Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- Mester77
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
Varane megsérült. 10 napra minimum kiesett. Chelsea és Sevilla ellen off.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Pad'em írta: Jim-percek AS-től:
- Ha Ramos és Varane is távozik, és nem jön plusz CB Alaba mellett Chust lesz felnőtt kerettag
- Valószínű Arribas veszi át Isco helyét a keretben jövőre
- Ha Marcelo lép nyáron, Miguel lesz felhozva
- Blanco lesz Case cseréje
kicsit kötekszem:
- én Chustban nem látok nagy jövőt, vésztartaléknak jó, de szvsz ne ő az új Nacho
- Aribbasban sincs semmi extra eddig, Isco helyét mondjuk Ödegaard vehetné át szerintem
- Ezzel egyetértek, Miguel tényleg jó lehet, de ha marad Marcelo, 1 év múlva is feljöhet, ő még fiatal
- Blanco is jó lehet, de mondjuk Case cseréjeként nem sokat játszana
én Kroos cseréjének szánnám, fizikálisan nem olyan erős, hogy egyedüli vkp legyen, viszont jó labdái már most is vannak, előre is lehetne használni
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Elöbb dobnám most be Mendy-t mint Ramost, Mendy passzolt a kirakósba, Ramos meg egy nagy kérdöjel, hogy milyen formában van. Nyilván az egyik játszatása nem zárja ki a másikat.Pad'em írta: Mendy és Ramos ma a csapattal edzett!
@Marca:
- If he feels good in tomorrow's training session, Mendy could start vs Chelsea
- There is doubt regarding Ramos playing vs Chelsea, as he's only played 3 games in 2021. However, he could compensate for his lack of rhythm with his experience
Jim-percek AS-től:
- Ha Ramos és Varane is távozik, és nem jön plusz CB Alaba mellett Chust lesz felnőtt kerettag
Chustból még nem láttam eleget, a másik három viszont bíztatóan játszott eddig, padra böven jók aztán majd meglátjuk.Jim-percek AS-től:
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Pad'em
Mendy és Ramos ma a csapattal edzett!
@Marca:
- There is doubt regarding Ramos playing vs Chelsea, as he's only played 3 games in 2021. However, he could compensate for his lack of rhythm with his experience
Jim-percek AS-től:
@Marca:
Jim-percek AS-től:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Lehet tevedek, de Nacho az egyik leggyirsabb vedonk a keretben, Ramosnal biztosan gyorsabb
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Militao gondolom működne a szélen is, de világklasszis produkciót tol középen én nem zökkenteném ebből ki.Pad'em írta:Hát amúgy a legjobb sztem ha Militao lenne a jobbon. De az valamiért fel se merül. Ramos sebessége azért szélen már kevés lenne sztem.Steve írta:
Nyilván ez nem lesz amit most én írok, de amúgy a
Ramos-Nacho-Militao-Mendy már sokkal jobb lenne.
Mégpedig azért, mert Nacho a szélen nem a legjobb. Nem elég gyors oda, középen viszont ésszel megold mindent.
Ramos harciassága a szélen kamatoztathatóbb lenne.
Persze ha ez a négyes lenne, akkor gondolom én is, hogy Nacho lesz a szélre rakva.
- Pad'em
Hát amúgy a legjobb sztem ha Militao lenne a jobbon. De az valamiért fel se merül. Ramos sebessége azért szélen már kevés lenne sztem.Steve írta:Nyilván ez nem lesz amit most én írok, de amúgy aPad'em írta:
Nacho-Militao-Ramos-Mendy. Szerintem ez a terv. Aztán ha Ramos még nem lesz kész, akkor Valverde-Nacho-Militao-Mendy. Ha Valverde se akkor Odri-Nacho-Militao-Mendy. Viszont ha Mendy se akkor az Odri-Nacho-Militao-Marceloval inkább ki se álljunk
Mégpedig azért, mert Nacho a szélen nem a legjobb. Nem elég gyors oda, középen viszont ésszel megold mindent.
Persze ha ez a négyes lenne, akkor gondolom én is, hogy Nacho lesz a szélre rakva.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Nyilván ez nem lesz amit most én írok, de amúgy aPad'em írta:Nacho-Militao-Ramos-Mendy. Szerintem ez a terv. Aztán ha Ramos még nem lesz kész, akkor Valverde-Nacho-Militao-Mendy. Ha Valverde se akkor Odri-Nacho-Militao-Mendy. Viszont ha Mendy se akkor az Odri-Nacho-Militao-Marceloval inkább ki se álljunkSierra írta:
Akkor Varane vajon offos a Bl-re? Nemtom jo otlet e berakni Ramost most, amikor Nacho meg Militao wc uzemmodban toljak. De sztem ZZ be fogja tenni a kezdobe.
- Pad'em
Nacho-Militao-Ramos-Mendy. Szerintem ez a terv. Aztán ha Ramos még nem lesz kész, akkor Valverde-Nacho-Militao-Mendy. Ha Valverde se akkor Odri-Nacho-Militao-Mendy. Viszont ha Mendy se akkor az Odri-Nacho-Militao-Marceloval inkább ki se álljunkSierra írta:Akkor Varane vajon offos a Bl-re? Nemtom jo otlet e berakni Ramost most, amikor Nacho meg Militao wc uzemmodban toljak. De sztem ZZ be fogja tenni a kezdobe.Realista24 írta: Sergio Ramos and Mendy expected to travel with the team to London. Valverde will to get his second COVID-19's test result tomorrow. Varane didn't train today. [@miguelitocope]
Akkor Varane vajon offos a Bl-re? Nemtom jo otlet e berakni Ramost most, amikor Nacho meg Militao wc uzemmodban toljak. De sztem ZZ be fogja tenni a kezdobe.Realista24 írta: Sergio Ramos and Mendy expected to travel with the team to London. Valverde will to get his second COVID-19's test result tomorrow. Varane didn't train today. [@miguelitocope]
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sergio Ramos and Mendy expected to travel with the team to London. Valverde will to get his second COVID-19's test result tomorrow. Varane didn't train today. [@miguelitocope]
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Toti írta: Zidane: “Ramos keszen all a visszateresre”
Kerethirdetes, kimaradt: Ramos
Perez lecsörgött.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
Egy ilyen szezon utan szamomra abszolut nem wtfRealista24 írta:De ez WTF?Toti írta: Zidane: “Ramos keszen all a visszateresre”
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De ez WTF?Toti írta: Zidane: “Ramos keszen all a visszateresre”
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane: “Ramos keszen all a visszateresre”
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Megvan a keret:
Kapusok: Courtois, Lunin és Altube
Védők: E. Militão, R. Varane, Nacho, Marcelo, Odriozola és Miguel
Középpályások: Kroos, Modrić, Casemiro, Isco, Arribas és Blanco
Támadók: Hazard, Benzema, Asensio, Vini Jr., Mariano és Rodrygo
Nem lehet tudni valamit arról, hogy bekerülhet-e még Valverde? Úgy tudom ma tesztelik (ezek szerint csak a kerethirdetés után).
Kapusok: Courtois, Lunin és Altube
Védők: E. Militão, R. Varane, Nacho, Marcelo, Odriozola és Miguel
Középpályások: Kroos, Modrić, Casemiro, Isco, Arribas és Blanco
Támadók: Hazard, Benzema, Asensio, Vini Jr., Mariano és Rodrygo
Nem lehet tudni valamit arról, hogy bekerülhet-e még Valverde? Úgy tudom ma tesztelik (ezek szerint csak a kerethirdetés után).
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Fix csere lesz lenne talán, nemhogy öt éve kezdő.Remy írta: Az a legszebb, hogy 2018 óta kezdő lenne a tag a Real Madridban. Még, ha nyilván mondjuk 5 éve nem gondolta volna senki, hogy ilyen lesz a támadósorunk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Legalább megalapozná a hangulatot, minden meccs előtt..Realista24 írta:Persze, rögtön Jardelt kéne visszahozni.Remy írta:
Még mindig mit meg nem adnék egy 33 éves Iago Aspasért... Aranyat érne a mostani csapatban.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az a legszebb, hogy 2018 óta kezdő lenne a tag a Real Madridban. Még, ha nyilván mondjuk 5 éve nem gondolta volna senki, hogy ilyen lesz a támadósorunk.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Miutan Cr elment es meg mielott Mariano jott akkor cikkeztek rola. Marianonal jobb megoldas lett volna.Jim írta: Aspast kb 5 éve hozták szóba velünk
már akkor meg kellett volna venni...
Lenne cserecsatár