Spanyol bajnokság

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. április 26., hétfő 19:26

Jim írta:
kiserik írta: Blanco: szegény Jim öregedett idén 10 évet, hogy mikor fog már bemutatkozni a srác. Egy nyomorult időhúzó cserének sem volt beállítva egyszer sem. Most, hogy kihullott mindenki, kényszerből be lett dobva és nagyon tisztességesen helyt állt. Érthetetlen, hogy korábban, mikor még Kroos bírt lépni, miért nem lehetett pihentetni vele.
ezt emeltem ki, mert sokakat meglepett, hogy használható játékosnak tűnik :mrgreen:
de minden mellőzöttel kapcsolatos egyéb megállapításod helyes szerintem

azért az látszik, hogy voltak és vannak is használható, jó cserejátékosaink :salute:
nyilván nincsenek azon a szinten, mint a fix kezdők, de bőven kaphattak volna több lehetőséget az elmúlt években
ilyenkor többen megjegyzik, hogy nem várták ki a sorukat, el akartak menni
rendben, de ha csak a szezon végén, vagy végszükségben álltak be, miért maradtak volna? :hmmm:
a szezon elejétől lehetne 1-1 kisebb meccsen rotálni, továbbra sem értem miért fél tőle Zizu :hmmm:
így kb az előbb említett játékosok fele még itt lenne
Nekem csak azt magyarázza el valaki, ha tudja, hogy hogyan lehetséges az, hogy Isco előrébb volt a sorban, mint pl Ödegaard. Nyilván a norvég a kis ideje alatt nem mutatott olyat az amúgy gyengus csapatban, hogy vitte volna a hátán a keretet..De nem tudom, hogy az Isco-féle forgolódós passzokkal mivel vagyunk előrébb. Még ha tegyük fel jobb is lenne Isco(tegyük fel) akkor is inkább a jövő tehetségeit erőltettem volna.

Lehet, hogy ZZ lát valami folyamatosságot, amit Isco jelent, hogy gyorsabban átfolyik rajta a labda..vagy nem tudom mit..Mindenesetre Betisek elleni 0-0 vele is ment volna.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2021. április 26., hétfő 19:09

kiserik írta: Blanco: szegény Jim öregedett idén 10 évet, hogy mikor fog már bemutatkozni a srác. Egy nyomorult időhúzó cserének sem volt beállítva egyszer sem. Most, hogy kihullott mindenki, kényszerből be lett dobva és nagyon tisztességesen helyt állt. Érthetetlen, hogy korábban, mikor még Kroos bírt lépni, miért nem lehetett pihentetni vele.
ezt emeltem ki, mert sokakat meglepett, hogy használható játékosnak tűnik :mrgreen:
de minden mellőzöttel kapcsolatos egyéb megállapításod helyes szerintem

azért az látszik, hogy voltak és vannak is használható, jó cserejátékosaink :salute:
nyilván nincsenek azon a szinten, mint a fix kezdők, de bőven kaphattak volna több lehetőséget az elmúlt években
ilyenkor többen megjegyzik, hogy nem várták ki a sorukat, el akartak menni
rendben, de ha csak a szezon végén, vagy végszükségben álltak be, miért maradtak volna? :hmmm:
a szezon elejétől lehetne 1-1 kisebb meccsen rotálni, továbbra sem értem miért fél tőle Zizu :hmmm:
így kb az előbb említett játékosok fele még itt lenne

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. április 26., hétfő 18:25

Marcelo sokkal technikásabb és képzettebb mint RC valaha volt, amiben RC jobb volt az a munkabírása.

