OFF
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Re: OFF
kormányablak lenézte a barátnőm tajszámát: nincs adat a kártyáról.
remek.
van rendelet, de a rendszer nem kezeli a tartózkodási engedélyeket, külföldi útleveleket...ott van feketén-fehéren leírva a rendeletben, és semmi előrelépés.
röhejes.
kezdjük elfogadni, hogy ők nem számítanak, de azért az oltottság a statisztikában jól mutat.
remek.
van rendelet, de a rendszer nem kezeli a tartózkodási engedélyeket, külföldi útleveleket...ott van feketén-fehéren leírva a rendeletben, és semmi előrelépés.
röhejes.
kezdjük elfogadni, hogy ők nem számítanak, de azért az oltottság a statisztikában jól mutat.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Mi még májusban biztosan nem megyünk vissza az irodába, remélhetőleg később sem, mindenkinek jobb ez így.
A partizán rablópártos dokusorozatát nézitek? Ez a tegnapi harmadik rész kőkeményre sikeredett, ma jön az utolsó ha jól tudom,várós.
https://www.youtube.com/watch?v=l2saoEXiHfY
Itt kezdődik, de a harmadik részt önmagában is nagyon durva megnézni, megéri:
https://www.youtube.com/watch?v=3V0EFEzQqcg&t=151s
A partizán rablópártos dokusorozatát nézitek? Ez a tegnapi harmadik rész kőkeményre sikeredett, ma jön az utolsó ha jól tudom,várós.
https://www.youtube.com/watch?v=l2saoEXiHfY
Itt kezdődik, de a harmadik részt önmagában is nagyon durva megnézni, megéri:
https://www.youtube.com/watch?v=3V0EFEzQqcg&t=151s
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Az en csapatom mar szetszorodott, nem csak az orszagban, hanem Europaban, szoval nekunk maximum eseti jelleggel lesz irodai munkanap, de az osz elott semmikepp sem.Yazid írta: jól hallottam megszűnik a home office?? ha jól vettem ki a itt a 70%a a fórumnak abban van/volt. szóval várjátok?
Ocsem meg jobb helyzetben van, 4 foldreszen dolgoznak, o az egyeduli Magyarorszagrol
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nálunk szeptembertől kell visszamenni, de havi 8 ho lesz fixen, nekem ideális, pláne hogy közel lakok a melóhelyhez. Addig meg aki akar bemegy aki nem nem.
Nem illik.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Kijött egy kormányrendelet amiben már nem kérik a munkáltatókat a ho további fenntartására feltétlenülnmate írta:Mi az, hogy megszűnik?Yazid írta: jól hallottam megszűnik a home office?? ha jól vettem ki a itt a 70%a a fórumnak abban van/volt. szóval várjátok?
Megszüntetik a közigazgatásban és a gazdaság élet szereplőinél elrendelt felkérést, hogy törekedjenek az otthoni munkavégzés alkalmazására
De ez természetesen a munkáltató döntése h fenntartja e továbbra is
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
jól hallottam megszűnik a home office?? ha jól vettem ki a itt a 70%a a fórumnak abban van/volt. szóval várjátok?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Volt-volt, de most még erősebbMester77 írta:Köszi főni, akkor nyugodt vagyokRealista24 írta:
Mindkettő bennem, nulla mellékhatás, ellenben a felsőbbrendű érzés, hogy oltott vagyok már igen erős.
szerintem az nem az oltás miatt van, az megvolt már ezelőtt is nem?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nekem második Szputnyiknál legyengülés és mellkasi fájdalom volt, elvileg mindkettõ normális reakció.
- Mester77
Köszi főni, akkor nyugodt vagyokRealista24 írta:Mindkettő bennem, nulla mellékhatás, ellenben a felsőbbrendű érzés, hogy oltott vagyok már igen erős.Mester77 írta: #teamvodka
Vasárnap kapom.
Akik túl vannak már Putyin csókján, mik a vélemények?
szerintem az nem az oltás miatt van, az megvolt már ezelőtt is nem?
