Daniel Carvajal - 2
Re: Daniel Carvajal - 2
Ezzel az emberrel mi a tosz van? Fog meg jatszani komoly szinten? Azt se tudom mikor lattam utoljara palyan. Egeszsegesen.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Majd valaki tegyen be egy képet róla mert még anno a BL szereplések idejéről emlékszem rá, amúgy már az sem rémlik, hogyan néz ki.
Mindegy Ramos és Varane ment ő maradt.
Könnyen lehet, hogy Carvajal végig nyomja a szezont és világklasszis lesz, Asensio, Vinidzsi, Rodrygo meg vetélkednek majd az aranylabdáért. Pánikra nincs ok.
A focit én ezzel a kerettel feladtam, értelmes támadónk már nem nagyon van. A védelem két pillérjét nem akartuk/sikerült megtartani. Én csak abban bízom, hogy csípjünk meg a bajnokságban egy BL helyet majd a végén valahogy, valami isteni csoda folytán. De ígyis izzadtunk majdnem mindenki ellen, jövőre mégrosszabbat várok..Carvajal sem fogja megváltani a csapatot, ő már megtette a magáét korábban, fontos láncszem volt a sikercsapatban.
Mindegy Ramos és Varane ment ő maradt.
Könnyen lehet, hogy Carvajal végig nyomja a szezont és világklasszis lesz, Asensio, Vinidzsi, Rodrygo meg vetélkednek majd az aranylabdáért. Pánikra nincs ok.
A focit én ezzel a kerettel feladtam, értelmes támadónk már nem nagyon van. A védelem két pillérjét nem akartuk/sikerült megtartani. Én csak abban bízom, hogy csípjünk meg a bajnokságban egy BL helyet majd a végén valahogy, valami isteni csoda folytán. De ígyis izzadtunk majdnem mindenki ellen, jövőre mégrosszabbat várok..Carvajal sem fogja megváltani a csapatot, ő már megtette a magáét korábban, fontos láncszem volt a sikercsapatban.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én erre a fazonra alig emlékszem már, annyit sérült mostanság. Ha játszik akkor max pár jobb van nála a világon, azok meg angolok, szóval ez van. Szét lett hajtva ő is azért.
Nem illik.
Carvajal 2025-ig hosszabbitott a Sanitasszal.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
nem ettől az évtől gondoltam, de pl 23-ban már csak nem Ő lesz a kezdőnkCsabi írta:mindenhol azt írják, hogy megkérdőjelezhetetlen a helye a kezdőben, nem is gondolkodnak más lehetőségenwZoLee7 írta: ha Dani azt mondja, hogy nem gond ha jön valaki elsőszámúnak és ellesz a padon is akkor ez abszolút nem rossz. Nem Ő a kezdő, nincs annyi perce és nem lesz annyit sérült sem remélhetőleg, nagyon is hasznos lehetne. Meg ebben az is érződik, bár lehet belemagyarázás, hogy akarunk egy spanyolt aki végre visszavonul innen
Ami teljesen logikusnak tűnik. Egy egészséges Carvajalnál nem találnánk túl sok jobb alternatívát a piacon. Aki előrelépés lenne, az 50+ról kezdődik. Simán ott van még a felső polcon, csak ne legyen sokat sérült.Csabi írta:mindenhol azt írják, hogy megkérdőjelezhetetlen a helye a kezdőben, nem is gondolkodnak más lehetőségenwZoLee7 írta: ha Dani azt mondja, hogy nem gond ha jön valaki elsőszámúnak és ellesz a padon is akkor ez abszolút nem rossz. Nem Ő a kezdő, nincs annyi perce és nem lesz annyit sérült sem remélhetőleg, nagyon is hasznos lehetne. Meg ebben az is érződik, bár lehet belemagyarázás, hogy akarunk egy spanyolt aki végre visszavonul innen
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
mindenhol azt írják, hogy megkérdőjelezhetetlen a helye a kezdőben, nem is gondolkodnak más lehetőségenwZoLee7 írta: ha Dani azt mondja, hogy nem gond ha jön valaki elsőszámúnak és ellesz a padon is akkor ez abszolút nem rossz. Nem Ő a kezdő, nincs annyi perce és nem lesz annyit sérült sem remélhetőleg, nagyon is hasznos lehetne. Meg ebben az is érződik, bár lehet belemagyarázás, hogy akarunk egy spanyolt aki végre visszavonul innen
Nem is a teljesítmény a baj nála, hanem hogy rengeteget sérült. Ha alacsony fizuval ir alá, akkor oké lehet igy is. Aztan remélhetőleg elkerulik a sérülések.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ha Dani azt mondja, hogy nem gond ha jön valaki elsőszámúnak és ellesz a padon is akkor ez abszolút nem rossz. Nem Ő a kezdő, nincs annyi perce és nem lesz annyit sérült sem remélhetőleg, nagyon is hasznos lehetne. Meg ebben az is érződik, bár lehet belemagyarázás, hogy akarunk egy spanyolt aki végre visszavonul innen
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hihetetlen. Mintha valami fordított világban élnénk.
Ő is akkora hülyeségeket csinált mostanság védekezésben, hogy fájt nézni. Ráadásul kurvára kérdéses, hogy mennyi ideig fog tudni rendelkezésre állni, kb. Hazard szinten tönkre van menve a csávó, erre adunk neki 4 éves szerződést.
#beszabehu
Ő is akkora hülyeségeket csinált mostanság védekezésben, hogy fájt nézni. Ráadásul kurvára kérdéses, hogy mennyi ideig fog tudni rendelkezésre állni, kb. Hazard szinten tönkre van menve a csávó, erre adunk neki 4 éves szerződést.