Én is RCn nőttem fel, de ne homályosítsa el ez az ítéleteteket, szintkülönbség az biztos nincs a kettő között.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. április 26., hétfő 15:46

h3x0r írta:
halamadrid írta: Bale alatt azt értettem, hogy a MU vagy más csapat 80 körüli összegért is vitte volna 2018 körül ha jól emlékszem.
Tavasszal csere jatekos volt, meg ha sokszor hozta is a golokat. Ugy erzem inkabb csak mi szerettunk volna egy 60-80 millios ajanlatot erte
halamadrid írta: A visszavásárlási opcióval pedig nem a játékosok visszahozására, hanem nagyobb pénzért való továbbadására gondolok, lásd Morata.
Morata csatar, a tamadok ara joval magasabb a piacon.
halamadrid írta:Theo persze, hogy nem hiányzik hisz alig tudta megmutatni mi van benne. Nálam Marcelot idézte és talán a védőmunkája is jobb lehetett volna.
Marcelo Roberto Carlossal van egy szinten, Theo egy kozepes jatekos, aki maximum a sebessegevel tunik ki.
halamadrid írta: Reguilónról úgy tudtam, hogy csak valami bonyolult hülyeség van a szerződésben a visszavásárlással kapcsolatban, de akkor jó hogyha mégsem.
Reguilont visszavehetjuk 10-15 millioval dragabban (mar nem emlekszem a konkret szamokra), Hakimi kapcsan van ez, hogyha eladjak, akkor elovasarlasi jogunk van, vagy valami hasonlo.
Utánanéztem és a MU 100-at is adott volna Bale-ért, persze ez érthető a játékospolitikájukat nézve. Szóval nem csak mi szerettük volna.

Llorentével kapcsolatban kb. 1 hónapja került napvilágra a hír hogy (szintén) a Mu vinné 80-ért de ha meglenne az opció az Atletico is simán perkálna érte egy 50-60-at. Igaz, többet adnak a csatárokért de még jó pár üzletnél sokkal jobban jártunk volna az opciós dologgal.

Theo természetesen nem érte volna el Marcelo szintjét, Carlosét meg végképp nem, viszont ha türelmesebbek vagyunk vele talán még nálunk nagy játékossá válik. Hülyeség azt mondani, hogy közepes képességekkel bír és csak a sebbességével tűnik ki. Ennyi erővel ugyanazt mondhatnánk Alphonso Daviesre is. Ahogy ősszel játszott, talán európai szintetn is top 3-as volt a posztján az olaszoknál meg egyértelműen ő a legjobb. Ha nem is akartuk volna visszahozni, jóval több pénzt kisajtolhattunk volna belőle egy olyan nyáron mint 2019 volt.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. április 26., hétfő 15:40

Sierra írta:
h3x0r írta:Marcelo Roberto Carlossal van egy szinten,
En imadom Marcelot, de sztem Robi Carlos egy polccal felette volt.
Legendaságban van a kettő egy magasságban. RC egy külön szint, fizikailag, védekezésben, stb..
02-ben is nem hiába kapta meg majdnem az Aranylabdát...

Én is imádom Marcelot, de RC jobb volt, de :sziv: :sziv: mindkettőt..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. április 26., hétfő 15:08

h3x0r írta:Morata csatar, a tamadok ara joval magasabb a piacon.
Miert a csatar nem tamado? :D
h3x0r írta:Marcelo Roberto Carlossal van egy szinten,
En imadom Marcelot, de sztem Robi Carlos egy polccal felette volt.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. április 26., hétfő 15:05

halamadrid írta: Bale alatt azt értettem, hogy a MU vagy más csapat 80 körüli összegért is vitte volna 2018 körül ha jól emlékszem.
Tavasszal csere jatekos volt, meg ha sokszor hozta is a golokat. Ugy erzem inkabb csak mi szerettunk volna egy 60-80 millios ajanlatot erte
halamadrid írta: A visszavásárlási opcióval pedig nem a játékosok visszahozására, hanem nagyobb pénzért való továbbadására gondolok, lásd Morata.
Morata csatar, a tamadok ara joval magasabb a piacon.
halamadrid írta:Theo persze, hogy nem hiányzik hisz alig tudta megmutatni mi van benne. Nálam Marcelot idézte és talán a védőmunkája is jobb lehetett volna.
Marcelo Roberto Carlossal van egy szinten, Theo egy kozepes jatekos, aki maximum a sebessegevel tunik ki.
halamadrid írta: Reguilónról úgy tudtam, hogy csak valami bonyolult hülyeség van a szerződésben a visszavásárlással kapcsolatban, de akkor jó hogyha mégsem.
Reguilont visszavehetjuk 10-15 millioval dragabban (mar nem emlekszem a konkret szamokra), Hakimi kapcsan van ez, hogyha eladjak, akkor elovasarlasi jogunk van, vagy valami hasonlo.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. április 26., hétfő 14:11