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Mester77
köszi a választ, akkor bizakodó vagyokBabinho írta:Túl vagyok mindkettőn. Nekem az első után volt mellékhatás 1 napig, a második után semmi. De kb. mindenkinél (akinél volt mellékhatás), a második volt az erősebb. Na mind1 azóta Мне намного лучше. Мне нравится Путин и даже в отпуск я лучше поеду в Москву, чем на закатный запад. демократия? я не верю в этоMester77 írta: #teamvodka
Vasárnap kapom.
Moszkva valóban szép hely, érdemes kipróbálni
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
Túl vagyok mindkettőn. Nekem az első után volt mellékhatás 1 napig, a második után semmi. De kb. mindenkinél (akinél volt mellékhatás), a második volt az erősebb. Na mind1 azóta Мне намного лучше. Мне нравится Путин и даже в отпуск я лучше поеду в Москву, чем на закатный запад. демократия? я не верю в этоMester77 írta: #teamvodka
Vasárnap kapom.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Minket kormányablakból is elhajtottak ezzel, mondjuk mienk egy fokkal speciálisabb eset.viktor1205 írta: A helyedben bemennék egy kormányablakba, időpontot se kell már hozzá foglalni előre.
Meg hogy a saját példámat mondjam, nekem rossz tapasztalatom van a hivatalosan ajánlott emaillel és űrlappal. Több mint 2 hét alatt se jött semmi reakció rájuk.
Emailekre, telefonokra nem válaszolnak.
Űrlapot kiküldtük, de arról se lesz szerintem semmi infó úgysem.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
-
A helyedben bemennék egy kormányablakba, időpontot se kell már hozzá foglalni előre.kodo írta: Van e valaki aki nem kapott meg kartyat de kellett volna neki, es tett lepeseket az ugy erdekeben? Hol lehet cselekedni, ahol sikerrel lehet jarni? Se email, se telefon semmire nem valaszolnak.
Mar a masodik oltason is tul van baratnom, egy napon volt az occsevel meg faterjaval. Ok ketten kaptak kb egy het alatt, asszony nem. Egy lakcimre vannak bejelentve.
Meg hogy a saját példámat mondjam, nekem rossz tapasztalatom van a hivatalosan ajánlott emaillel és űrlappal. Több mint 2 hét alatt se jött semmi reakció rájuk.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
https://index.hu/gazdasag/2021/05/01/va ... ezett-meg/kodo írta: Van e valaki aki nem kapott meg kartyat de kellett volna neki, es tett lepeseket az ugy erdekeben? Hol lehet cselekedni, ahol sikerrel lehet jarni? Se email, se telefon semmire nem valaszolnak.
Mar a masodik oltason is tul van baratnom, egy napon volt az occsevel meg faterjaval. Ok ketten kaptak kb egy het alatt, asszony nem. Egy lakcimre vannak bejelentve.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Ahogy írtam, meg más is utánam...csináltat vizsgálatot aztán lesz kártya, ha olyan az eredmény ezzel a fenével kapcsolatban. ( megvan a módja menete leírása stb )Halfkey írta:Lényegében aki elkummantotta a bejelentését (és ezzel a kötelező karantént) a háziorvosnál az nem kap, aki bejelentette az kap.Steve írta: Ha valakinek vannak anti-testjei, akkor kaphat ilyen védettségi igazolványt, vagy az csak az oltottaknak van.
Külföldön élő kettős állampolgárok pl. kaphatnak vagy hogy működik, mi kellett hozzá?
Nyilván kiguglizhatom, de a tapasztalatok és a valóság néha más mint a 200 oldalon leírt paragrafus szó.fosás.
Nem a háziorvoshoz meg a kummantáshoz kötik ezt, hanem hogy mi jön ki, aztán ha úgy alakulnak a dolgok, jöhet az igazolvány.
