Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Re: Taktikai háború (Legyél Mourinho)
Valaki, aki követi a brazil bajnokságot: Patoval mizu van? egészséges? formában van? az megvan hogy a milanban sokat volt sérült, aztán kb. 15 milláért hazament... ha még áll a lábán,simán hoznám. carlo is dolgozott már vele, szóval ezzel sem lenne gond. az olaszoknál baromira bírtam a srácot, csak az a sok sérülés...
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo(bra),Ramos,Marcelo,Higuaín
- Kedvenc csapatod: Real Madrid Club de Futbol, Selecao Brasileira
Én Verratti,Isco,Bale,Carvajal négyest hoznám.Én nem hoznék csatárt, Benzema-Higuaín kettős nekem elég,formába kell hozni őket,tavaly azért jobb formában voltak,több gólt is lőttek.Mondjuk tavaly az egész csapat top formában volt,de kettő szezont egymás után közte Eb nem lehet lenyomni, ebben a játékstílusban.Na mindegy tudom, hogy sokan elküldenék Higut- én nem.
Kit hoznak helyette? Cavani-t, Aguero-t. Jó mind a kettő, de Higuaín is szorta a gólokat.
Madridi publikum meg imádja Higuaín-t, nem kicsit.
Na elég volt, a többiekről... Carvajalt nem láttam még focizni, de állítólag szupi a leverkusenben jöjjön(egy Rafael jobb lenne),de Arbeola helyett jó lesz. Bale egyértelmű,gyors jól cselez,vele biztos nem lassulna a csapat játéka. Isco meg a legtehetségesebb spanyol fiatal, kis területen úgy forgolódik,cselez,gyors,nagy jövő előtt áll. Verratti-val meg végre lenne egy középpályásunk aki bemeri vállalni a cseleket és nem fél,ha rárontanak egyszerre ketten.
Jesé is jöhet fel vagy kölcsönbe kell adni.
Kaká,Carvalho,Essien,Albiolt eladni.
Kit hoznak helyette? Cavani-t, Aguero-t. Jó mind a kettő, de Higuaín is szorta a gólokat.
Madridi publikum meg imádja Higuaín-t, nem kicsit.
Na elég volt, a többiekről... Carvajalt nem láttam még focizni, de állítólag szupi a leverkusenben jöjjön(egy Rafael jobb lenne),de Arbeola helyett jó lesz. Bale egyértelmű,gyors jól cselez,vele biztos nem lassulna a csapat játéka. Isco meg a legtehetségesebb spanyol fiatal, kis területen úgy forgolódik,cselez,gyors,nagy jövő előtt áll. Verratti-val meg végre lenne egy középpályásunk aki bemeri vállalni a cseleket és nem fél,ha rárontanak egyszerre ketten.
Jesé is jöhet fel vagy kölcsönbe kell adni.
Kaká,Carvalho,Essien,Albiolt eladni.
"Megkértem Falcaót, hogy adja ide a szalvétáját." - Florentino Pérez
Dream Team: Casillas-Salgado-Lúcio-Ramos-R.Carlos-Guti-Beckham-Zidane-Ronaldinho-Cristiano--Ronaldo(r9)
edző: Vicente del Bosque és Luiz Felipe Scolari
Dream Team: Casillas-Salgado-Lúcio-Ramos-R.Carlos-Guti-Beckham-Zidane-Ronaldinho-Cristiano--Ronaldo(r9)
edző: Vicente del Bosque és Luiz Felipe Scolari
- R-l@nch
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane, Raúl, Casillas, Marcelo, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mit szólnátok Fredhez??? Én nagyon bírtam a játékát a Lyonban pl, rendkívül technikás, brazil, 30 éves, 2-3 jó éve még lehet, padra tökéletes lenne Benzema mögéToti írta:elég böszme lenne egy benzema, morata csatárduóval nekivágni a következő szezonnak.adom, de ki lenne az? nekem egy név sem ugrik be.Ezért kell egy rutinosabb, top közeli, de már idősebb csatár, aki tudja, hogy mit vállal (kb 35%-át a meccseknek).
nekem az a lényeg, h verratti jöjjön. :Đ
Pont ezért lenne jobb egy fiatalabb, de tehetséges akár 18 éves gyerkeet megkockáztatni. Zidane körülnézhetne hátha talál egy varane szerűt csak csatárban.Toti írta:elég böszme lenne egy benzema, morata csatárduóval nekivágni a következő szezonnak.adom, de ki lenne az? nekem egy név sem ugrik be.Ezért kell egy rutinosabb, top közeli, de már idősebb csatár, aki tudja, hogy mit vállal (kb 35%-át a meccseknek).