h3x0r írta:
halamadrid írta: Ha annak idején Ronaldo helyett Bale-t engedtük volna el talán még minden rendben lenne. Érdekes, hogy ezóta jönnek a furcsábnál furcsább döntések.
A majdnem 29 éves Hazard, a 2020-ban lejáró szerződésével rohadtul nem ért 100-at. Az egy jó szezont produkáló Joviccsal együtt már 160 + a 3 brazil akik közül ha legalább egy real szint lesz a következő években, már szerencsésnek mondhatjuk magunkat. Eddig kb. 300 millió. Isco, de főleg James is mehetett volna már jóval korábban legalább 60-60-ért amíg még piacképesek voltak, főleg hogy Zidane rendszerében alig kaptak szerepet. Iscoval talán kezdhettünk volna valamit de a CKM mögött kevés esélye volt/van.
Korábban Morata, Carva, stb. esetében nagyon jól alkalmaztuk a visszavásárlási opciós transzfereket, nem értem miért nem lehetett volna ezt csinálni Theo, Llorente vagy Reguilón esetében. Csak akadt volna egy-két jó csapat aki belemegy az ilyenbe és a fiatalok fejlődésének szempontjából is alkalmas. Mostanában rengeteget bukunk az ehhez hasonló üzleteken.
Mig Bale meg Ronaldo kapcsan mar a BL donto masnapjan tudtuk, hogy ezt csunyan megszivhatjuk, addig Hazardnal utolag konnyu okosnak lenni. Ha csak azt a szintet hozna, amit a Chelseaben, senkinek egy szava nem lenne, hogy miert 100ba kerult es nem fele annyiba. (ingyen igazolasnal is ott van az alairasi penz meg magasabb fizu) Senki nem gondolta, hogy ilyen szinten be fog sulni. Bale-nel sokkal nagyobb hiba, hogy utolag nem engedtuk el Kinaba.
Jovic mar mas kerdes, o youtube osszefoglalo alapjan lett leigazolva, mert hogy a megfigyelok nem elemeztek ki jol a jatekat, az is biztos

A 16/17-es szezonban James is kellett a duplahoz. Ha barki adott volna erte 60-at, akkor nem a Bayernbe adjuk kolcson 2 evre 13 millioert (42 millios opcioval)

Reguilonra van visszavasarlasi opcionk, ami meg 2022 nyaran is ervenyes. Theonak pont az olasz liga valo, egy pillanatig nem hianyzik. Llorente meg tobbet akart, Isco karara kaphatott volna tobb percet, de nem hiszem hogy neki mostmar eleg lenne egy csere szerep.
Bale alatt azt értettem, hogy a MU vagy más csapat 80 körüli összegért is vitte volna 2018 körül ha jól emlékszem.
A visszavásárlási opcióval pedig nem a játékosok visszahozására, hanem nagyobb pénzért való továbbadására gondolok, lásd Morata. Theo persze, hogy nem hiányzik hisz alig tudta megmutatni mi van benne. Nálam Marcelot idézte és talán a védőmunkája is jobb lehetett volna.
Reguilónról úgy tudtam, hogy csak valami bonyolult hülyeség van a szerződésben a visszavásárlással kapcsolatban, de akkor jó hogyha mégsem.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. április 26., hétfő 13:54

