ziro4vr írta:
Alapvetően a felállással nem volt gond, Marcelo volt a fő gond. Netto emberhátrány, olyan volt mint amikor valaki felmegy az autópályára és szembe megy a többiekkel. Tilos játszatni a visszavágón, remélem ezt ZZ beismeri, ha nem, én akkor venném őt elő.
Az eleje csalóka volt, nekünk estek, többen vannak és jobb fizikai állapotban, de aztán kiegyenlített lett a játék.
Szerintem a CKM-en fog múlni, ha jobb állapotban lesznek és Marcelot kivéve nagyobb lesz a taktikai fegyelem és stabilitás, akkor meg tudjuk fogni őket és valahogy továbbcsusszanunk. Jelenleg TBO a legjobb, a támadóik nagyrészt vakon vannak, 1 gólt meg bekotrunk bármikor még tán kettőt is.
Másik oldalon Kanténak jár a respekt, ilyen önazonos játékost én még nem láttam, nagyon tudja hogy mennyit ér és miben jó, semmi hősködés.
Áll. Mendy és Ramos is lehetnek már szombaton.. A kapitány kezdhet a bajnokin, Mendy meg kóstoljon max bele, de ha megoldható a visszavágóra legyen a legjobb állapotban, szegény Marcelo helyett.
Igen, mint mindig, a CMK-n áll/bukik kb. a csapat, ezért is kéne mindháromnak pihenni hétvégén. (Blanco-Ase-Isco csak lehozza az Osa ellen..)
Nem voltunk szerintem am. taktikailag fegyelmezetlenek, Marcelo már nem létező sebessége akkora fék volt, egy pillanat alatt szétestünk, Azpi-nak csak ki kellett mennie a vonal mellé és máris felborult a csapat. Egyértelműen hiba volt megengedni a Marci-Azpi párharcot..
ZZ sztem okosan rakott 3 védőt a CMK mögé, de sajna mivel Marci miatt áll. szétestünk, át tudtak szaladni.
Szerintem 1 kezem is kevés volna megszámolni, hányszor volt olyan, hogy Marcelo akkor ért vissza, mire lement a visszajátszás..
Nem bántom, mert imádom, csak már nem kéne játszatni (egy BL elődöntőben).