Verratti meg überkirály lenne(lesz!)
casillas-carvajal-ramos-varane-marcelo-verratti-modric-isco-lucas-ronaldo-suarez
elég böszme lenne egy benzema, morata csatárduóval nekivágni a következő szezonnak.
adom, de ki lenne az? nekem egy név sem ugrik be.Ezért kell egy rutinosabb, top közeli, de már idősebb csatár, aki tudja, hogy mit vállal (kb 35%-át a meccseknek).
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Félreértés ne essék én csak két ötletet dobtam be szó se volt róla, hogy most őket hozzuk cserének.De Higuaín idén lép le, vagyis nekünk most kéne egy cserecsatár. Nem 2-3-4 év múlva.
szerintem az első és másodosztály szintje között sokkal de sokkal nagyobb az ugrás. Plusz nem mindegy, hogy Lille Lyon Marseille PSG vagy csak a Barca B,Villareal stb ellen játszhatja a meccseit (vagy akár gólt is lő nekik, mint Maupay). Douglas Baggio a Flamengo utánpótlás cspatából még beleillene a Castillába, de ha valaki elég tehetséges inkább adjuk kölcsön vagy rakjuk felnőtt keretbe. Messi se játszott 17 éves korától a Barca B-ben túl sokat.Szerintem nem feltétlenül. Egy ilyen fiatal játékos nem hiszem, hogy kezdő a csapatában a francia ligában, és az se biztos, hogy olyan eget rengetően sok lehetőséget kap. Egy Castillában viszont akár kezdő játékos is lehet, ha tehetséges, és a játékperc sokat számít. + azért a légkör sem olyan elhanyagolható tényező, amit viszont szokni kell.
Persze lehet, hogy tévedek
casillas-carvajal-ramos-varane-marcelo-verratti-modric-isco-lucas-ronaldo-suarez
- niden6
- Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane
Benzema és Higuaín nem képesek ketten megoldani, nem hogy Benz egyedül.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Egy ember sem képes végigtolni egy teljes szezont egyedül. Benzema sem. Teljesen kifacsarnánk tavaszra. Kell valaki mögé, aki eltiltás/sérülés(!) és pihentetés idejére beszáll.accel írta:kövezzetek meg, de én nem hoznék cserecsatárt, morata elég lenne. toljon végig benzema úgy egy szezont, hogy betönkezdő és csak néhány meccs előtt van pihentetve. ha úgy is szar lesz, akkor eladhatjuk. de nem lesz az
Morata pihentetés esetén jó lehet, mert azt lehet időzíteni, de ha Benzema 1-2 hétre kidől, mert lesérül, akkor egy Barca, ManU stb ellen ne Morata legyen az 1 szem bevethető csatárunk. Ezért kell egy rutinosabb, top közeli, de már idősebb csatár, aki tudja, hogy mit vállal (kb 35%-át a meccseknek).
kövezzetek meg, de én nem hoznék cserecsatárt, morata elég lenne. toljon végig benzema úgy egy szezont, hogy betönkezdő és csak néhány meccs előtt van pihentetve. ha úgy is szar lesz, akkor eladhatjuk. de nem lesz az
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
De Higuaín idén lép le, vagyis nekünk most kéne egy cserecsatár. Nem 2-3-4 év múlva.Higuain írta:És amúgy azt mondtam, hogy kölcsenben is maradhatna nyilván nem akarok egy 16 évest a kezdőbe rakni.
De 18-9 évesen szerintem már nyugodtan bekerülhet a keretbe.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Na, csak leírom már az én átigazolási ötleteimet
Szóval, a középpályát kell a legjobban megerősíteni, mégpedig úgy, hogy Khedirát eltakarítani innen, Xabit meg néhányszor padra ültetni. A Dortmund ellen látszott, amikor már a padon ült, hogy mennyire vezérelte onnan is a csapatot és hogy mennyire együtt élt a játékkal. Ráadásul van annyira intelligens, hogy megértené, hogy 32 évesen nem ő lesz az első számú opció a legmelósabb posztra.
Szűrni el kell hozni Verrattit és Gündogant is.
Verratti szerintem már biztos, hogy jön, de ha kicsapunk 30-at Gündoganért, akkor szerintem a Dortmund se fog nemet mondani. Ezt a csapatot ezután a szezon után szét fogják hordani, nincs mese, és így esetleg esély nyílik arra, hogy Kloppot is el tudjuk hozni a kispadra, mert nem látom értelmét az ő helyében, hogy egy olyan csapatot vezessek, amit felépítettem és széthordták a rákba. (Persze csak akkor, ha végül mégse Don Carlo lenne a befutó.) Szóval: el kell adni A Herceget, Xabit kicsit anyósülésre tenni, míg a fent említett két játékost és Casemirot hozni kell, nincs mese.