halamadrid írta: Ha annak idején Ronaldo helyett Bale-t engedtük volna el talán még minden rendben lenne. Érdekes, hogy ezóta jönnek a furcsábnál furcsább döntések.
A majdnem 29 éves Hazard, a 2020-ban lejáró szerződésével rohadtul nem ért 100-at. Az egy jó szezont produkáló Joviccsal együtt már 160 + a 3 brazil akik közül ha legalább egy real szint lesz a következő években, már szerencsésnek mondhatjuk magunkat. Eddig kb. 300 millió. Isco, de főleg James is mehetett volna már jóval korábban legalább 60-60-ért amíg még piacképesek voltak, főleg hogy Zidane rendszerében alig kaptak szerepet. Iscoval talán kezdhettünk volna valamit de a CKM mögött kevés esélye volt/van.
Korábban Morata, Carva, stb. esetében nagyon jól alkalmaztuk a visszavásárlási opciós transzfereket, nem értem miért nem lehetett volna ezt csinálni Theo, Llorente vagy Reguilón esetében. Csak akadt volna egy-két jó csapat aki belemegy az ilyenbe és a fiatalok fejlődésének szempontjából is alkalmas. Mostanában rengeteget bukunk az ehhez hasonló üzleteken.
Mig Bale meg Ronaldo kapcsan mar a BL donto masnapjan tudtuk, hogy ezt csunyan megszivhatjuk, addig Hazardnal utolag konnyu okosnak lenni. Ha csak azt a szintet hozna, amit a Chelseaben, senkinek egy szava nem lenne, hogy miert 100ba kerult es nem fele annyiba. (ingyen igazolasnal is ott van az alairasi penz meg magasabb fizu) Senki nem gondolta, hogy ilyen szinten be fog sulni. Bale-nel sokkal nagyobb hiba, hogy utolag nem engedtuk el Kinaba.
Jovic mar mas kerdes, o youtube osszefoglalo alapjan lett leigazolva, mert hogy a megfigyelok nem elemeztek ki jol a jatekat, az is biztos

A 16/17-es szezonban James is kellett a duplahoz. Ha barki adott volna erte 60-at, akkor nem a Bayernbe adjuk kolcson 2 evre 13 millioert (42 millios opcioval)

Reguilonra van visszavasarlasi opcionk, ami meg 2022 nyaran is ervenyes. Theonak pont az olasz liga valo, egy pillanatig nem hianyzik. Llorente meg tobbet akart, Isco karara kaphatott volna tobb percet, de nem hiszem hogy neki mostmar eleg lenne egy csere szerep.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. április 26., hétfő 13:33

halamadrid írta:
Persze könnyebb így ezt utólag mondani, de sajnos rengeteg elkerülhető, meggondolatlan döntést hoztunk és nagyon aggasztó, hogy az Alaba-transzfer is ilyennek készül. Ha Pérez papa Ramos vagy Varane pótlásánnak szánná (mégpedig valószínű hogy ennek szánja...) akkor talán még nagyobb kudarcot vallana mint Hazard Ronaldo "helyettesítésének" az ügyében.
Attól azért nagyon nehéz nagyobb kudarcot vallani. A futbaltörténelemben még eddig senkinek sem sikerült.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

halamadrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. április 26., hétfő 13:08

Ha annak idején Ronaldo helyett Bale-t engedtük volna el talán még minden rendben lenne. Érdekes, hogy ezóta jönnek a furcsábnál furcsább döntések.
Szerintem emiatt indult meg az egész lavina és ha annak idején Zizou megkapja akit akar, vagy egy másik edzővel okosan kezdjük el építeni a jövőt (aki a fiatalokat is be tudja építeni), adjuk kölcsönbe a kevés játéklehetőséghez jutó, nagy potenciállal bíró fiatalokat stb. akkor legalább hazai szinten behúztuk volna a legtöbb kupát. De nem, elment a legnagyobb sztárunk, összeesett a csapat és egy évvel később ostoba költekezésbe kezdtünk. Az akkor érkezők közül csak Militao volt igazán nagy fogás, Mendy se szar (sajnos nagyon gyenge a támadójátéka) de ott volt még mögötte Theo és Reguilón akik 1-2 év kölcsön után sokkal inkább beillettek volna a csapat játékába, addig pedig Marcelo csak hozza a szintet, pláne ha a portugál haverja is itt marad.
Persze könnyebb így ezt utólag mondani, de sajnos rengeteg elkerülhető, meggondolatlan döntést hoztunk és nagyon aggasztó, hogy az Alaba-transzfer is ilyennek készül. Ha Pérez papa Ramos vagy Varane pótlásánnak szánná (mégpedig valószínű hogy ennek szánja...) akkor talán még nagyobb kudarcot vallana mint Hazard Ronaldo "helyettesítésének" az ügyében.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. április 26., hétfő 13:07