#beszabehu
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Dani Carvajal’s extension until 2025 will be announced in the next few hours.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
És idén már játszani is fog cserébe?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
3 évvel hosszabbít a hírek szerint.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Sierra írta: Persze aggasztó, de Carvajal sérülékenysége se idén kezdődött. Most konkrétan játszott 2(?) meccset, úgy hogy előtte hónapokig nem játszott, és most megint off. Kb Hazard szint.*
Ami különösen gáz az egészben, hogy szvsz, ha meccsben van, azt a rúgást "meg se érzi", olyan helyre kapta. Január óta gyakorlatilag csak teremben, meg (kis túlzással) 1-2 közös edzésen volt, dolgozhatott közben kb. akárhogy, van ami csak a játékpercekkel jön vissza top szintre.
Dani nem annak a srácnak tűnik, aki az edzőterem helyett a hambishoz ment a rehabilitáció alatt.
Arról amúgy mondtak valamit, hogy a Chilwell ütközésbe sérült bele, vagy abba a másik jelenetbe a 2. félidő közepén kb? Volt amikor oldalvonalnál nyúlt meg labdáért.. Utána is tapogatta magát.. Persze most már nem számít, csak érdekel..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- ___Samy___
Tovabbra is tartom, hogy Hazard allapotat is nagyban koszonhetjuk Dupontnak meg a Sanitasnak. Szerintem Caevajallal is hasonlo a helyzet, Dupont ota van ekkora nagy bajban a serulesekkel.Sierra írta:Persze aggasztó, de Carvajal sérülékenysége se idén kezdődött. Most konkrétan játszott 2(?) meccset, úgy hogy előtte hónapokig nem játszott, és most megint off. Kb Hazard szint.___Samy___ írta: 57 serules. Egy ideny alatt. Engem inkabb ez aggaszt, nem az, hogy Carvajal alig jatszott iden.
De mindenképpen kellene vmit kezdeni ezzel, de félek, hogy itt is felsőbb körök érdekei miatt van még mindig a Sanitas. Úgy fest ez az erőnléti edző is egy szar. A kopasszal tényleg megbasztuk Európát éveken keresztül, kb bedaráltunk mindenkit olyan erőnléte volt a játékosoknak. Persze vágom, azóta eltelt 3-4-5 év, nyilván annyival öregebbek a játékosok, de Modricon kívül mindenkinek bírnia kéne a strapát szerintem, egyik se öreg a kezdőből (Ramost kivéve).
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Helyesbítés, ha már támadkat szóba hoztam..Hazard leveri Odri lécét is ( Jovic biznisz is megér egy misét ) De leginkább Hazard. ...Mickey írta:Igen, Carvajal pótlására már oda kellett volna sasolni, (mint ahogy a támadóinkra is...)Boldi90 írta:
4 vagy 5 éve kellett volna nézni a helyére valakit. Idén is az egyetlen jobbszélsőnk volt a helyettese.
ohhh, lett egy Odriozola, aki szart sem ér.sajnos.
Benéztük. ( mint a támadókat...vagyis nem, Odri még gyengébb és kevésbé használható, szintekkel )
___Samy___
Jah, ennyi fenét mint idén...vicc az egész.
Na de majd jövőre, vagy a BL döntőben ! vagy a visszavágón vagy majd egyszer !
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Persze aggasztó, de Carvajal sérülékenysége se idén kezdődött. Most konkrétan játszott 2(?) meccset, úgy hogy előtte hónapokig nem játszott, és most megint off. Kb Hazard szint.___Samy___ írta: 57 serules. Egy ideny alatt. Engem inkabb ez aggaszt, nem az, hogy Carvajal alig jatszott iden.
De mindenképpen kellene vmit kezdeni ezzel, de félek, hogy itt is felsőbb körök érdekei miatt van még mindig a Sanitas. Úgy fest ez az erőnléti edző is egy szar. A kopasszal tényleg megbasztuk Európát éveken keresztül, kb bedaráltunk mindenkit olyan erőnléte volt a játékosoknak. Persze vágom, azóta eltelt 3-4-5 év, nyilván annyival öregebbek a játékosok, de Modricon kívül mindenkinek bírnia kéne a strapát szerintem, egyik se öreg a kezdőből (Ramost kivéve).
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Igen, Carvajal pótlására már oda kellett volna sasolni, (mint ahogy a támadóinkra is...)Boldi90 írta:4 vagy 5 éve kellett volna nézni a helyére valakit. Idén is az egyetlen jobbszélsőnk volt a helyettese.Sierra írta: Vicc ez az ember is... sose lehet ra szamitani. Lassan nezni kell vkit a helyere.
ohhh, lett egy Odriozola, aki szart sem ér.sajnos.
Benéztük. ( mint a támadókat...vagyis nem, Odri még gyengébb és kevésbé használható, szintekkel )
___Samy___
Jah, ennyi fenét mint idén...vicc az egész.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- ___Samy___
57 serules. Egy ideny alatt. Engem inkabb ez aggaszt, nem az, hogy Carvajal alig jatszott iden.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
A legerosebb vedelmet tennem fel a Chelsea ellen, az pedig Ramosszal kezdodik, ha Zz ugy gondolja, a formaja megfelelo. Felnek tole az ellenfel tamadoi, mentalisan sokat szamithat, en nem felejtettem el a spartai hozzaallasat. Remeljuk kepes lesz jatszani, nehogy kidoljon meg egy ember az Osasuna ellen vagy edzesen...