Hátvédsor szerintem rendben van, felesleges lenne eladni Coentraot. Én nem kedveltem, de egy eszméletlenül melós játékos, már megkedveltem egy ideje, szóval felőlem maradhat. Carvalhonak sajnos lefolyt a homokóra, pedig imádom a csávót. Albiol is szimpatikus, de ez nem a Levante, ide nagyobb kvalitású játékos kell söprögetni. A tizenhetes is maradhat, csak ne ő legyen az elsőszámú. Itt annyit kell, hogy pénzzé tenni Albiolt, felhozni a Castillaból Nachot és visszahívni Carvajalt Németországból.
Támadószekcióból eladni Higuaínt, ha már tavaly is úgy volt, hogy megy, illetve Di Maríát is eladhatjuk, akármennyire szimpatikus srác és egy jó futballista. Özil mellé odatenni Lukát, hogy kicsit megszorítsa valaki a golyóit, CR érinthetetlen. Benzema mellé megvenni Lewandowskit (reméljük a Dortmund befejezte ott a riválisának erősítését, hogy Götzét eladták nekik), plusz felhozni Moratát tartaléknak, a másik szélre pedig el kell hozni Bale-t, nincs apelláta, mellé pedig beemelni Jesét vagy ha úgy alakul, akkor Özilt kitolni néha szélre. Itt eszméletlenül erősek lehetnénk, ha nem csak ennyire Cristianora lenne kihegyezve minden támadás és esetleg a csatáraink is tennék a dolgukat.
Egyszóval, akiknek jönni kell: Carvajal, Verratti ÉS Gündogan, Bale, esetleg Lewandowski, ha eladják. Meg egy edző, aki felőlem lehet bárki, csak vezéregyéniség legyen.
Szóval, a középpályát kell a legjobban megerősíteni, mégpedig úgy, hogy Khedirát eltakarítani innen, Xabit meg néhányszor padra ültetni. A Dortmund ellen látszott, amikor már a padon ült, hogy mennyire vezérelte onnan is a csapatot és hogy mennyire együtt élt a játékkal. Ráadásul van annyira intelligens, hogy megértené, hogy 32 évesen nem ő lesz az első számú opció a legmelósabb posztra.
Szűrni el kell hozni Verrattit és Gündogant is.
Verratti szerintem már biztos, hogy jön, de ha kicsapunk 30-at Gündoganért, akkor szerintem a Dortmund se fog nemet mondani. Ezt a csapatot ezután a szezon után szét fogják hordani, nincs mese, és így esetleg esély nyílik arra, hogy Kloppot is el tudjuk hozni a kispadra, mert nem látom értelmét az ő helyében, hogy egy olyan csapatot vezessek, amit felépítettem és széthordták a rákba. (Persze csak akkor, ha végül mégse Don Carlo lenne a befutó.) Szóval: el kell adni A Herceget, Xabit kicsit anyósülésre tenni, míg a fent említett két játékost és Casemirot hozni kell, nincs mese.
Hátvédsor szerintem rendben van, felesleges lenne eladni Coentraot. Én nem kedveltem, de egy eszméletlenül melós játékos, már megkedveltem egy ideje, szóval felőlem maradhat. Carvalhonak sajnos lefolyt a homokóra, pedig imádom a csávót. Albiol is szimpatikus, de ez nem a Levante, ide nagyobb kvalitású játékos kell söprögetni. A tizenhetes is maradhat, csak ne ő legyen az elsőszámú. Itt annyit kell, hogy pénzzé tenni Albiolt, felhozni a Castillaból Nachot és visszahívni Carvajalt Németországból.
Támadószekcióból eladni Higuaínt, ha már tavaly is úgy volt, hogy megy, illetve Di Maríát is eladhatjuk, akármennyire szimpatikus srác és egy jó futballista. Özil mellé odatenni Lukát, hogy kicsit megszorítsa valaki a golyóit, CR érinthetetlen. Benzema mellé megvenni Lewandowskit (reméljük a Dortmund befejezte ott a riválisának erősítését, hogy Götzét eladták nekik), plusz felhozni Moratát tartaléknak, a másik szélre pedig el kell hozni Bale-t, nincs apelláta, mellé pedig beemelni Jesét vagy ha úgy alakul, akkor Özilt kitolni néha szélre. Itt eszméletlenül erősek lehetnénk, ha nem csak ennyire Cristianora lenne kihegyezve minden támadás és esetleg a csatáraink is tennék a dolgukat.
