Nekem csak azt magyarázza el valaki, ha tudja, hogy hogyan lehetséges az, hogy Isco előrébb volt a sorban, mint pl Ödegaard. Nyilván a norvég a kis ideje alatt nem mutatott olyat az amúgy gyengus csapatban, hogy vitte volna a hátán a keretet..De nem tudom, hogy az Isco-féle forgolódós passzokkal mivel vagyunk előrébb. Még ha tegyük fel jobb is lenne Isco(tegyük fel) akkor is inkább a jövő tehetségeit erőltettem volna.Jim írta:ezt emeltem ki, mert sokakat meglepett, hogy használható játékosnak tűnikkiserik írta: Blanco: szegény Jim öregedett idén 10 évet, hogy mikor fog már bemutatkozni a srác. Egy nyomorult időhúzó cserének sem volt beállítva egyszer sem. Most, hogy kihullott mindenki, kényszerből be lett dobva és nagyon tisztességesen helyt állt. Érthetetlen, hogy korábban, mikor még Kroos bírt lépni, miért nem lehetett pihentetni vele.
de minden mellőzöttel kapcsolatos egyéb megállapításod helyes szerintem
azért az látszik, hogy voltak és vannak is használható, jó cserejátékosaink
nyilván nincsenek azon a szinten, mint a fix kezdők, de bőven kaphattak volna több lehetőséget az elmúlt években
ilyenkor többen megjegyzik, hogy nem várták ki a sorukat, el akartak menni
rendben, de ha csak a szezon végén, vagy végszükségben álltak be, miért maradtak volna?
a szezon elejétől lehetne 1-1 kisebb meccsen rotálni, továbbra sem értem miért fél tőle Zizu
így kb az előbb említett játékosok fele még itt lenne
Lehet, hogy ZZ lát valami folyamatosságot, amit Isco jelent, hogy gyorsabban átfolyik rajta a labda..vagy nem tudom mit..Mindenesetre Betisek elleni 0-0 vele is ment volna.