el magico írta:
ZZ eltaktikázta, érthetetlen pozíciókban mozogtak játékosok, hibázott. Sajnos megesik az ilyen, nem lehet mindig nyerni. Reméljük tanult a hibákból, és jövőre okosabban menedzseli a keretet.
Igen, ez igaz. A németek is kiemelték, hogy a játékosok nem tudták, hogy hova kellene mozogni, hogyan kellene elosztani a népet, ez föleg védekezésben jött ki. Elörefelé meg ugyanúgy gyengék voltunk mint egész évben, és most az egyéni villanás sem jött.
Viszont, valamivel meg kellett lepni az angolokat nem jött be - 433 ban sem löttünk mostanában sok gólt szóval mindegy illetve idén töbször is bejött ez a formáció, csak jobb oldalon Lucasnak jobban áll ez a szerep mint Vininek. Zizu sokadszorra húzott lapot 19-re nem jött be.
- Hazard kezdetése érthetö, de én elöbb lehoztam volna és jöhetett vona Mariano.
- Azt is megértem, hogy Ramost feltette. Ezen a szinten nála nem feltétlen számít az, hogy kihagyot meccset, ilyen kaliberü meccsen a jelenléte is sokat érhet. Nem miatta nem löttünk több gólt. Kapni kaphattunk volna róla, de nem amiatt estünk ki mert sok gólt kaptunk, hanem mert nem tudtunk gólt löni. (És igen tudom, köhetett volna a Chelsea még 3-at, meg összesen 3 gólt kaptunk. De 80. percig 1 árva gól kellett volna a hosszabbításhoz)
Ami az eddigi ilyen meccseken jött az egy egyéni villanás, ez tegnap hiányzott.
Illetve meg kell említeni, hogy a Chealsea jól játszott. Szervezettek voltak, jól támadtak le, veszélyes támadásokat vezettek és nem csak buszoztak, viszont amikor visszaálltak jól szükítették a teret, jól duplázták a játékosainkat. Kroosékat megölték. Frissek voltak és motiváltak. Le a kalappal.
Reméljük Zidane levonja a tanulságot, a presidente meg látja, hogy hova kell elkölteni a pénzt, és akkor jövöre újra nekifutunk. Akkor sem mi leszünk a favoritok, de ez nálunk sosem számít. A favorit amúgy is mindig kiesik
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.