De ha Te a külföldiekre vonatkozó részre gondolsz, akkor nem szóltam. Külhonnal kapcsolatos dologhoz nem konyítok ebben az ügyben. ( sztm arra reagáltál, de már nem törlöm )
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Mickey 2021. május 6., csütörtök 20:26-kor.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Van e valaki aki nem kapott meg kartyat de kellett volna neki, es tett lepeseket az ugy erdekeben? Hol lehet cselekedni, ahol sikerrel lehet jarni? Se email, se telefon semmire nem valaszolnak.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Amúgy ez a hivatalos karenténes dolog is érdekessé vált mostanában. Tavaly rengeteg piros papíros házat, lakást lehetett látni, most meg egyet se látok kitéve.
- Egyik lány ismerősömnek is pozitív lett a tesztje, kb egy hónapja, de semmi. Ő mondjuk megteheti ,hogy kiüli otthon, igaz az anyjával él, úgyhogy érdekes dolog.
- Mamám mesélte, hogy van egy gazdálkodó család Vas megyében, akikhez mentek volna krumpliért, de hál Isten még egy közös ismerős időben szólt neki, hogy nehogy menjenek, mind3an vírusosak lettek, mára az egyik komolyabb lett, de nem szólnak senkinek, orvosnak sem, mert akkor nem tudnának gazdálkodni. Továbbra is mennek oda hozzájuk áruért, ők is mennek boltokba, városba, stb... mármint a másik két tag, a harmadik tegnap/ma ágynak esett.
- Soproni idős bácsi is karantét kapott, de ő se kapott melléje matricát.
Vagy ez most már nem kötelező?
Az emberekre van bízva a dolog, hogy "maradjon otthon"?
- Egyik lány ismerősömnek is pozitív lett a tesztje, kb egy hónapja, de semmi. Ő mondjuk megteheti ,hogy kiüli otthon, igaz az anyjával él, úgyhogy érdekes dolog.
- Mamám mesélte, hogy van egy gazdálkodó család Vas megyében, akikhez mentek volna krumpliért, de hál Isten még egy közös ismerős időben szólt neki, hogy nehogy menjenek, mind3an vírusosak lettek, mára az egyik komolyabb lett, de nem szólnak senkinek, orvosnak sem, mert akkor nem tudnának gazdálkodni. Továbbra is mennek oda hozzájuk áruért, ők is mennek boltokba, városba, stb... mármint a másik két tag, a harmadik tegnap/ma ágynak esett.
- Soproni idős bácsi is karantét kapott, de ő se kapott melléje matricát.
Vagy ez most már nem kötelező?
Az emberekre van bízva a dolog, hogy "maradjon otthon"?
-
Ez nem teljesen igaz. Például én koronás voltam másfél hónapja, kijött a mentő és csinált gyorstesztet, ami pozitív lett. Háziorvost is felhívtam, betegszabadságra is kiírt például, szóval ő is tudott róla. Viszont a védettségi kártya csak nem jött meg.Halfkey írta:Lényegében aki elkummantotta a bejelentését (és ezzel a kötelező karantént) a háziorvosnál az nem kap, aki bejelentette az kap.Steve írta: Ha valakinek vannak anti-testjei, akkor kaphat ilyen védettségi igazolványt, vagy az csak az oltottaknak van.
Külföldön élő kettős állampolgárok pl. kaphatnak vagy hogy működik, mi kellett hozzá?
Nyilván kiguglizhatom, de a tapasztalatok és a valóság néha más mint a 200 oldalon leírt paragrafus szó.fosás.
Hosszú szívás után kiderült (email, telefon, űrlap leadás, kormányablaknál személyes beszélgetés, háziorvos hívása), hogy ott lett elcseszve, hogy a háziorvos nem kapta meg a hivatalos papírt a mentősöktől (btw én se kaptam hivatalos karantén értesítőt), így nem tud oszir rendszerben adminisztrálni rendesen, ezáltal eeszt-ben se jelenik meg. Viszont a pozitív tesztem látszódik ott, de az nem elég a kártyához.
És ezzel nem én vagyok az egyetlen, ismerősi körömben tudok 2 embert is, akik ugyanígy szívták meg.
Lényegében 2 opcióm maradt, vagy fizetek tesztre, ami kimutatja, hogy koronás voltam és utána a kártyáért vagy beoltatom magam.
Ez utóbbi történt meg ma