OFF
- Mester77
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Én május 9, vasárnap 9.30kor kaptam meg az első Putyin áldást.
Semmi nem volt, egészen este 7ig. Utána fokozatosan romlott az állapotom. Este 9re már nagyon szarul voltam.
Láz, hidegrazas, remegés, izom és ízületi fájdalom, fej és szem fajas, szédülés, és a legrosszabb, a vérnyomás ingadozás. Nyomott, szúrt a mellkasom nagyon magas volt pulzusom…
Aludni is csak ilyen 5-10perceket tudtam. Másnap délelőtt még odalett, aztán délután javult estére pedig minden elmúlt és teljesen jól lettem. Tegnap már dolgoztam, motoroztam. Egyedül az oltás helye fàj. Minden más tekintetben tökéletesen jól vagyok
Semmi nem volt, egészen este 7ig. Utána fokozatosan romlott az állapotom. Este 9re már nagyon szarul voltam.
Láz, hidegrazas, remegés, izom és ízületi fájdalom, fej és szem fajas, szédülés, és a legrosszabb, a vérnyomás ingadozás. Nyomott, szúrt a mellkasom nagyon magas volt pulzusom…
Aludni is csak ilyen 5-10perceket tudtam. Másnap délelőtt még odalett, aztán délután javult estére pedig minden elmúlt és teljesen jól lettem. Tegnap már dolgoztam, motoroztam. Egyedül az oltás helye fàj. Minden más tekintetben tökéletesen jól vagyok
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
-
Április 28-án kaptam a szurit
Május 10.én jött meg a mindent nyitó varázs kártya
Május 10.én jött meg a mindent nyitó varázs kártya
-
- Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
- Kedvenc csapatod: rmcf
azt esetleg nem kérdezted meg, h legalább a rendszerükben látják-e, h fel van dolgozva és úgy mond "in progress" vagy "úton van" vagy vmi?Caraway írta: En marcius 26.an voltam koronas, es meg mindig nem kaptam vedettsegit. Dokumentumaim leadva ugyfelkapun, voltam bent kormanyablakban is, a valasz: varjak.
Hihetetlen. Mire megkapom a kartyat, mar mehetek is oltatni kb.
én is az ügyfélkapun keresztül kértem egy utólagosan végzett antitest tesztre, és már egy hónapja várok erre a fosra
92:48
Asszonynal is ez volt a baj, azért nem kapta meg a lakcimere.Dupla D írta: Figyeljetek arra, hogy tartózkodási helyre küldik az igazolványt annak ellenére, hogy pl. nekem minden esetben a levelezési címem az állandó lakcímem.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Figyeljetek arra, hogy tartózkodási helyre küldik az igazolványt annak ellenére, hogy pl. nekem minden esetben a levelezési címem az állandó lakcímem.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Munkatársam 3hete várja oltás után, én még csak 1,5. Nem mintha akarnám használni egyelőre, de azért jól esne, ha lassan megérkezne.csababarca írta:nevetséges ez.Caraway írta: En marcius 26.an voltam koronas, es meg mindig nem kaptam vedettsegit. Dokumentumaim leadva ugyfelkapun, voltam bent kormanyablakban is, a valasz: varjak.
mire kell várni?
valakinek kinyomják 5-8 nap alatt, másoknak meg ez a válasz: várjon.
mire?
teszem fel az egyértelmű kérdést, ilyen esetben miért nem felel meg igazolásként az oltási papír?
ez nem azért zavar, mert ülnénk egész nap budapesti éttermekben, vagy egyből mennénk mindenhova.
az elv ami gyomorforgató számomra, hogy egy itt élő, adót fizető, tb-t fizető személy nem kap védettségi kártyát, mert gyökerek ülnek ott, ahol a kártyákat kiadják.
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
- ___Samy___
Vegyel a csajnak egy bluetooth fülest.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
segítsetek kicsit.
az utcámban van egy nem közvetlen szomszédom szemben átlóban. 3éve lakunk itt, azt tudni kell kb majdnem mindennap szól a rádió kurva hangosan, nyáron kb 8-este 9ig hétvégen van mikor reggel fél 7től. szóval bármikor kimész a kertbe( A SAJÁTODBA )hallod szól a retro radió... persze a szobában fekszünk akkor is hallod zárt ablaknál(MŰANYAG ABLAK)itt az összes szomszéd rosszul van tőle csak senki nem szól, gondolom nem akarnak cirkuszt. tök jóba vagyunk velünk, de most már meguntuk, a nejem 4hónapos terhes, lesz baba és ez most már kegyetlen így . persze lett már szólva szépen úgy igazándiból nem sok változás van. van nekik egy beteg kislány 20éves 3éves értelemmel és ő hallgatja egésznap, az az indok hát beteg és nem tudnak vele mit csinálni.
szóval a kérdés mit lehet tenni kihez lehet fordulni?? próbáltam guglizni van egy csomó jogi faszság, nem értem, hátha valaki járatosabb ebben a gyakorlatban is. vagy járt már hasonlóképp.
az utcámban van egy nem közvetlen szomszédom szemben átlóban. 3éve lakunk itt, azt tudni kell kb majdnem mindennap szól a rádió kurva hangosan, nyáron kb 8-este 9ig hétvégen van mikor reggel fél 7től. szóval bármikor kimész a kertbe( A SAJÁTODBA )hallod szól a retro radió... persze a szobában fekszünk akkor is hallod zárt ablaknál(MŰANYAG ABLAK)itt az összes szomszéd rosszul van tőle csak senki nem szól, gondolom nem akarnak cirkuszt. tök jóba vagyunk velünk, de most már meguntuk, a nejem 4hónapos terhes, lesz baba és ez most már kegyetlen így . persze lett már szólva szépen úgy igazándiból nem sok változás van. van nekik egy beteg kislány 20éves 3éves értelemmel és ő hallgatja egésznap, az az indok hát beteg és nem tudnak vele mit csinálni.
