Spanyol bajnokság
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
Nem tudom miért van ez de a mi esetünkben évek óta a kiscsapatok ellen sokszor csak a mezt visszük fel innen ezek a szar eredmények. Ezt a barcatol sokkal ritkábban latni. Hajunkra kenhetjük hogy ujjabban a riválisokat elverjük ha kicsik ellen elszorakozunk sok pontot. Ez a hajó elment idén szerintem, bízzunk a BLben hátha bár kutya nehéz lesz.
Ugyan úgy más csapatoknak is adtak meg plusz itéleteket és vettek el jogos 11eseket/gólokat.
Betis-Getafe féle csapatokat verni kellene a célegyenesben és nem lenne gond.
Arról ne is beszéljünk, hogy ebben a szezonban egy gálameccsünk sem volt, nem gyúrtunk le egyértelműen egy kiscsapatot sem.
Betis-Getafe féle csapatokat verni kellene a célegyenesben és nem lenne gond.
Arról ne is beszéljünk, hogy ebben a szezonban egy gálameccsünk sem volt, nem gyúrtunk le egyértelműen egy kiscsapatot sem.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nalunk volt a lehetoseg, elvertuk a rivalisokat, aztan szeoen elfogytunk es kiengedtunk. Ennyi. Ez a vonat elment. Bajnokok leszunk majd ha nem Asensiok setalgatnak es csinaljak a semmit. Csoda h ilyen tamadokkal versenyben voltunk ikyen sokaig es ott vagyunk bl ben meg.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezt el tudja mondani a másik két csapat is.Kerlon írta:Azért ne egyszerűsítsd már le ennyire. Hány pontot szórakoztunk el a kis csapatok ellen hazai pályán... Matematikailag is bajnokok lennénk már.Realista24 írta: Nincs itt semmi látnivaló. Meg nem kell a hibát a csapatban keresni.
A Getafe ellen is megvolt a golunk, el vette tévesen a var.
Most hétvégén egy büntetőt nem fújtak be, amit idén másik két három csapat megkapott.
Ez hat pont potenciálisan, de minimum három.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Azért ne egyszerűsítsd már le ennyire. Hány pontot szórakoztunk el a kis csapatok ellen hazai pályán... Matematikailag is bajnokok lennénk már.Realista24 írta: Nincs itt semmi látnivaló. Meg nem kell a hibát a csapatban keresni.
Most hétvégén egy büntetőt nem fújtak be, amit idén másik két három csapat megkapott.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nincs itt semmi látnivaló. Meg nem kell a hibát a csapatban keresni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ha idén behúzzák 27 aranynál állnak. Mi 34-nél. Nagyon feljöttek ebben az évezredben, ha belegondolok h bő 15 éve még majdnem kétszer annyi bajnoki aranyunk volt (29 vs. 16).
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ez a szar bilbao is bezzeg a kupadöntőben szaros gatyaval mentek ki. 15%-os labdabirtoklás...
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ez a baj...illgner írta: Csak épp a Barca a klasszikó kivételével az utolsó 8 bajnokiját megnyerte. A formájuk aligha lehetne jobb ennél.
a semmiből úgy feljöttek, és nekik bl sincs...
szerintem kevés az esély, hogy ők több meccsen pontot veszítsenek
mi meg összeset megnyerjük
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
jol jottunk ki ebbol a fordulobol, de meg sajnos siman el lehet luzerkedni.
40-30-30 korul lonem az eselyeket de ez borzaszto gyorsan valtozhat.
a valencia meccs valamiert veszelyesnek tunik az aktualis allapotuk ellenere is.
valoban nehez dolgotok van, mert ahogy nezem, 27 nap alatt 7x jatszotok, abbol 2x a chelsea ellen es az osasuna,sevilla,granada,bilbao,villareal a ligaban.
ez mely kerettel is borzaszto eros menet lenne, rendesen ki lesznek facsarva a vegere az tuti.
talan csak a francia liga hasonloan izgalmas iden.
