Lehet ezt mindig elővenni, meg meg is teszed, de el kell fogadni, hogy nem voltunk triplázásra/duplázásra alkalmasak (szerintem még nyáron sem, ami utána maradt meg pláne nem).Remy írta: Persze, ezeket a köröket ezerszer lefutottuk már.. De attól még tény marad. Nyáron sokkal jobb és mélyebb volt a keret, de az élő szerződéssel lévő játékosok érdekét előrébb helyeztük, mint a klub érdekét, ami végül azt eredményezheti, hogy pont a cél előtt hasalunk el, mert elfogyunk.
Persze a sérülésekkel nem lehet számolni, lehet ez a kettő is sérült lenne.. DE! A tények attól még ott vannak. A használhatatlan szemetet nem sikerült eltakarítani, akiket meg lehetett volna használni, azokat elszórakoztuk.
A használhatatlan szemét pénzt nem hozott volna, a túléléshez meg gempa kellett (bár a barca sem süllyedt még el, szal nem értem.. ).
Szerintem jól csinálja a kopasz, elvergődtünk eddig valahogy, s még bármi is lehet...
Ha feltett kézzel mentünk vna ki a hatalmas Atalanta ellen, mi savat kapott volna a banda, aztán túlléptünk azokon is, meg a korszakos Poolon is.. Ha meg látványosan elengedtük volna a bajnokságot, most azért pattogna mindenki, hogy de 3 ponton belül van az első 3, miért nem arra koncentráljunk..
Csak 2-3 jó meccset kell idén játszani, nem lehetetlen..