Anthony írta:
raul 4 ever írta: Megisznak-e ZZ-vel egy(/több) korsóval a nyáron vmelyik teraszon, azt elrendeződnek a dolgaik, vagy marad az örihari..
Majd ha kettesben maradnak és ZZ felvesz a rózsaszín nyuszis cuccot :lol:
Csak érezzék jól magukat, a csapat meg lője a gólokat, a hogyan jutunk el oda nem fontos :lol: :lol:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. április 26., hétfő 12:57

raul 4 ever írta: Megisznak-e ZZ-vel egy(/több) korsóval a nyáron vmelyik teraszon, azt elrendeződnek a dolgaik, vagy marad az örihari..
Majd ha kettesben maradnak és ZZ felvesz a rózsaszín nyuszis cuccot :lol:

raul 4 ever

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. április 26., hétfő 12:38

Anthony írta: Hazard két éve viszi haza a sok pénzt, ÉS 0 amit eddig hozzátett a csapathoz.
Tessék, kijavítottam :)
Bár a nyakába varrni mindent, nem elegáns, de hogy a sérülések ellen ő sem tett meg mindent, az vitathatatlan..
Realista24 írta: Ez melyik Ödegaard? Amelyik hozzásegítette az Arsenalt a TOP10 eléréséhez?*
Erre meg majd úgy is azt mondják, hogy lelki roncsként ment Londonba..
Kíváncsi vagyok, jövőre pl. vele mi lesz? Megisznak-e ZZ-vel egy(/több) korsóval a nyáron vmelyik teraszon, azt elrendeződnek a dolgaik, vagy marad az örihari..

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. április 26., hétfő 12:21

Nyilván ennyi sérülésre senki sem számított, de pl. évek óta egyetlen Carvajallal számolunk a jobbszélen az teljesen érthetetlen.

Az a baj, hogy Bale, Jovic, Isco viszik haza a sok pénzt havonta, és nem tudunk szabadulni tőlük.

Hazard két éve viszi haza a sok pénzt, kb. 0 amit eddig hozzátett a csapathoz.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 26., hétfő 12:20

Professore írta: Tényleg a régi köröket futjuk de na élő szerződéssel élő embert ha akar az edző használni úgy hogy küszöbön van egy EB és Real Madridról van szó nem hiszem hogy elvágyódna. Amit a fizukon spórolunk az csepp a tengerben. Szép és jó hogy itt tartunk ahol de ettől még szerintem is rossz volt a keret menedzselése és a jövőt tekintve se feltétlen jó nem csak a jelent tekintve.

De várjuk meg a szezon végét még sokféleképpen alakulhat...
Csepp a tengerben? Tudod, hogy a budget hány százalékát teszik ki a fizetések?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. április 26., hétfő 12:15

Azért ha megnézzük tételesen, akkor egyértelmű, amiről páran beszélünk.

Hakimi: ZZ számított volna rá, kellett a pénz így eladta a vezetőség, a Mesternek ehhez nem volt köze
Militao: látjuk, hogy milyen jól hozza a meccseket mikor nincs más. A jobb bekk pozícióban is lehet, hogy stabilabbak lettünk volna, ha nem LV kerül oda, vagy hamarabb jut ZZ eszébe a 3 védős felállás. Azt láthattuk, hogy semennyire sem bízik meg Militaoban, így nem is játszott, csak mikor tényleg mindenki kiesett a védelemből.
Blanco: szegény Jim öregedett idén 10 évet, hogy mikor fog már bemutatkozni a srác. Egy nyomorult időhúzó cserének sem volt beállítva egyszer sem. Most, hogy kihullott mindenki, kényszerből be lett dobva és nagyon tisztességesen helyt állt. Érthetetlen, hogy korábban, mikor még Kroos bírt lépni, miért nem lehetett pihentetni vele.
Odegaard: ZZ őt is nagyon elkúrta. Egyetlen egyszer sem játszott normális felállásban, normális csapatösszetételben. A végén meg egyértelműen a legutolsó kp-s volt a sorban, még Isco is előtte volt. Bekerült abba a kalapba, amelyikből csak akkor kerül elő egy játékos, ha már minden lehetséges alternatíva elfogyott (pl Militao). Érthető, hogy elment máshová játszani, fejlődni.