Egyszóval, akiknek jönni kell: Carvajal, Verratti ÉS Gündogan, Bale, esetleg Lewandowski, ha eladják. Meg egy edző, aki felőlem lehet bárki, csak vezéregyéniség legyen.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szerintem nem feltétlenül. Egy ilyen fiatal játékos nem hiszem, hogy kezdő a csapatában a francia ligában, és az se biztos, hogy olyan eget rengetően sok lehetőséget kap. Egy Castillában viszont akár kezdő játékos is lehet, ha tehetséges, és a játékperc sokat számít. + azért a légkör sem olyan elhanyagolható tényező, amit viszont szokni kell.Higuain írta:
lehet hogy én vagyok túl szkeptikus de a francia elsőosztályban játszó csatárnak a castilla már csak megakasztaná a karrierjét.
Persze lehet, hogy tévedek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
lehet hogy én vagyok túl szkeptikus de a francia elsőosztályban játszó csatárnak a castilla már csak megakasztaná a karrierjét. Inkább hagyjuk ott egy évig kölcsönbe vagy kössünk rá egy opciót, de castillaból egyrészt nem sok használható játékos jött mostanában másrészt a spanyol másodosztály neki speciel kevés lenne a fejlődéshez szerintem."16 éves"
Fiatal tehetség az oké, de ennyire? Castillaba max
És amúgy azt mondtam, hogy kölcsenben is maradhatna nyilván nem akarok egy 16 évest a kezdőbe rakni.
De 18-9 évesen szerintem már nyugodtan bekerülhet a keretbe.
Lépett egyáltalán már 17nél fiatalabb játékos valaha nálunk pályára komoly meccsen?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ilyen játékosokat kéne elhozni a Castillába. Most, hogy a 2. ligában tolják, bőven fejlődhetnek, és beleszokhatnak a Spanyol fociba.Higuain írta: Douglas Baggio ifjú brazil aki után állítólag mi is érdeklődünk. Ronaldinhohoz hasonlítják a stílusát. 2012ben 72 gólt lőtt 53 meccsen!
Sajnos neten nem sok mindent találtam róla csak egy két videót láttam. Valaki esetleg látta játszani?
Neal Maupay
Neal maupay pedig egy francia csatár. 16 éves és amit belőle láttam az a kiváló középcsatár mozgás. A 16oson belül szerintem nagyon ígéretesen mozog.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
"16 éves"
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
A csatár probléma megoldására sztem jobb ötlet lenne egy fiatal tehetséget hozni. Nincs igazán jó ajánlat a piacon most (Bale sztem rossz ötlet, Neymar a barcába megy, Lucast nem engedik el, Hazard is elkelt már). Mondjuk elhoznánk Iscot aki játszhatna elöl és egy fiatal tehetséget cserének vagy egy évre kölcsön adni. Varaneval is kifogtuk az aranyhalat és most nincs szerintem megfelelő alternatíva főleg, hogy egy középcsatár sem lenne tökéletes, mert Di Maria tovább rontaná itt a levegőt.
Douglas Baggio
http://forum.soccermanager.com/showthread.php?t=151295
Douglas Baggio ifjú brazil aki után állítólag mi is érdeklődünk. Ronaldinhohoz hasonlítják a stílusát. 2012ben 72 gólt lőtt 53 meccsen!
Sajnos neten nem sok mindent találtam róla csak egy két videót láttam. Valaki esetleg látta játszani?
Neal Maupay
Neal maupay pedig egy francia csatár. 16 éves és amit belőle láttam az a kiváló középcsatár mozgás. A 16oson belül szerintem nagyon ígéretesen mozog.
http://www.youtube.com/watch?v=HH47fFEFjbo
Douglas Baggio
http://forum.soccermanager.com/showthread.php?t=151295
Douglas Baggio ifjú brazil aki után állítólag mi is érdeklődünk. Ronaldinhohoz hasonlítják a stílusát. 2012ben 72 gólt lőtt 53 meccsen!
Neal Maupay
http://www.youtube.com/watch?v=HH47fFEFjbo
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Azert azt jo tudni, h nem csak itt a forumon latjak azt(Marca), h Modricot feljebb kell tolni es kell melle moge meg 2 ember.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Galacticos
"Én is így tudtam végül kiderült, hogy nem vonul vissza..."
s ma olvastam hogy végül mégis visszavonul.
s ma olvastam hogy végül mégis visszavonul.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Én meg nem elégednék meg a képpel. Jesé, Callejón és Morata a cseresor? Egy BL-re pályázó csapatnál? Na ne röhögtessetek. Sem Calljón, sem Morata nem tud kiemelkedni a spanyol ligában sem, Jesé meg még nem is játszott ott. Ez egy baromság. Ráadásul Kondogbiák meg Verratik... Egy napon lehet ők lesznek a legjobbak, de ez kurva rizikós csapat lenne. Arbeloa meg mint csere bhv? Na ne. Ez a keret inkább rémálom, mint álom.