Bundesliga
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bundesliga
Dortmund azért izzadhat meglesz e a bl. Bár szerintem idén Sancho lesz eladva és jövőre Haaland ígyis meg úgyis. Vagy esetleg egy csere a chelseavel Werner meg lóvé egyenlő a ronda viking.
Nem illik.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
ha nincs a sérülése sztem 45-ig is eljuthatott volna...illgner írta: Lewa fél óra alatt dupla. Jelenleg 38 gólos, most már erősen veszélyeztetni Gerd Müller 40 gólos rekordját.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
Lewa fél óra alatt dupla. Jelenleg 38 gólos, most már erősen veszélyeztetni Gerd Müller 40 gólos rekordját.
Az más, amikor opciós jogunk van, vagy visszavásárlási opció, vagy ilyesmi. De én egy példát nem tudok, hogy bárkit igazoltak volna így... Egy garazsnal értem az elovasarlasi jogot, de egy jatekosnal semmi.
- h3x0r
Ot ugy adtuk el, hogy a jatekjoganak a 35%-a nalunk maradt.kodo írta:Marianot igy vettuk vissza nem?CS0ki írta:
Egyébként tud bárki mondani egy példát, amikor ennek az elovasarlasi jognak volt bármi értelme, konkrétan így igazolt valahova valaki? Sosem értettem, hogy ez hogy működhetne a valóságban...
Marianot igy vettuk vissza nem?CS0ki írta:Egyébként tud bárki mondani egy példát, amikor ennek az elovasarlasi jognak volt bármi értelme, konkrétan így igazolt valahova valaki? Sosem értettem, hogy ez hogy működhetne a valóságban...Van first refusal jogunk rá
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Nyártól ugyis szabad leszEl Sie7e írta: Dárdai komolyan nyomja a rotációt lehet ő kéne ZZ helyére és jól lenne menedzselve a keret egésze
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Dárdai komolyan nyomja a rotációt lehet ő kéne ZZ helyére és jól lenne menedzselve a keret egésze
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
De ez csak annyi hha kapnak egy ajánlatot, amit elfogadnak, akkor kötelesek felénk és jelezni és, ha meccseljük, tőlünk is elfogadni.CS0ki írta:Egyébként tud bárki mondani egy példát, amikor ennek az elovasarlasi jognak volt bármi értelme, konkrétan így igazolt valahova valaki? Sosem értettem, hogy ez hogy működhetne a valóságban...Van first refusal jogunk rá
Lófaszt nem ér...
Ami ér valamit, az az opciós jog, fix pénzért.
ZIDANE
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Mascarell ->Schalke move, azt hisztem ott ez volt, visszavettük h továbbadjuk másnap. Más példa am. nem ugrik be nagyon.. Negredo még? nemtom, majd vki megnéziCS0ki írta:Egyébként tud bárki mondani egy példát, amikor ennek az elovasarlasi jognak volt bármi értelme, konkrétan így igazolt valahova valaki? Sosem értettem, hogy ez hogy működhetne a valóságban...Van first refusal jogunk rá
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Egyébként tud bárki mondani egy példát, amikor ennek az elovasarlasi jognak volt bármi értelme, konkrétan így igazolt valahova valaki? Sosem értettem, hogy ez hogy működhetne a valóságban...Van first refusal jogunk rá
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Mondjuk ez 3-4 kemény adalékziro4vr írta: ja csak most olvastam, felbaszott hogy egyrészt még az inter se fizette ki, másrészt meg egy európai riválishoz mehet ahol ráadásul a kvázi posztján játszhatna, ahol tegnap nálunk vini volt.
De ja, Nagelsmann szereti a Hakimi "fajtákat", hoffenheimben is Kaderabek játszott hasonló szellemben.
Remélem utal az Inter s Hakimi marad Conte kezei alatt
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- ziro4vr
Tulajdonképpen akkor visszahozhatjuk kölcsönből, a bérét ugye nem mi fizetjük?
Nem illik.
- Pad'em
Van first refusal jogunk rá, máskérdés, hogy még az árát se kaptuk meg, szóval gondolom pénzünk nem lesz rá
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- ziro4vr
ja csak most olvastam, felbaszott hogy egyrészt még az inter se fizette ki, másrészt meg egy európai riválishoz mehet ahol ráadásul a kvázi posztján játszhatna, ahol tegnap nálunk vini volt.
Nem illik.
Kivel beszelgetsz baratom?ziro4vr írta: Gondolom megunták a bundásrablást, bayern menni rá kici Hakimi..remélem nem megy oda mert Nagelsmann rendszerébe nagyon passzolna.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Gondolom megunták a bundásrablást, bayern menni rá kici Hakimi..remélem nem megy oda mert Nagelsmann rendszerébe nagyon passzolna.
Nem illik.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ha ennyire megy neki ez a tarsak bemotivalasa akkor be lehetne probalnia az edoi palyat.
foleg, hogy mivel sokat lehuzott nemetorszagban, ott gyorsan kapna melot valami tartalekcsapat vagy utanpotlas edzokent.
foleg, hogy mivel sokat lehuzott nemetorszagban, ott gyorsan kapna melot valami tartalekcsapat vagy utanpotlas edzokent.
Átlag magyart már kikészítették volna az első kifakadása után.LiamGallagher írta: Mainz-Hertha meccs előtt Szalai tartott beszédet a mainzi kezdőknek. Na ezért (is) ő a kezdő a válogatottban. Valamint valószínűleg emiatt is van neki 261 Bundesliga meccse és nem 80 Nb1-es. #vezér
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Mainz-Hertha meccs előtt Szalai tartott beszédet a mainzi kezdőknek. Na ezért (is) ő a kezdő a válogatottban. Valamint valószínűleg emiatt is van neki 261 Bundesliga meccse és nem 80 Nb1-es. #vezér