Ha ezek a játékosok folyamatosan használva lettek volna, akkor valószínűleg jobb helyzetben lennénk, a védelmünk stabilabb lett volna és a kp gerince nem esett volna ki végelgyengülés miatt a végére. Persze így is a várakozások felül teljesít a gárda, de ez egy nagyon nagy hiányossága a Mesternek.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2021. április 26., hétfő 12:11

Tényleg a régi köröket futjuk de na élő szerződéssel élő embert ha akar az edző használni úgy hogy küszöbön van egy EB és Real Madridról van szó nem hiszem hogy elvágyódna. Amit a fizukon spórolunk az csepp a tengerben. Szép és jó hogy itt tartunk ahol de ettől még szerintem is rossz volt a keret menedzselése és a jövőt tekintve se feltétlen jó nem csak a jelent tekintve.

De várjuk meg a szezon végét még sokféleképpen alakulhat...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 26., hétfő 12:06

Remy írta: Lehet, hogy egy Hakimi - Öde kettős hiányzik az egész szezonunkból... És itt volt mindkettő.
Ez melyik Ödegaard? Amelyik hozzásegítette az Arsenalt a TOP10 eléréséhez?

Vinicius és Asensio 6 gólja a gond, és Hazard egész éves táppénze.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2021. április 26., hétfő 12:05

reeed_ati írta:
Marky írta:

Szerintem pedig pont ez Zizou egyik nagy erossege es emiatt sikerult a BL elodonto is. Egyszeruen 13-14 emberrel eddig lehetett tolni, nincs Lucas igy a tamadasok jobb oldala teljesen sulytalan, Kroos es Modric mar felig serulten is jatszanak, mert nelkuluk nincs minoseg a jatekban, Benzemanak nincs helyettese es a golokat sem lehet mastol varni.

Van meg 2+1 igazi verre meno tetmeccs, a bajnokikon pedig szepen forgatni kell addig a csapatot, hogy egy esetleges bukast ki lehessen hasznalni.
Szerintem az nem jó keret-menedzselés, hogy kényszerből, amikor már minden kötél szakad berakja a kiegészítő játékosokat..
Isco,Blanco,Mariano, meg a full hátvédsor kb.
Most ebből egyelőre pont jól jöttünk ki a BL. szempontjából..
De ha nem dől ki a Varane-Ramos páros, akkor Militao pl. végignézi a szezont a padról, pedig azért láthattuk, hogy ennél sokkal többet érdemel..
Valahogy a kiegészítő arcokat is sokkal élesebbre kéne hangolni, a több játéklehetőséggel és akkor ezzel együtt az alapkezdőnk is jóval frissebb lehetne, kevesebb sérüléssel..
Persze aztán lehet, ha többet játszanak a cseréink, akkor nem harcolnánk most a bajnokságért.. :lol:
Nem fejeztem jol ki magam. Zizou nagyon jol menedzseli a keretet ahhoz, hogy a megfelelo meccseken az aktualisan a legjobb 11 tudjon kiallni. En is latom, hogy nem ad eleg lehetoseget nehany arcnak, de az a Pool - Barca - Pool harmas meccs eleg eros volt.
Korabban is a bajnoksagban gyatra jatek volt, de az igazan fontos BL meccsekre mindig ossze tudott rakni egy olyan csapatot, ami hozta a triplat. Tavaly ra lehetett keszulni a liga zarasra, meg is lett az eredmenye, de iden egyszerre megy a liga es a BL is es ez mar sok ehhez a kerethez.

Vissza: