Faust írta: Jo de erted, szupermen. Normalis ember telibeszarja.
sztem a legbénább, legklisésebb szuperhős. De inkább Cavill legyen mint bármilyen negró
HozzászólásSzerző: soadroli » 2021. május 6., csütörtök 12:50
Faust írta: Jo de erted, szupermen. Normalis ember telibeszarja.
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. május 6., csütörtök 12:38
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. május 6., csütörtök 8:06
Lehet sarazni a színészi képességeit, de Supermannek tökéletes volt.Faust írta:Mi lesz veletek cavill nelkul, te jo eg.
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. május 5., szerda 18:03
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2021. május 5., szerda 16:59
Arról pletykának hogy Ő is benne lesz a Thor 4- .ben , szóval ja.Ez offi, Cavill így kuka?
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. május 5., szerda 16:59
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. május 5., szerda 16:49
Ez offi, Cavill így kuka?soadroli írta:alig váromRemy írta: Na, jön az első fekete Superman, természetesen fekete rendezővel.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2021. május 5., szerda 16:38
alig váromRemy írta: Na, jön az első fekete Superman, természetesen fekete rendezővel.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. május 5., szerda 16:34
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. május 4., kedd 11:43
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. május 4., kedd 9:51
Szokj rá. Mióta elkezdtem eredeti hangosan nézni 10+ éve, a szinkronosak nagyon mesterkélt hatásúak. Mindent megtesz egy szinkronszínész persze, de akkor sem azt adja át, amit az eredeti színész alkotni akart, arról nem is beszélve sokszor mennyire nem illik a testhez a hang.alexoxladjackoxi írta:Az a baj nincs magyar szinkron hozzá, feliratozva meg nem szoktam filmet nézni, de erre lehet rá fogok próbálni, mert nagyon jó sztorinak tűnik. Amúgy összebeszéltünk, mert én meg tegnap a Születésnapot néztem. Zseniálisak ezek a dán filmdrámák.Remy írta: Aki egy jóféle skandináv minőségre vágyik, az nyomassa Vinterberg, Még egy kört mindenkinek című filmjét. Óriási darab.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. május 3., hétfő 10:51
Az a baj nincs magyar szinkron hozzá, feliratozva meg nem szoktam filmet nézni, de erre lehet rá fogok próbálni, mert nagyon jó sztorinak tűnik. Amúgy összebeszéltünk, mert én meg tegnap a Születésnapot néztem. Zseniálisak ezek a dán filmdrámák.Remy írta: Aki egy jóféle skandináv minőségre vágyik, az nyomassa Vinterberg, Még egy kört mindenkinek című filmjét. Óriási darab.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. május 2., vasárnap 20:06
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. április 26., hétfő 19:48
De miert? Mert megtanult dobolni vagy jelbeszelni? Vagy mert arab? Vele amugy nem volt baj csak a film maga teljesen verszegeny, az alapszitun kivul az eg vilagon semmi nincs benne kitalalva rendesen. Kilencvenes evekben megcsinaljak ezt a filmet, eltunik a sullyesztoben.soadroli írta:Riz Ahmed is simán megérdemelte volna, sőt a siket koma is. Nem értesz te hozzáFaust írta: Hala a jo egnek hogy a Sound of metal semmi “extrat” nem nyert, oriasi kozepes az egesz.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2021. április 26., hétfő 19:28
Riz Ahmed is simán megérdemelte volna, sőt a siket koma is. Nem értesz te hozzáFaust írta: Hala a jo egnek hogy a Sound of metal semmi “extrat” nem nyert, oriasi kozepes az egesz.
HozzászólásSzerző: portillo » 2021. április 26., hétfő 19:23
Nekem az egész felhozatal kicsit ilyen. Mindegyik hozza a kötelezőt, de ennyi. Bár mostanában az összes netflix tartalomnál ezt érzem, jól össze van rakva, nehéz benne hibát találni, de igazán extrát nem kapok, legyen az sorozat vagy film.Faust írta: Hala a jo egnek hogy a Sound of metal semmi “extrat” nem nyert, oriasi kozepes az egesz.
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. április 26., hétfő 19:18
HozzászólásSzerző: portillo » 2021. április 26., hétfő 19:17
A Sound of Metal tényleg érdekes, megéri megnézni, és a Minari sem volt rossz. A Mank nekem nem jött be annyira, bár jól össze van rakva, A cihicagói 7-ek sztem tök átlag.soadroli írta: A Sound of Metal, The Father, és a Promising Young Woman megér egy nézést, jó filmek. A többit én se láttam
HozzászólásSzerző: soadroli » 2021. április 26., hétfő 12:07
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. április 26., hétfő 12:01
A Pixar mesén kívül egyiket se láttam, de meg hallani se hallottam rólukwZoLee7 írta: Ja hogy most volt oscar? Durva de kicsit sem mozgat mar meg. Igazabol elolvastam a gyozteseket, de nem sokat mondanak
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem