori
Csereként is megy tovább a számláló.ViktoR4 írta:Plusz inkai rekordja is oda így nem?pheco írta: Elnezve a Bilbao kezdot, leadjak ezt a mait az Atleticonak.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- ViktoR4
- Kedvenc játékosaid: Ramos
Plusz inkai rekordja is oda így nem?pheco írta: Elnezve a Bilbao kezdot, leadjak ezt a mait az Atleticonak.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Elnezve a Bilbao kezdot, leadjak ezt a mait az Atleticonak.
- ateeemadrid
Na, petiamadridista ellentéte is itt van, fő az optimizmus.KTamas091 írta: Nincs ennek vége, 1x meg hibazni fog a barca es az atletic is. Es akkor még ott van az egymas elleni mecsuk is. Ott szepen nyomnak egy dontetlent es meg is vagyunk. Egymás elenivel leszunk bajnokok. nem kell a rinya Amugy meg respect, mert 2 naponta jatszanak...
Szerintem ennek annyi, mi többet fogunk még bukni, mint ők.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
Kiszalltunk, all in a blre.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
kemény azért hogy úgy leszünk 3-ok hogy az atma-barsza páros ellen 12bol 10 pontot hoztunk.