40-30-30 korul lonem az eselyeket de ez borzaszto gyorsan valtozhat.
a valencia meccs valamiert veszelyesnek tunik az aktualis allapotuk ellenere is.
valoban nehez dolgotok van, mert ahogy nezem, 27 nap alatt 7x jatszotok, abbol 2x a chelsea ellen es az osasuna,sevilla,granada,bilbao,villareal a ligaban.
ez mely kerettel is borzaszto eros menet lenne, rendesen ki lesznek facsarva a vegere az tuti.
talan csak a francia liga hasonloan izgalmas iden.
Csak épp a Barca a klasszikó kivételével az utolsó 8 bajnokiját megnyerte. A formájuk aligha lehetne jobb ennél.Remy írta: Veretlen bajnoki szezonban is a Levante volt a végállomás. Ők tudnak meglepetést okozni. Persze most, hogy ezt leírtam, így sima 5-0, de hátha...
Papíron Granada sem egyszerű ellenfél. Ezek már nem a 95+ pontos Real és Barca.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Veretlen bajnoki szezonban is a Levante volt a végállomás. Ők tudnak meglepetést okozni. Persze most, hogy ezt leírtam, így sima 5-0, de hátha...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Kèt x vale, meg az atleti ellen, meg egy nem várt zakò..
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Max a Celta Vigo tud mèg meglepetest okozni. Tobbi papirforma.Sierra írta:így van, ez nagyon gyenge sorozat. Valencia mondjuk mumus nekik, legutóbbi 5 Valencia-Barcelona bajnoki meccsből csak 1-et nyertek a katalánok. Akármilyen bűnszarok idén okozhatnak meglepetést, de most vhogy én sem érzem. Atlético ellen is nehéz elképzelni, hogy kikapnak. Egy x-szel is jól járnak. De inkább a győzelem a realitás sajnos.illgner írta: Granada, Levente, Celta Vigo, Eibar nem ellenfelek, a Valencia bűn gyenge, marad a Tico elleni meccs, ahol reálisan pontokat veszíthetnek.
Hat meglatjuk. Ezert szep a foci mert a papirforma sokszor nem ervenyesul.
Eloszor hozzuk a meccseinket aztan szamolhatunk.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
így van, ez nagyon gyenge sorozat. Valencia mondjuk mumus nekik, legutóbbi 5 Valencia-Barcelona bajnoki meccsből csak 1-et nyertek a katalánok. Akármilyen bűnszarok idén okozhatnak meglepetést, de most vhogy én sem érzem. Atlético ellen is nehéz elképzelni, hogy kikapnak. Egy x-szel is jól járnak. De inkább a győzelem a realitás sajnos.illgner írta: Granada, Levente, Celta Vigo, Eibar nem ellenfelek, a Valencia bűn gyenge, marad a Tico elleni meccs, ahol reálisan pontokat veszíthetnek.
Granada, Levante, Celta Vigo, Eibar nem ellenfelek, a Valencia bűn gyenge, marad a Tico elleni meccs, ahol reálisan pontokat veszíthetnek.Sierra írta: Ééééés a forduló győztese: A Barcelona! Meg a Sevilla.
Elképesztő a katalánok honnan jöttek vissza, innentől már csak elcseszni tudják.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Hat ez innentol nagyon a Barcanak all.
Elkepeszto....
Elkepeszto....
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
5 forduló van. francnak kellett a kicsik ellen annyit blfszkodni.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Ééééés a forduló győztese: A Barcelona! Meg a Sevilla.
Elképesztő a katalánok honnan jöttek vissza, innentől már csak elcseszni tudják. Atlético elleni meccs fog dönteni, de sztem simán behúzzák otthon, ez az Atlético nagy szar lett tavaszra. Szomorú, hogy valszeg dupláznak idén...
Elképesztő a katalánok honnan jöttek vissza, innentől már csak elcseszni tudják. Atlético elleni meccs fog dönteni, de sztem simán behúzzák otthon, ez az Atlético nagy szar lett tavaszra. Szomorú, hogy valszeg dupláznak idén...
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Bajnokok leszunk.