numberone1 írta:
Tovabbjutast varok, de nem lesz konnyu. Egy biztos, nekunk is be kell kicsit tolni a buszt es kivarasra jatszani.
Egyetértek. Ugyan csak két meccsét láttam a Chelsea-nek a közelmúltban, de szívesebben játszanék a Manchester City ellen mint ellenük.
Az Atletico Madridnál jobb csapat vagyunk, de olyan szinten nem tudtuk dominálni őket, ahogy a Chelsea tette. Mintha egy fokozattal gyorsabbak és erősebbek lettek volna, szinte már sajnáltam az Atletico-t, mennyire nincs esélyük gólhelyzetet kialakítani.
A Manchester City sem tudott mit kezdeni velük, hiába birtokolták többet a labdát, meddő mezőnyfölénynél nem tudtak többet elérni, közben meg minden előrevágott labdával úgy futottak a Chelsea játékosok, hogy alig bírták követni őket.
Ahogy láttam, a Chelsea-nél olyan Werner, mint nálunk Vinicius, de ott többen felérnek hozzá gyorsaságban.
Szóval, nem lesz könnyű meccs. A legfontosabb, hogy ne kapjunk gólt, a magam részéről egy 0-0 esetén sem bánkódnék, és bármilyen győzelem nagy fegyvertény lenne.