szóval a kérdés mit lehet tenni kihez lehet fordulni?? próbáltam guglizni van egy csomó jogi faszság, nem értem, hátha valaki járatosabb ebben a gyakorlatban is. vagy járt már hasonlóképp.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
nevetséges ez.Caraway írta: En marcius 26.an voltam koronas, es meg mindig nem kaptam vedettsegit. Dokumentumaim leadva ugyfelkapun, voltam bent kormanyablakban is, a valasz: varjak.
mire kell várni?
valakinek kinyomják 5-8 nap alatt, másoknak meg ez a válasz: várjon.
mire?
teszem fel az egyértelmű kérdést, ilyen esetben miért nem felel meg igazolásként az oltási papír?
ez nem azért zavar, mert ülnénk egész nap budapesti éttermekben, vagy egyből mennénk mindenhova.
az elv ami gyomorforgató számomra, hogy egy itt élő, adót fizető, tb-t fizető személy nem kap védettségi kártyát, mert gyökerek ülnek ott, ahol a kártyákat kiadják.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
En marcius 26.an voltam koronas, es meg mindig nem kaptam vedettsegit. Dokumentumaim leadva ugyfelkapun, voltam bent kormanyablakban is, a valasz: varjak.
- csababarca
Index, telex, portfolio, 24.hu is írt már több cikket erről.Marky írta: Szerintem irj mailt a Telexnek es tarsainak, hatha lehoznak egy cikket a temaban es eljut a toketlenseg valami kompetens emberhez. Csodalom a kitartasod, en mar feladtam volna...
Fülük botját nem mozdítják
Nem tudom mi bonyolult egy ilyen kártya kiadásában, bent van a rendszerben az összes adata, száma, minden.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Szerintem irj mailt a Telexnek es tarsainak, hatha lehoznak egy cikket a temaban es eljut a toketlenseg valami kompetens emberhez. Csodalom a kitartasod, en mar feladtam volna...
- csababarca
oltási kártya update:
kormányablak azt mondja, háziorvos rögzítse az útlevelet.
háziorvosi rendszerben (eeszt) egy azonosító lehet rögzítve, ha az útlevelet rögzítik akkor törlődik a taj-szám, ami alapján megint nem tudnak kiállítani kártyát.
nevetséges.
háziorvos is mondta, hogy mi az, hogy taj-számmal rendelkező egyén nem kap oltást...????
kezdek belefáradni, de nem adom fel.
röhej amit csinálnak egyébként.
kormányablak azt mondja, háziorvos rögzítse az útlevelet.
háziorvosi rendszerben (eeszt) egy azonosító lehet rögzítve, ha az útlevelet rögzítik akkor törlődik a taj-szám, ami alapján megint nem tudnak kiállítani kártyát.
nevetséges.
háziorvos is mondta, hogy mi az, hogy taj-számmal rendelkező egyén nem kap oltást...????
kezdek belefáradni, de nem adom fel.
röhej amit csinálnak egyébként.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ja, de a kettő között van különbség ez clickbait híradóba való lett.El Sie7e írta:Kijött egy kormányrendelet amiben már nem kérik a munkáltatókat a ho további fenntartására feltétlenülnmate írta:
Mi az, hogy megszűnik?
Megszüntetik a közigazgatásban és a gazdaság élet szereplőinél elrendelt felkérést, hogy törekedjenek az otthoni munkavégzés alkalmazására
De ez természetesen a munkáltató döntése h fenntartja e továbbra is
Egyébként nekünk heti egy mindig is volt. Én visszamennék már, jobb volt úgy a munka.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mondjuk nyilvan az sem mindegy, mekkora a vadli es azon a minta, orakban merheto a kulonbseg.
de szerintem ez kb 2x4 orabol nagyjabol megvan.
de szerintem ez kb 2x4 orabol nagyjabol megvan.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Annal a sracnal negy, de szerintem a legtobb helyen az a normalis.KAG írta:Egy alkalom hány óra?Bencze írta: Terdtol bokamig ero sleeve 20-22 oraba telt ami 5 alkalmat foglalt magaban. Gondolom egy vadli kb a fele lenne.
Adamik Erik munkajat erdemes megnezned, szerintem baromi ugyes gyerek. Par eve 20e volt egy alkalom a pesti szalonjaban.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Egy alkalom hány óra?Bencze írta: Terdtol bokamig ero sleeve 20-22 oraba telt ami 5 alkalmat foglalt magaban. Gondolom egy vadli kb a fele lenne.
Adamik Erik munkajat erdemes megnezned, szerintem baromi ugyes gyerek. Par eve 20e volt egy alkalom a pesti szalonjaban.
ZIDANE
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Terdtol bokamig ero sleeve 20-22 oraba telt ami 5 alkalmat foglalt magaban. Gondolom egy vadli kb a fele lenne.
-
Mielőtt valaki tetoválást csinálna, érdemes lenne körbejárni a témát mert nem elhanyagolható melanoma kockázattal jár a tetoválás, főleg különböző színek használata. Több fajta tinta is van a piacon és esettanulmányok, metaanalizisek szerint egyértelmű összefüggés van. A borgyógyászok nem is nagyon ajánlják.